- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
- Konu Sahibi EU2
evet niye erkenci bu? hayırdır kaydirigubbakcemile3
iyi gecelr canım
iyi gecelr canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi gecelr canım
isi vardir...:roflol::roflol::roflol:
iyi gecelr canım
isi vardir...:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay kızlar erkenden yatım edim gittim yattım ancım uyunmuyoki dön dön heryerim agrıdı yatak tiken oldu adeta batıyo yatırmıo kafamçokkarıştı
ay sora yukarı komsulardan bi biri banyoya girio bi biri allahım şar şar su sesi bide o eklendimi delikafadulden
sora kociş horluyo delikafadulden
kopişim horluyo delikafadulden
ay delirdim uyuyamadım en son donmemden kocişi uyandırdım yataktan kofuldum :çok üzgünüm:
bene aldım kopişimi salona taşındım :1closedeyes:
sonracıma gene uyuyamadım hemen karamele msj attım :roflol:
oda uyumamış araı 1 saat gece gce kahkahalara bogulduk sonra mışıl mışıl uyudum :1closedeyes:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kizlar bisi sorcam...merak ediyorum sizin düsüncelerinizi...
kapali kisi sonradan acilmasina ne düsünüyorsunuz?...yani ben kapali degilim ama kapansam bidaha acilmam...oyuncak degil bu sonucta...ama bir cok kisi oyuncak gibi görüyor sanrim...bugün bas örtülü falan yarin bakiosun tam tersi...ya hic kapanma yada acilma...
evet kesinlikle oyuncak değil canım. zaten kesin kararlı olunmadan böyle bişey yapılmamalı bence. net olacaksın bi daha da dönmeyeceksin. nerden çıktı şimdi kıs?
forumda birinin resimlerine baktimda...önceden kapaliydi...burun ameliyati oldu falan acildi...yani neden acildi banane sonucta...böyle yapanlara pek anlam veremiorumda ondan...
zaten yazdim resimin altinada neden diye...kesin sanane diye bir cvp gelir...
merak ettim kim ya? link at kıss delikafadulden
psikolojik tahlil yapayım burnu çok güzel oldu açık hali hoşuna gitti ve saçını açtı. yada baskıdan vs kapalıydı bi yolunu buldu açtı demekki, olmaması gereken bişey.
Batlucan geldi hanımmmm :sm_cool:
Naßer Kızlar delikafadulden
hosgeldin patlican...:)
bende geldiiimmm
bu acılan kisiyi de tahmin ediyorum ama dogru mu tahmin ediyorum acabaaa
sende hosgeldin fistik...:) bilmem...
dogru tahmin etmisim hemen baktım resimlerine gördüm yorumunu zemuszemus