Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

yok kız fizik kaldı burun gitti :KK70:
ya da ben kendi kendimi avutuyorum :p 165 boyla nasıl fizik olacaksa :KK70:

yok kız fizik kaldı burun gitti :KK70:
ya da ben kendi kendimi avutuyorum :p 165 boyla nasıl fizik olacaksa :KK70:

onemli olan boy deil vala kısa boylu ol ama zayıf ol 1.80 boyunda enine boyuna gidenlerden olmak isdemem :sinifsinif:

bende 1.68 im kaydirigubbakcemile3
59 kg

ama tabi 2 sen içinde bu klioyu aldım :nazar:
iki sene oncesine kadar 49-50 asla gecmedim :nazar:
ama şimdi eski alimle karsılastıranlar kmik yıgınıydın o zaman demeye basladılar suan tam olmusun diolar emme bakalım :nazar: o zamanlarda fizigime hayran olduklarını solerlerdi :1closedeyes:

bi yerde birileri fena yalan soluo ama bulacam cozcem bu işi :nazar:

ben biraz daha yazamamaya devam edim kendim harakiri yabcam heruften once ne oli ya harfleri neden yutuom ben mafoldumben kendi kendime gıcık oldum :mymeka:

yaa boy kilo oranı önemli tabii amaa ne bilim bana kısa boylu olup fizk güzel olsa da, uzun boyla fizik güzel olunca daha bi farklı oluo gibi gelio bana söle boylu fizkli olunca bi gösterisli bi havalı oluo bea :KK70:

tumena kız topukla o 5 santimi kapatıyosundur sen, ben topuklu ayakkabıyla yürüyemiom düz düz badi badiyim hep :KK70:

onemli olan boy deil vala kısa boylu ol ama zayıf ol 1.80 boyunda enine boyuna gidenlerden olmak isdemem :sinifsinif:

59 kg

ama şimdi eski alimle karsılastıranlar kmik yıgınıydın o zaman demeye basladılar suan tam olmusun diolar emme bakalım :nazar: o zamanlarda fizigime hayran olduklarını solerlerdi :1closedeyes:

168 boyda 50 kilo bence ok ama cok zayif...55 falan ok...hem cok zayif olmak iyi degil...insani yasli gösteriyor...kemikler cikio ortaya...iygh...yasayan ölü gibiler...ve en önemlisiiiiiiiii erkekler balik eti hatunlardan hoslanir...:p

veee 100 kiloda olsan sana iyisin yakisio derler...:p

ya tabi uzun boylular orantılı ise kiloda tabi onlar dha hoş ama ene boy kaçanlar hiç hoş deell :S

ay benim ski ile yeni halim vardı bi topicte bulursam eklim buriada ...
pc de hec ftom yuk olsadı eklerdim emme :S

59 kg

1.72 kilo 53
bi kemik yığınıda benim işte kaydirigubbakcemile3
zayıfta olunca fasülye sırığı gibi dolanıom ortalıkta :1rolleyes:

tumena kız topukla o 5 santimi kapatıyosundur sen, ben topuklu ayakkabıyla yürüyemiom düz düz badi badiyim hep :KK70:

yok kiz ben özel günlerde yada arkadaslarla disari cikarsam giyerim topuklu...yoksa hep düz giyerim...:p

yalniz cinler japonlar kücük boylu derler ama gecenlerde bir grup cin mi japonmu herneyse rastladim valla hepsi benden uzundu...cok büyük hayal kirikligi oldu benim icin bu olay...:p:sinifsinif:

168 boyda 50 kilo bence ok ama cok zayif...55 falan ok...hem cok zayif olmak iyi degil...insani yasli gösteriyor...kemikler cikio ortaya...iygh...yasayan ölü gibiler...ve en önemlisiiiiiiiii erkekler balik eti hatunlardan hoslanir...:p

veee 100 kiloda olsan sana iyisin yakisio derler...:p

kafamçokkarıştı:dilcikar:

wallamı delikafadulden
ama ben yediğim herşeyi yakıyorum cnm
paran boşuna gitmesin yani kaydirigubbakcemile3

ya benim de 165 boya 55 kilo, kilo aldım yaa :KK43:

ah keske bende yakabilsem...ama su an kendimi balina gibi hissediorum...diyete basladim ama oda aksama kadar i gidio sonra cikolatalar cikio ortaya...:p
kilom kac bilmiorum bile...ama göbegime bakilirsa 100 vardir...:kedi:

bende söliyim 150 boya 70 kiloyum delikafadulden
yanlışlıkla biri çarparsa top gibi yuvarlanıyom duramıyom :1shok: sona bakıyolar eve falan çarparsam yıkacam hayrıma bir kaç kişi barikat kuruyo öle duruyom :roflol: :roflol: :roflol:

bende söliyim 150 boya 70 kiloyum delikafadulden
yanlışlıkla biri çarparsa top gibi yuvarlanıyom duramıyom :1shok: sona bakıyolar eve falan çarparsam yıkacam hayrıma bir kaç kişi barikat kuruyo öle duruyom :roflol: :roflol: :roflol:

ah kurban olam bana gönder
Bende rüzgar çıkınca tutunuom :roflol:
hele yağmurda şemsiyeyi hayatta elime almam uçan balon misali mazallah kaydirigubbakcemile3

X