Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

hakkaten ama yüz hatların çok güzel :nazar: hele o aynanın önündeki resmin çok şekeeeerrrropuyorumnanaktan

tsk ederim canim...ama gercekci olmak gerekiosa ben pek begenmiorum...yani yaslilikla beraber yüzde sarkma baslior ve bende basladi...:p ondan bazen cok yorgun bir ifade var yüzümde...bidaki ameliyatim 3 boyutlu endeskopik yüz germe olcak...:p

tsk ederim canim...ama gercekci olmak gerekiosa ben pek begenmiorum...yani yaslilikla beraber yüzde sarkma baslior ve bende basladi...:p ondan bazen cok yorgun bir ifade var yüzümde...bidaki ameliyatim 3 boyutlu endeskopik yüz germe olcak...:p

hayııııııııııır. hatta son ameliyatından önce önden bi resmin vardı kesinlikle ordada çok güzelsin. ay bende nazar değdircem kadınaaa:kedi:

ayy ben de şu kafanda şapka dudakları öpücük gibi yapmıssın ya o fotoya bayılıyorum, hatun güzel fotolarda güzel çıkıyo tabii artizzzimm beniim :KK70:

ayy ben de şu kafanda şapka dudakları öpücük gibi yapmıssın ya o fotoya bayılıyorum, hatun güzel fotolarda güzel çıkıyo tabii artizzzimm beniim :KK70:

artisiiiiin yesin seniiiiiiiiii...:)
ebrucum birgün yolum ankaraya düserse sanada cekeriz...:)

evet ya ne güldük kaydirigubbakcemile3 konuşamadık bile gülecez diye :roflol:
senden sonra gözlüğümü taktım güzel duruyo artık :1closedeyes:
ben uyuduğumda sabah 6 falandı uykum gelmedi benimde tv izledim zaplayıp durdum bütün gece mirmirmirmir
:roflol: :roflol: :roflol: ben hatırlamıom bile ne zaman uyudumu mirmirmirmir
kizlar bisi sorcam...merak ediyorum sizin düsüncelerinizi...

kapali kisi sonradan acilmasina ne düsünüyorsunuz?...yani ben kapali degilim ama kapansam bidaha acilmam...oyuncak degil bu sonucta...ama bir cok kisi oyuncak gibi görüyor sanrim...bugün bas örtülü falan yarin bakiosun tam tersi...ya hic kapanma yada acilma...
:nazar: bnde kapandım 8 ay felem sora kaba cie gibi geri açıldm ayol -tatlicadiarzu-
taş atma açılır açılır kapanırız saane :dilcikar: delikafadulden

Batlucan geldi hanımmmm :sm_cool:
Naßer Kızlar delikafadulden

bende geldiiimmm
bu acılan kisiyi de tahmin ediyorum ama dogru mu tahmin ediyorum acabaaa
hoş geldiniz kıslar :lepi:
sizde beni kk`nin artisti yaptiniz...:p

he ole bi yatak pozu varki aynn artis başıma :1ninca:

ben gene ceza aldım kızlar :1ninca: bana taktılar iice icigimi cicigimi diikliyip habire ceza puanımı doldurmaya calısıolar kararlılar yani ...
kople 100 puan verselerde kurtulsalar bari bole ıcık cıcık ugrasmasalar :1ninca: :nazar:

:roflol: :roflol: :roflol: ben hatırlamıom bile ne zaman uyudumu mirmirmirmir

:nazar: bnde kapandım 8 ay felem sora kaba cie gibi geri açıldm ayol -tatlicadiarzu-
taş atma açılır açılır kapanırız saane :dilcikar: delikafadulden

hoş geldiniz kıslar :lepi:

he ole bi yatak pozu varki aynn artis başıma :1ninca:

ben gene ceza aldım kızlar :1ninca: bana taktılar iice icigimi cicigimi diikliyip habire ceza puanımı doldurmaya calısıolar kararlılar yani ...
kople 100 puan verselerde kurtulsalar bari bole ıcık cıcık ugrasmasalar :1ninca: :nazar:

anaaaa kapandin acildin...taslayin haini...:p

o yatak pozunu seni düsünerek verdim hatun...:p

naptin yinede ceza aldin kiz?...takmislar sana harbiden...

anaaaa kapandin acildin...taslayin haini...:p

o yatak pozunu seni düsünerek verdim hatun...:p

naptin yinede ceza aldin kiz?...takmislar sana harbiden...

aynen takmışlar taaaa milattan once yeni uye iken bi konu acmıştım alersi ile ilgili uzun sure kimse yazmadı falan bende uzun bi sure once içerigini sildim ...
yeni akıllarına gelmiş silmişim die ceza vermişler aman neyse azdaha ugrassınla bakalım bei doldurtuktan sona başka birine daha takarlar kancayı :nazar:

X