E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
bu açılan kişi ben mi oluyorem :uhm:
sendemi kapaliydin...sonra acildin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu açılan kişi ben mi oluyorem :uhm:
tumena pozlar cok artistik ama degil mi
sendemi kapaliydin...sonra acildin...
başka anladım sorry
evet...ama benim kadar artistik poz kimse veremez...laelaelaelaelae
ne anladin patlican?...:)
yawru adımı iyce patlıcan ettin
bana tubik diyolarsositososito
benim bi arkadasim var ismi tuba...ben kubik derim ona...sanada kubik diebilirmim patlicanim...
ok canim özele link atcam...:)
ne yani simdi orami burami ameliyat ettirdigi icin artik esarp falan kendime yakistirmiyormu...
gördümm ama senin kadar artistik olamassssss
hakkaten ama yüz hatların çok güzel hele o aynanın önündeki resmin çok şekeeeerrrropuyorumnanaktansizde beni kk`nin artisti yaptiniz...
hakkaten ama yüz hatların çok güzel hele o aynanın önündeki resmin çok şekeeeerrrropuyorumnanaktan
tsk ederim canim...ama gercekci olmak gerekiosa ben pek begenmiorum...yani yaslilikla beraber yüzde sarkma baslior ve bende basladi... ondan bazen cok yorgun bir ifade var yüzümde...bidaki ameliyatim 3 boyutlu endeskopik yüz germe olcak...
hayııııııııııır. hatta son ameliyatından önce önden bi resmin vardı kesinlikle ordada çok güzelsin. ay bende nazar değdircem kadınaaa:kedi:
ayy ben de şu kafanda şapka dudakları öpücük gibi yapmıssın ya o fotoya bayılıyorum, hatun güzel fotolarda güzel çıkıyo tabii artizzzimm beniim
:roflol: :roflol: :roflol: ben hatırlamıom bile ne zaman uyudumu mirmirmirmirevet ya ne güldük kaydirigubbakcemile3 konuşamadık bile gülecez diye :roflol:
senden sonra gözlüğümü taktım güzel duruyo artık :1closedeyes:
ben uyuduğumda sabah 6 falandı uykum gelmedi benimde tv izledim zaplayıp durdum bütün gece mirmirmirmir
bnde kapandım 8 ay felem sora kaba cie gibi geri açıldm ayol -tatlicadiarzu-kizlar bisi sorcam...merak ediyorum sizin düsüncelerinizi...
kapali kisi sonradan acilmasina ne düsünüyorsunuz?...yani ben kapali degilim ama kapansam bidaha acilmam...oyuncak degil bu sonucta...ama bir cok kisi oyuncak gibi görüyor sanrim...bugün bas örtülü falan yarin bakiosun tam tersi...ya hic kapanma yada acilma...
Batlucan geldi hanımmmm :sm_cool:
Naßer Kızlar delikafadulden
hoş geldiniz kıslar :lepi:bende geldiiimmm
bu acılan kisiyi de tahmin ediyorum ama dogru mu tahmin ediyorum acabaaa
sizde beni kk`nin artisti yaptiniz...
:roflol: :roflol: :roflol: ben hatırlamıom bile ne zaman uyudumu mirmirmirmir
bnde kapandım 8 ay felem sora kaba cie gibi geri açıldm ayol -tatlicadiarzu-
taş atma açılır açılır kapanırız saane :dilcikar: delikafadulden
hoş geldiniz kıslar :lepi:
he ole bi yatak pozu varki aynn artis başıma :1ninca:
ben gene ceza aldım kızlar :1ninca: bana taktılar iice icigimi cicigimi diikliyip habire ceza puanımı doldurmaya calısıolar kararlılar yani ...
kople 100 puan verselerde kurtulsalar bari bole ıcık cıcık ugrasmasalar :1ninca:
anaaaa kapandin acildin...taslayin haini...
o yatak pozunu seni düsünerek verdim hatun...
naptin yinede ceza aldin kiz?...takmislar sana harbiden...