E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
evet duk o zaman fisikimisde guseldi burunlar yapıldı fisik kimya yalan oldubiz de kazma burunluy dukkk
iyi niyet buysa kötüsünü düşünemiyorum :d
keşkem ole bi iilik edsen kaydirigubbakcemile3
:icecream:
yok kız fizik kaldı burun gitti
ya da ben kendi kendimi avutuyorum165 boyla nasıl fizik olacaksa
yok kız fizik kaldı burun gitti
ya da ben kendi kendimi avutuyorum165 boyla nasıl fizik olacaksa
onemli olan boy deil vala kısa boylu ol ama zayıf ol 1.80 boyunda enine boyuna gidenlerden olmak isdemem :sinifsinif:
bende 1.68 im kaydirigubbakcemile3
59 kg
ama tabi 2 sen içinde bu klioyu aldım
iki sene oncesine kadar 49-50 asla gecmedim
ama şimdi eski alimle karsılastıranlar kmik yıgınıydın o zaman demeye basladılar suan tam olmusun diolar emme bakalımo zamanlarda fizigime hayran olduklarını solerlerdi :1closedeyes:
bi yerde birileri fena yalan soluo ama bulacam cozcem bu işi
onemli olan boy deil vala kısa boylu ol ama zayıf ol 1.80 boyunda enine boyuna gidenlerden olmak isdemem :sinifsinif:
bende 1.68 im kaydirigubbakcemile3
59 kg
ama tabi 2 sen içinde bu klioyu aldım
iki sene oncesine kadar 49-50 asla gecmedim
ama şimdi eski alimle karsılastıranlar kmik yıgınıydın o zaman demeye basladılar suan tam olmusun diolar emme bakalımo zamanlarda fizigime hayran olduklarını solerlerdi :1closedeyes:
bi yerde birileri fena yalan soluo ama bulacam cozcem bu işi
tumena kız topukla o 5 santimi kapatıyosundur sen, ben topuklu ayakkabıyla yürüyemiom düz düz badi badiyim hep
168 boyda 50 kilo bence ok ama cok zayif...55 falan ok...hem cok zayif olmak iyi degil...insani yasli gösteriyor...kemikler cikio ortaya...iygh...yasayan ölü gibiler...ve en önemlisiiiiiiiii erkekler balik eti hatunlardan hoslanir...
veee 100 kiloda olsan sana iyisin yakisio derler...
1.72 kilo 53
bi kemik yığınıda benim işte kaydirigubbakcemile3
zayıfta olunca fasülye sırığı gibi dolanıom ortalıkta :1rolleyes:
sana biraz döner falan yedirelim canim...ne bu hal 172 53 kilo...
wallamı delikafadulden
ama ben yediğim herşeyi yakıyorum cnm
paran boşuna gitmesin yani kaydirigubbakcemile3
ya benim de 165 boya 55 kilo, kilo aldım yaa
bende söliyim 150 boya 70 kiloyum delikafadulden
yanlışlıkla biri çarparsa top gibi yuvarlanıyom duramıyom :1shok: sona bakıyolar eve falan çarparsam yıkacam hayrıma bir kaç kişi barikat kuruyo öle duruyom :roflol: :roflol: :roflol: