E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
he benem kocişte tam nikah tazelicek romantik yapıya sahip yaaa tam adamını buldn delikafadulden delikafadulden
ben ben beeen kötümüyüm...:sinifsinif:...
bu arada kocanda ameliyat oluoya...bence ikiniz yeniden gelinlik ve damatlikla resimler cektirin...nikah tazeleyin...
he benem kocişte tam nikah tazelicek romantik yapıya sahip yaaa tam adamını buldn delikafadulden delikafadulden
ole kısım kotuye bişi olmas dielimde ii olup tez elden gitme yabancı diyarlara kaydirigubbakcemile
bide allah cirkin şansı versin versiyonu vardır bu olayın oda iyidir guzeldir -tatlicadiarzu-
tabe tabe heif derkine boşanakta eskiyi ver yenii al yabam der -tatlicadiarzu-
şimdu burnumu yabdırım yazada sac ektircem dio :roflol:
sora vucut yabcam dio :roflol:
bide bizim bi arkimiz vardı eczacı adam 50 kusurd ama genclştirme vitaminleri ve kimyasal bişiler kullanıodu onu arıcam o ilaçlarada baslıccam demesmi akannehir
herifcuk elden gidiyi hanimmmmmmm vay basıma gelenler akannehir
ßoşarım seni dersen tazeler :lepi:
ooo enisteye bak...yok hatunum erkeklerden hayir yok...baksana burunla basladi daha neler düsünüo...en sonda evde hatunu degistircek...puuuh hepsine...Çok üzgünüm çoook
canına minnet be :sinifsinif:
zaten bana dio sacımı sen doktun :sinifsinif:
bni sen yaşlandırdın :sinifsinif:
alcam genc bi hatun ruhum bari genclessin die :sinifsinif:
-tatlicadiarzu-
adam cılırdı ayol sırnaşık şey
canına minnet be :sinifsinif:
zaten bana dio sacımı sen doktun :sinifsinif:
bni sen yaşlandırdın :sinifsinif:
alcam genc bi hatun ruhum bari genclessin die :sinifsinif:
-tatlicadiarzu-
adam cılırdı ayol sırnaşık şey
he vala sorma cozuttu garip elimde nabsın şakkıdıkocan orta yas krizine girdi galiba...ama erkekler dogdugundan beri orta yas krizinde...
genç hatunlar sıraya dizilir bu zihniyetli beyler için zaten :1closedeyes:naniknanik
he vala sorma cozuttu garip elimde nabsın şakkıdı
:roflol: :roflol: :roflol: aynen :roflol:
kazma burunlu kızlar başlığındaki yorumlara bakın kızlar delikafadulden
burnu uzun, iri ve biçimsiz olan kızlardır. efendim söz konusu kız modelinden en son bir tren seyahatinde karşılaştım. burnu büyük olduğundan burun delikleri o nispeten büyük. yanınızda bir nefes aldığında kendinizi jurassic parkta sanabilirsiniz. allahım o nasıl bir nefes almaktı maşallah köyden duman çekiyor.
çok affedersiniz ama bu burnu kazma gibi olan kızların %90'nın enfes vücutları olur. baktıkça üzülürüm her şey nefis ama bir burunla bitmiş olay yani, para bok olsa tuttuğumu ameliyat ettirecem o kadar iyi niyetliyim yani...
:roflol:klava:
hiiih masallah genc kizlara tas cikartiriz biz...onlar genc yaslarinda burusuyor...bizse fistik gibiyiz kralichem...
kazma burunlu kızlar başlığındaki yorumlara bakın kızlar delikafadulden
burnu uzun, iri ve biçimsiz olan kızlardır. efendim söz konusu kız modelinden en son bir tren seyahatinde karşılaştım. burnu büyük olduğundan burun delikleri o nispeten büyük. yanınızda bir nefes aldığında kendinizi jurassic parkta sanabilirsiniz. allahım o nasıl bir nefes almaktı maşallah köyden duman çekiyor.
çok affedersiniz ama bu burnu kazma gibi olan kızların %90'nın enfes vücutları olur. baktıkça üzülürüm her şey nefis ama bir burunla bitmiş olay yani, para bok olsa tuttuğumu ameliyat ettirecem o kadar iyi niyetliyim yani...
:roflol:klava:
zemuszemus zemuszemus
aynen cicom sengözlerimebaksanab
ben diyom oglumu benim kardesim anıyolar ne dion be sen diom delikafadulden
senelerdir hep oyle sanıolar zate hepsi salk onların dio :roflol: :roflol:
ogluşuma diomki ben senin aplanım dimi yafrım diom sositososito
oda dioki sen benim annemsin ne aplası yaaaaaa dio :roflol: :roflol:
herufte gururla gordunmu bak dio haklısın oglum annen yaşlandının farkında deil dio -tatlicadiarzu-
hainler fena orgutlenmişler :roflol:
erkk dayanışması -tatlicadiarzu-
seninde kocan dövülcek cinsten hea...gözüme görünmesin aninda karate yaparim ona...