Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

dün bi vatandaş vardı ya laf sokup duran banlanmışşş :icecream:

hoş geldin dadlum opuyorumnanaktan

ay ben neeye yazmısım kzzzzzzzz alıntının içine yazmışımmmmmm akannehir
aklıma mukayet ol yarabbi sen zaten klavyede sorun var adam gibi yazamıom :bbo:

kk ya nolii ya açılmıyodu 404 bad gateaway yazıyodu :) neyse..

ii olmuş zaten bi tuhaftı dedikoduyu da hiç sevmem -tatlicadiarzu-
tumena nasıl oldun canımcım?

klavyedendir...yoksa tirnaklarimi kestin...
yok tatlum ya haddinden fazla uzadı bu kes seytan gbi oldu acep ondanmı didimdi emme genelde hep uzundur daha onje nie olmadı didim kendi kendime bugun format yedi pc kafayıda yedi kafamçokkarıştı

üf bendede oliyi cicim ya reset attım sendede olmus demekki genel sorunmus

saol canim iyiyim sükür...:) beyin kanamasi degilmis...

sevindim beyninin kanamadığına :) ya şakası bile kötü Allah korusun. bu arada hergün yeni resim koyuyosun, eeee ben olsam bende koyardım opuyorumnanaktan

o burun bende olacaktı bende mannak olurdum. ya ne diycem ben ne zaman rahat rahat nefes alabilicem, hala tıkanıp duruyo. ne tarafa yatarsam altta kalan taraf tıkanıyor, üst taraf açılıyor.bu normal bişey mi?

o burun bende olacaktı bende mannak olurdum. ya ne diycem ben ne zaman rahat rahat nefes alabilicem, hala tıkanıp duruyo. ne tarafa yatarsam altta kalan taraf tıkanıyor, üst taraf açılıyor.bu normal bişey mi?

:) opuyorumnanaktan

hmmm bilmemki...sükür ameliyattan sonra cok i nefes aliorum artik...hic tikanmadi...

opuyorumnanaktan

ay acaip ıkıştım ezile buzule duruyom vala bi kaksam daha oturmucam kaydirigubbakcemile3

cigaramın son iki fırtı ondan sora yolcudur abbas baglasan durmaz kaydirigubbakcemile3

hyen ei geceler cicolar Şeniz

erkencisin kiz sidikli...hayirdir...

i geceler hatun...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…