E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
neyse bir günü atlattın en azından bir sey olmaz insallahh
mide bulantısı oluyormus beyin kanaması olunca öle duydumdu ben emin degilim ama
aynen benimde ole resimciye diyorumki kocişindebenemd saglar kotu cıkıyo ya ole poz veremeyiz diom ada ben yabcam dio akannehir
zorla verdirdi yamık yamık cekti o kadartembih ettim bak burunları yok et die kafamçokkarıştı
adam hiç bi halt etmemiş bari yapamıcan neden o taraftan profil verdirion vermeyi dedk o kadar :mymeka:
neysem album resimlerimiz hersey berbattı kızlar hala durur o albumum ama irencler ...
sonrasında ben photosshop dersleri aldım ... fotocuda çalışmıştm kısa bir sureligine ...
sonra gittim o bizim eski resimciye istedim taa 5 yıl onceki resimlerimi zorla buldurttum kayıtları cd e attırdım delikafadulden
ham resimleri delikafadulden
sonra geldim kendim b guzel duzenledim herseiyi arka planlarıdı cok demodeydi kaç yıl oncesinindi tabi sonraherseyi dusenleyip yeni album yabdım :1closedeyes:
bende ole cozdum işi delikafadulden
ayy allah korusun ama seninkinin üstünden bir gün gecti artık bir sey olmaz insallahh
ay o haberi bende hatırlıyorum yaa Allah korusun
ben bi kez gazetede okumustum...kiz piknik yaparken düsmüs ama kötü bir düsüs falan degildi...kiz kendini pek kötü hissetmedi sonra ayni gün ölmüs...:S
nebilim insanin aklina ilk böyle seyler geliyor...nede olsa basini carpiosun...
hehe öle
geçen bende gittim illa sırıt dio
şimdi benim söz konusu patlıcan gülünce daha bi aşağı iniyor :d
yok illa güllannn dedim klava:
:roflol:nese ben kazandım
hep merak etmişimdir portrelerde nie hiç önden direk çekmez her fotografçı
bizi hiç düşünmüyomu bu millet benneyaptımki
Ne bilion cnm ya belki sonra kalp krizi geçirmiştir kaydirigubbakcemile3
takma sen bu kadar kontrole gittinmi
hehe öle
geçen bende gittim illa sırıt dio
şimdi benim söz konusu patlıcan gülünce daha bi aşağı iniyor :d
yok illa güllannn dedim klava:
:roflol:nese ben kazandım
hep merak etmişimdir portrelerde nie hiç önden direk çekmez her fotografçı
bizi hiç düşünmüyomu bu millet benneyaptımki
bosver güzelim...sen sirit siritabildin kadar...sonra kralicheye gönder o photoshoplasin...
delikafadulden
aynen vala ben en son ole yabdım rahatladım yerimseniben
tumena her ne kaar meraktan patlasada delikafadulden
gostermijem sositososito
ehehehe niysem artık yeni gelin olamıcama gore burnumun suan guzel olmasıda hec bi halta yaramı yane sonuc olaraktan kaydirigubbakcemile3
acep boşanıp tekrarmı evlensem hı
herif kafayı sıyırır artıkın gormemişin burnu hesapı die delikafadulden
bosver güzelim...sen sirit siritabildin kadar...sonra kralicheye gönder o photoshoplasin...
ben kendimi photoshopluomda ne oli be buria album yabmıstım burnum heb guseldi bana neden burun yabdırma gerei duyyon drlerdi bilmeslerdiki hepsi photoshoplu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben bi kez gazetede okumustum...kiz piknik yaparken düsmüs ama kötü bir düsüs falan degildi...kiz kendini pek kötü hissetmedi sonra ayni gün ölmüs...:S
nebilim insanin aklina ilk böyle seyler geliyor...nede olsa basini carpiosun...
ben kendimi photoshopluomda ne oli be buria album yabmıstım burnum heb guseldi bana neden burun yabdırma gerei duyyon drlerdi bilmeslerdiki hepsi photoshoplu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
he işte sonrada insanların karşısına burnunu gere gere çıkamıon
biraz saçma bi benzetme oldu ama -tatlicadiarzu-
onun eceli gelmiş cicim o bahanesi olmus :sinifsinif:
kotuye bişi olmas :jeyyar:
eheh nikah tazele şekerim
bu kadar uzun hesaba gerek yok :teytey:
burnunu nası gerip cıkcan tatlım şaşırdın heheheheheh kaydirigubbakcemile3