- 31 Ağustos 2009
- 299
- 1
-
- Konu Sahibi EU2
he he yok ki benim albümüm naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
ama sana bir güzellik yaparım istersen ....:jeyyar:
ımm şey biz Türkler attırıvermek deriz yapıvermek anlamında. understand? -tatlicadiarzu- gel buyur beraber yiyelim bissssürü yaptım.
benim de kraliçe gibi oldu yamul aldı sonra düzeldi. keşke düğünden önce yaptırsaymışım ama resimler güzel olurdu, profil vermeyeceğim diye kasmazdım
benim de kraliçe gibi oldu yamul aldı sonra düzeldi. keşke düğünden önce yaptırsaymışım ama resimler güzel olurdu, profil vermeyeceğim diye kasmazdım
cidden yaw en çok çekindiğim konu bu
resimciyle nasıl anlaşacam:sinifsinif:sırnaşık şey
cidden yaw en çok çekindiğim konu bu
resimciyle nasıl anlaşacam:sinifsinif:sırnaşık şey
kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmi...laelaelaelaelae
aynen benimde ole resimciye diyorumki kocişindebenemd saglar kotu cıkıyo ya ole poz veremeyiz diom ada ben yabcam dio akannehir
zorla verdirdi yamık yamık cekti o kadartembih ettim bak burunları yok et die kafamçokkarıştı
adam hiç bi halt etmemiş bari yapamıcan neden o taraftan profil verdirion vermeyi dedk o kadar :mymeka:
neysem album resimlerimiz hersey berbattı kızlar hala durur o albumum ama irencler ...
sonrasında ben photosshop dersleri aldım ... fotocuda çalışmıştm kısa bir sureligine ...
sonra gittim o bizim eski resimciye istedim taa 5 yıl onceki resimlerimi zorla buldurttum kayıtları cd e attırdım delikafadulden
ham resimleri delikafadulden
sonra geldim kendim b guzel duzenledim herseiyi arka planlarıdı cok demodeydi kaç yıl oncesinindi tabi sonraherseyi dusenleyip yeni album yabdım :1closedeyes:
bende ole cozdum işi delikafadulden
kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
opturmem kaydirigubbakcemile2
yhaf iki gundur yazma ozurlulugu yaşıyom nedir bu beeeee aaaaaaaaa delikafadulden
e görelim artik bir iki foto...:)
nazar degmistir hatunum
gostermem ule ulu orta kaydirigubbakcemile3
pc de yokki kıs delikafadulden
:kedi: :kedi: :kedi:
banamı
:kedi: :kedi:
ben geldimmmm
tumena kız nasıl oldun bugun bakiim