Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

he he yok ki benim albümüm naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
ama sana bir güzellik yaparım istersen ....:jeyyar:

iyi bir güzellik......kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
hakkaten güzelmiş güle güle kullan. dün topiğin birinde resmini görmüştüm hangi topic olduğunu çıkaramdım ama.
şimdi benim çıkmam lazım sahur vakti geliyo. görüşürüz kızlar baş baaaşş

ok ozaman attiriver...

photoshopla düzelt burunu...

Son düzenleyen: Moderatör:

benim de kraliçe gibi oldu yamul aldı sonra düzeldi. keşke düğünden önce yaptırsaymışım ama resimler güzel olurdu, profil vermeyeceğim diye kasmazdım

cidden yaw en çok çekindiğim konu bu
resimciyle nasıl anlaşacam:sinifsinif:sırnaşık şey

kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmi...laelaelaelaelae

retouche falan yapan birine verirsin resimleri canim...onlar yapar...:)

Eklentiler

• $n1156313512_30341808_4441.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleyen: Moderatör:

aynen benimde ole resimciye diyorumki kocişindebenemd saglar kotu cıkıyo ya ole poz veremeyiz diom ada ben yabcam dio akannehir
zorla verdirdi yamık yamık cekti o kadartembih ettim bak burunları yok et die kafamçokkarıştı
adam hiç bi halt etmemiş bari yapamıcan neden o taraftan profil verdirion vermeyi dedk o kadar :mymeka:

neysem album resimlerimiz hersey berbattı kızlar hala durur o albumum ama irencler ...
sonrasında ben photosshop dersleri aldım ... fotocuda çalışmıştm kısa bir sureligine ...
sonra gittim o bizim eski resimciye istedim taa 5 yıl onceki resimlerimi zorla buldurttum kayıtları cd e attırdım delikafadulden
ham resimleri delikafadulden
sonra geldim kendim b guzel duzenledim herseiyi arka planlarıdı cok demodeydi kaç yıl oncesinindi tabi sonraherseyi dusenleyip yeni album yabdım :1closedeyes:

bende ole cozdum işi delikafadulden

kizlar kizlar gelemmi yanagizdan öpemmi...laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

opturmem kaydirigubbakcemile2

yhaf iki gundur yazma ozurlulugu yaşıyom nedir bu beeeee aaaaaaaaa delikafadulden

e görelim artik bir iki foto...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…