sigorta ödediginde...doktor secimi sanami birakiliyor?...
ben bekarken yaptirdim...evliyken yaptirdim...bosanmis olarakta yaptirdim...
nezaman evleniosun?...dügününde göbek atariz...
evet cnm kesip biçip yolluyolar
yastığam uzandı çeneyemi düştü sonrası eyw
çok duydum öle sigortayla yaptırıp havuza balıklama atlayamayanı
sabah kalkınca eliyle düzeltiomuş biri kaydirigubbakcemile3 :roflol: a.s
ooo bütün evrelerden geçmişin cnmnie başarısız bi ameliyatmıydı beğenmedinmi
benim düğüne bu gidişle çoook var:sinifsinif: :dance:
kaydirigubbakcemile3
ay allah korusun ama ögrendim bir sey varsa bu konuda oda DOKTOOORUNUUU IYI ARASTIR VE SEC...yoksa sabahlari kendin düzeltmekle kalmassin yapistirirsinda...
ole daha erutik oliymiş ondan seyedi :jeyyar:öylemi...göbek atan pogacalar daha tatli oluo demek...
evet.ama başka türlüsüde uzun zaman alır böle evlenmek istemiorummm mafoldumben
kızlar siz bekarken mi yaptırdınız yaptırdıktan sonra bi şikayet yada memnunsuzluğunuz olmadımı
ole daha erutik oliymiş ondan seyedi :jeyyar:
ya sorma benem herif 30 yıllık kazmadan kurtardım seni diip duruo cocukluk hayallerini gerceklestirdim diip duruo
yamuk aldım duzelttim diip duri daha nelerneler
ole daha erutik oliymiş ondan seyedi :jeyyar:
ya sorma benem herif 30 yıllık kazmadan kurtardım seni diip duruo cocukluk hayallerini gerceklestirdim diip duruo
yamuk aldım duzelttim diip duri daha nelerneler
du bacım dereyi bi görem hele kaydirigubbakcemile3
doktor kolay olmazsa size müracat zaten sırnaşık şey
ya karar verildikten sonra zaten yüksekmevlapapelleri göze alıosun
burda çok araştırdım bakalım nasipse olur
birazda çekiniyorum yaratılanı beğenmemek gibi olurmu die
ben üc kez ameliyat tecrübemle sanirim artik ameliyat yapabilirim...bosa gitmesin bukadar tecrübe dimi...hem bes kurus ödemiceksin canim...hemde benim gibi bir hatun tarafindan ameliyat olacaksin...asistanlarimda kraliche ve kahvekolik...
kızlar gözü açıkmı geçirdiniz ameliyatı nasıl tecrube sahibi oldunuz yaw :1rolleyes: :roflol:
kızlar gözü açıkmı geçirdiniz ameliyatı nasıl tecrube sahibi oldunuz yaw :1rolleyes: :roflol:
ben merakli bir melahat oldugum icin...narkoza gerek duyulmadi...ayildiktan sonra bu deliye herseyi teker teker anlatcagimiza bayiltmadan ameliyat edelim dediler...delikafadulden
nese kızlar ben gidirem keşke bende uyusam mışıl mışılda sabah kalkınca o şekil olsa kaydirigubbakcemile3
bazen diyorum fareli köye gidip ordamı konaklasam geceleri
hani onlar kıkırdak yemeden önce nefesleriyle uyuşturuyolarmış :roflol:
ımm şey biz Türkler attırıvermek deriz yapıvermek anlamında. understand? -tatlicadiarzu- gel buyur beraber yiyelim bissssürü yaptım.pogaca nereye attirion anlamadim...ama herneyse canim cekti...
benim de kraliçe gibi oldu yamul aldı sonra düzeldi. keşke düğünden önce yaptırsaymışım ama resimler güzel olurdu, profil vermeyeceğim diye kasmazdımevet.ama başka türlüsüde uzun zaman alır böle evlenmek istemiorummm mafoldumben
kızlar siz bekarken mi yaptırdınız yaptırdıktan sonra bi şikayet yada memnunsuzluğunuz olmadımı
piiişşşt burun güzellerriiilülülülülülü
en güzel benim burnummmmmmm işteeeekaydirigubbakcemile
:tomato: