- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
-
- Konu Sahibi EU2
tamam, topiğin adı ''acıların çocuğu olsun'' :roflol:beni cogu insan cok mutlu falan sanir...paso gülerim saka yaparim...aslinda tam tersi cogu zaman...:)
yeni bir baslik acalim...gecenin ilerleyen saatlerinde oraya tasiniriz hergün...önce gülüp eglenmek sonra ah uleyn ah takiliriz... :içelim:
hani de benim 50 gram pastırmam pastırmam...istanbullumdan başkasına bastırmam oyy oy...istanbullum yürüüüüüü yürüde yavrum yürüüü...hihoyyyt
kıslar ben kaçar istanbul için imsak vakti geliyo cokacimcoook
yarın görüşürüz öpüyorum sizi Şeniz
kıslar ben kaçar istanbul için imsak vakti geliyo cokacimcoook
yarın görüşürüz öpüyorum sizi Şeniz
ya siz nasil iki yaziyi alinti yapabiliosunuz...
yok sevgilim falan canim...bu kalp artik dayanmaz bidaha kirilmaya...:) istanbul benim sevgilim...ordayken yüzüm hep gülüyor nedense...bir erkegin beni mutlu edemiyecegi kadar mutlu ediyor...:)
burcum yengec kraliche...:) tam bir yengecim hemde...:S
dmm işte tatlım suluyuz bende balık opuyorumnanaktan
derin sularin sirin yaratiklariyiz...
ya siz nasil iki yaziyi alinti yapabiliosunuz...
yok sevgilim falan canim...bu kalp artik dayanmaz bidaha kirilmaya...:) istanbul benim sevgilim...ordayken yüzüm hep gülüyor nedense...bir erkegin beni mutlu edemiyecegi kadar mutlu ediyor...:)
burcum yengec kraliche...:) tam bir yengecim hemde...:S
opuyorumnanaktan
yukselenim aslan ...
işte yukselen asıl burcu bastırdıgı için boyle acayip karıstırıyor ...
dengesisleştirio insanı benim asıl ve yukselenim aynı bendir cok inanırım burcumun ozelliklerine ve yukselenimin karsı koymasına aynen beni yansıtır ...
canım mesajların altında MQ yazan yere tıklarsan istersen 50 alıntı yapabilirsin. istanbula gel bende kalırsın seni gezdiririm heeem yerimseniben
ii geceleeerr
saol canim...bendede hic kurcalama gibi bi merak yok valla...
bidaki geldimde gezer dolasiriz...kraliche hakkinda dedikodu yapip kulaklarini cinlatiriz...
burclarlami ilgileniorsun...ben pek birsey anlamam...:)
akannehir kızzzzzzzz olurmu aynı tarihlerde gitmeye calısakta ben karamelide kapıp gelem dolaşak bi gusel aip beeeeeeeee delikafadulden
yok canım sadece kendi burcumla ilgileniyorum kaydirigubbakcemile3
iyi ozaman bundan sonra birazda benim burcumla ilgilen...kaydirigubbakcemile3
valla negüzel olur...karamel nerde kaliyor?...
kız uc aşa beş yukarı su grupları hep aynı psiko takılıyo delikafadulden
oda şırnakta delikafadulden