Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

aynen canım onlarda tayinle gitti ...
kız aslında sen bizden daha yakınsın ist ye kaydirigubbakcemile3

evet ya...2 bucuk saat ucakla...:) zor olsa gerek öyle biyerde yasamak...

benimde tayinim istanbula ciksa...

aynen otobusle 18 saatt

sen tr ye temelli donus yapmak isdemiyomusun ...

canim ben 1 senedir istanbul mu londrami diye düsünüyorum...ama herzaman istanbul daha agir basiyor...yani kesin dönmek istiyorum ama bir sekilde yinede avrupadan baglarimi koparmak istemiyorum...yani iki ülke arasinda gidip gelmek istiyorum...is geregi...
28 senedir bu lanet almanyada yasiyorum ve inan hala alisamadim buraya...

ay aman bebişim ne varsa kendi memleketimisde var benemkide tutturmus emeklilikte gitcem ingiltereye die dedim sen git ben bi yere gitmem kafamçokkarıştı

hiç işim olmaz didim aman işim yokta ellerin diyarında kultur hersey farklı kafamçokkarıştı

keşke sende gelsen ist ye yerleşsen ... canım sende hani yapıolar ya 6 ay da bir gidip geliyolar yurt dısı haklarını bitirmemek için ole yabarsın ...

bencede ne varsa kendi memleketinde var...baska yerleri gezip görcen sadece...
ingiltere güzeldir hele londra...avrupanin bir cok yerinden daha sevimle bence...cünkü her irktan dinden insan var orda...oda oraya degisik bir hava katiyor...ama yinede orda yasiyabilirmiyim diye düsünmeden edemiyorum...
öyle bir karar verdigimde zaten öyle yapmayi düsünüyorum canim...belli bir süre sonra zaten tamamen vazgecerim o hakkimdanda...hayat iste neyin olacagi hic belli degil...:)

hakkında hayırlısı bebişim inş senin için en iyisi olur ... Şeniz

:teytey::teytey::teytey:
ŞenizŞenizŞeniz

bogasım arıo uykum geldi şim kak iki saat diş fırcala wc git yuz yıka :sinifsinif:

sabah oldu be ne ara yabcam ben bunları CADIARZU

seni çakallardan korumak için gidemedim bi turlu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…