Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

kahve canim ben aslen trliyim...yani trde dogdum ama almanyada büyüdüm...:)
...evliyken tr almanya arasinda gidip geliordum...esim almanyada yasamak istemiordu...gerekte yoktu...yani cok iyi isi vardi vs...

ay yaaa kendimden bazen utaniorum...baksaniza belkide su an yasanabilcek en berbat hayati yasamak zorundalar...ama yinede gülebiliyorlar...bizse bazen en ufacik seyde depresyona girioruz...
gece gece sizide deprsyona sokcam...:S

Eklentiler

• $5695_239421240191_690745191_8075863_548812_n.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 23
forumda öncelerden almanyalı birinin konusu vardı sen misin diye sordum. ama değil, onun eşi almandı çünkü. neyse tumenam canını sıkmayayım gece gece

ay yaaa kendimden bazen utaniorum...baksaniza belkide su an yasanabilcek en berbat hayati yasamak zorundalar...ama yinede gülebiliyorlar...bizse bazen en ufacik seyde depresyona girioruz...

evet hayatın kime nasıl celme takacagını kimse kestiremiyor işte kimi oyle kimi boyle :gitme:

forumda öncelerden almanyalı birinin konusu vardı sen misin diye sordum. ama değil, onun eşi almandı çünkü. neyse tumenam canını sıkmayayım gece gece

yok canim SIKMIOsun...olmus bitmis sey sonucta...seneler önce ayrildik...ama iste bazen verilen acilar unutulmuyor...:)

yok canim SIKMIOsun...olmus bitmis sey sonucta...seneler önce ayrildik...ama iste bazen verilen acilar unutulmuyor...:)

evet cnm gecmiş guzelde olsa zorda olsa asla unutulmuyor ...
ama bazende hatırlamak iyi olmuyor ... sinek kucuk ama mide bulandırıyor malesef ...

evet ya haklısın, burnum niye düşük diye 1 aydır kendimi yedim mesela. sanki önceden fındık gibiydi de. örnek yani bu.

oysa herşeyimiz var, yemekten yemek seçiyoruz, onların yiyeceği bişey yok. dekorasyonla uğraşıyoruz onların yatağı yok, bugün ne giysem diyoruz onların giydikleri hep aynı ve yamalı....

:teselli: :çok üzgünüm: :gitme: senağlama

la hani geyik yapcaktık nerdeyse ağlıycam dağılın üleeen

e aslında bende iyi değilim körler sağırlar birbirini mi ağırlıyo kaydirigubbakcemile3

yok be cnm aman duştuk duşcemis kadar bende gulomda olesine yani smileyden ibaret bende melankoliyim suan ...

beni cogu insan cok mutlu falan sanir...paso gülerim saka yaparim...aslinda tam tersi cogu zaman...:)

yeni bir baslik acalim...gecenin ilerleyen saatlerinde oraya tasiniriz hergün... önce gülüp eglenmek sonra ah uleyn ah takiliriz...:içelim:

hani de benim 50 gram pastırmam pastırmam...istanbullumdan başkasına bastırmam oyy oy...istanbullum yürüüüüüü yürüde yavrum yürüüü...hihoyyyt

:lepi: aynıyız tatlım ...
bana dr um demiştiki cok guzel guluyosun ama dedi guluşunun altındaki huznu herkez farkedemez ve ben bunu goruyorum demişti :1shok: içindeki fırtınaları gulmekle kpatıyosun demişti ... gulmek sana bi kalkan gibi derinine inmemeleri için demişti ...
hatta ben bunu bi iki samimi dostumdanda duymuştum

burcun ne tatlım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…