E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
cidden onuda yaptinmi...
ay yaaa kendimden bazen utaniorum...baksaniza belkide su an yasanabilcek en berbat hayati yasamak zorundalar...ama yinede gülebiliyorlar...bizse bazen en ufacik seyde depresyona girioruz...
gece gece sizide deprsyona sokcam...:S
forumda öncelerden almanyalı birinin konusu vardı sen misin diye sordum. ama değil, onun eşi almandı çünkü. neyse tumenam canını sıkmayayım gece gece
evet hayatın kime nasıl celme takacagını kimse kestiremiyor işte kimi oyle kimi boyle :gitme:
yok canim SIKMIOsun...olmus bitmis sey sonucta...seneler önce ayrildik...ama iste bazen verilen acilar unutulmuyor...:)
ay yaaa kendimden bazen utaniorum...baksaniza belkide su an yasanabilcek en berbat hayati yasamak zorundalar...ama yinede gülebiliyorlar...bizse bazen en ufacik seyde depresyona girioruz...
gece gece sizide deprsyona sokcam...:S
evet cnm gecmiş guzelde olsa zorda olsa asla unutulmuyor ...
ama bazende hatırlamak iyi olmuyor ... sinek kucuk ama mide bulandırıyor malesef ...
evet ya haklısın, burnum niye düşük diye 1 aydır kendimi yedim mesela. sanki önceden fındık gibiydi de. örnek yani bu.
oysa herşeyimiz var, yemekten yemek seçiyoruz, onların yiyeceği bişey yok. dekorasyonla uğraşıyoruz onların yatağı yok, bugün ne giysem diyoruz onların giydikleri hep aynı ve yamalı....
:teselli: :çok üzgünüm: :gitme: senağlama
la hani geyik yapcaktık nerdeyse ağlıycam dağılın üleeen
ay kizlar sizide gece gece ne hale getirdim...
e aslında bende iyi değilim körler sağırlar birbirini mi ağırlıyo kaydirigubbakcemile3
yok be cnm aman duştuk duşcemis kadar bende gulomda olesine yani smileyden ibaret bende melankoliyim suan ...
beni cogu insan cok mutlu falan sanir...paso gülerim saka yaparim...aslinda tam tersi cogu zaman...:)
yeni bir baslik acalim...gecenin ilerleyen saatlerinde oraya tasiniriz hergün...önce gülüp eglenmek sonra ah uleyn ah takiliriz... :içelim: