Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

alıntılar kafayı yedi yalnız kralicheden almışsın kahvekolik yazıyo :bbo:

niyeee? ruhun mu yaşlandı sırnaşık şey hep öyle derler ya

alıntılar kafayı yedi yalnız kralicheden almışsın kahvekolik yazıyo :bbo:

ay sorma felekimiz şaştı kaydirigubbakcemile3
bu radyoda eice melankoliye bagladı duşuşe gectim hey allam seytan diyo git bog adam gibi yayın yabsınnar kötükedihüso

bu radyoda eice melankoliye bagladı duşuşe gectim hey allam seytan diyo git bog adam gibi yayın yabsınnar kötükedihüso

hangi radyo bu...gidip bogim senin icin...sen keyfini bozma canim...

zampara gibi olacagım her cicege konup orda kalacagım ucarım doymak bilmez iştahım

kaydirigubbakcemile3

netten dinle ben genelde radyo modayı dinliyorum şıkkıdı şıkkıdı hareketli çalıyo genelde.

hayatim cok stresli...evliligimde cok cektim...o beni yaslandirdi...:sinifsinif:

canım ya bilmiyodum eski eşin almanyadan mı, aslen tr limisin? soru yağmuru oldu ama

sunlarin güzelligine bakin...:)

Eklentiler

• $5695_242990185191_690745191_8166961_4930395_n.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 30

bende konuşan dj e uyuz olurum insanlar şiir çiçek böcek için değil şarkı dinlemek için radyo açıyolar dimi.

çok tatlılar ya kardeşimi sevesim geldi birden

evet tatlım ya hayır şiir bocegede razıyım ya bunlar 2 kız bi erkek habire fingirdeşiyolar -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…