E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
neden acaba...fazla sumu yuttuk ne...
deniz admaı yorar ya bizi haddinden fazla yormuş hatta feleğimizi şaşırtmış kaydirigubbakcemile3 vurgun yedik hanimmmmmmmmmmmm delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden acaba...fazla sumu yuttuk ne...
aynen canım onlarda tayinle gitti ...
kız aslında sen bizden daha yakınsın ist ye kaydirigubbakcemile3
deniz admaı yorar ya bizi haddinden fazla yormuş hatta feleğimizi şaşırtmış kaydirigubbakcemile3 vurgun yedik hanimmmmmmmmmmmm delikafadulden
evet ya...2 bucuk saat ucakla...:) zor olsa gerek öyle biyerde yasamak...
benimde tayinim istanbula ciksa...
:kedi:burnum dahil hic bir yerimde estetik yok kabul ediyonuzmu benide:jeyyar:
:kedi:burnum dahil hic bir yerimde estetik yok kabul ediyonuzmu benide:jeyyar:
ehehehe kabul etsekmi napsak... kraliche patron o karar verir...
aynen otobusle 18 saatt
sen tr ye temelli donus yapmak isdemiyomusun ...
ehehehe kabul etsekmi napsak... kraliche patron o karar verir...
uyyyyyyyyyyyyy incim gelmişşşşşşşşşşş
hoş geldin goncası yahuşuhlu cicişşşşşşşş delikafadulden
:kedi: olurmu cicim ya ben sizssiz bir hiçim
canim ben 1 senedir istanbul mu londrami diye düsünüyorum...ama herzaman istanbul daha agir basiyor...yani kesin dönmek istiyorum ama bir sekilde yinede avrupadan baglarimi koparmak istemiyorum...yani iki ülke arasinda gidip gelmek istiyorum...is geregi...
28 senedir bu lanet almanyada yasiyorum ve inan hala alisamadim buraya...
emir büyük yerden gelii anlasilan
:jeyyar:he o benim hosbulduk balimopuyorumnanaktan
hayallerimin gadunu Şeniz Şeniz Şeniz zemuszemus
biri benimi cagirdi:jeyyar:
ay aman bebişim ne varsa kendi memleketimisde var benemkide tutturmus emeklilikte gitcem ingiltereye die dedim sen git ben bi yere gitmem kafamçokkarıştı
hiç işim olmaz didim aman işim yokta ellerin diyarında kultur hersey farklı kafamçokkarıştı
keşke sende gelsen ist ye yerleşsen ... canım sende hani yapıolar ya 6 ay da bir gidip geliyolar yurt dısı haklarını bitirmemek için ole yabarsın ...
heee gel şefkatli kollarıma sarıp sarmalayım seni bebeimmmmmmmmm Şeniz
bencede ne varsa kendi memleketinde var...baska yerleri gezip görcen sadece...
ingiltere güzeldir hele londra...avrupanin bir cok yerinden daha sevimle bence...cünkü her irktan dinden insan var orda...oda oraya degisik bir hava katiyor...ama yinede orda yasiyabilirmiyim diye düsünmeden edemiyorum...
öyle bir karar verdigimde zaten öyle yapmayi düsünüyorum canim...belli bir süre sonra zaten tamamen vazgecerim o hakkimdanda...hayat iste neyin olacagi hic belli degil...:)
:teytey::teytey::teytey:
ŞenizŞenizŞeniz