Bu da Burnu estetikli KK'llarn Geyik topici olsun :D

beni cogu insan cok mutlu falan sanir...paso gülerim saka yaparim...aslinda tam tersi cogu zaman...:)

yeni bir baslik acalim...gecenin ilerleyen saatlerinde oraya tasiniriz hergün...:p önce gülüp eglenmek sonra ah uleyn ah takiliriz...:p:içelim:
tamam, topiğin adı ''acıların çocuğu olsun'' :roflol:
hani de benim 50 gram pastırmam pastırmam...istanbullumdan başkasına bastırmam oyy oy...istanbullum yürüüüüüü yürüde yavrum yürüüü...:phihoyyyt

ay bunun istanbullu sevgilisi var heralde :jeyyar:

kıslar ben kaçar istanbul için imsak vakti geliyo cokacimcoook
yarın görüşürüz öpüyorum sizi Şeniz

ya siz nasil iki yaziyi alinti yapabiliosunuz...:p

yok sevgilim falan canim...bu kalp artik dayanmaz bidaha kirilmaya...:) istanbul benim sevgilim...ordayken yüzüm hep gülüyor nedense...bir erkegin beni mutlu edemiyecegi kadar mutlu ediyor...:)

burcum yengec kraliche...:) tam bir yengecim hemde...:S

yok sevgilim falan canim...bu kalp artik dayanmaz bidaha kirilmaya...:) istanbul benim sevgilim...ordayken yüzüm hep gülüyor nedense...bir erkegin beni mutlu edemiyecegi kadar mutlu ediyor...:)

dmm işte tatlım suluyuz bende balık opuyorumnanaktan

derin sularin sirin yaratiklariyiz...:p

opuyorumnanaktan

yukselenim aslan ...
işte yukselen asıl burcu bastırdıgı için boyle acayip karıstırıyor ...
dengesisleştirio insanı benim asıl ve yukselenim aynı bendir cok inanırım burcumun ozelliklerine ve yukselenimin karsı koymasına aynen beni yansıtır ...

canım mesajların altında MQ yazan yere tıklarsan istersen 50 alıntı yapabilirsin. istanbula gel bende kalırsın seni gezdiririm heeem yerimseniben
ii geceleeerr

opuyorumnanaktan

yukselenim aslan ...
işte yukselen asıl burcu bastırdıgı için boyle acayip karıstırıyor ...
dengesisleştirio insanı benim asıl ve yukselenim aynı bendir cok inanırım burcumun ozelliklerine ve yukselenimin karsı koymasına aynen beni yansıtır ...

burclarlami ilgileniorsun...ben pek birsey anlamam...:)

canım mesajların altında MQ yazan yere tıklarsan istersen 50 alıntı yapabilirsin. istanbula gel bende kalırsın seni gezdiririm heeem yerimseniben
ii geceleeerr

saol canim...bendede hic kurcalama gibi bi merak yok valla...:KK70:

bidaki geldimde gezer dolasiriz...kraliche hakkinda dedikodu yapip kulaklarini cinlatiriz...:KK70:

saol canim...bendede hic kurcalama gibi bi merak yok valla...:KK70:

bidaki geldimde gezer dolasiriz...kraliche hakkinda dedikodu yapip kulaklarini cinlatiriz...:KK70:

akannehir kızzzzzzzz olurmu aynı tarihlerde gitmeye calısakta ben karamelide kapıp gelem dolaşak bi gusel aip beeeeeeeee delikafadulden

aynen canım onlarda tayinle gitti ...
kız aslında sen bizden daha yakınsın ist ye kaydirigubbakcemile3

X