Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

aa buda kolaymış bunuda deniyeyim bi ara sağol tatlım...

Kızlarr siz bayağı kaynatmışsınız,
kek-börek tarifleri filan...

Berrecim bak sana güzel bişey dicem. Yakın bir arkadaşım 3 aydır bebiş çalışmaları yapıyordu tutturamıyordu. Bu ay ona ovulasyon testi aldırdım. Yarın regl günü, az önce gebelik testi yaptık çift çizgi çıktı

Darısı başına canımcım

tüh yaaa keşke bendemi alsaydım:44: neyse bu ay çalışmalara baladım artık olmazsa öbür aya kesin alcan bende:97:

Selam kızlar ..Ohhhh tarifler havada uçuşmuş ayy ya bişey dicem acaba bende mi alsam ovulasyon testi.eczanedekiler nasıl acaba.ben netten alışveriş yapmaya korkuyorum.

Canım inşallah hamilesindir ama olmazsa sana da alırız

eşim kızdı niye almadın diye hatta:84: neyse olmazsam banada alalım senin nasıl gidiyo hamilelik ya hamile kalmaktan korkuyorum sanki kendimi daha yaşlı hissitcekmişim gibi geliyooo ve doğum acısını düşünmek bile istemiyorum allahım sen yardım et ama bi yandanda istiyorum

Selam kızlar ..Ohhhh tarifler havada uçuşmuş ayy ya bişey dicem acaba bende mi alsam ovulasyon testi.eczanedekiler nasıl acaba.ben netten alışveriş yapmaya korkuyorum.

canım yaa.bende ilk defa yaptım korkulacak bişe yok 2 günde elime geldi...
eczanede pahalıymış sanırım...
ama yinede sen bilirsin...regl oldunmu sen canım...?

Canım iyi gidiyor hamilelik. Bulantı ve kusmaya da çözüm buldum.Şimdi tek sorunum uyku..Sürekli uyumak istiyorum
Korkma canım ama kendini hazır hissetmiyorsan bekle derim. Acele etme.Kendini hazır hissetmek çok önemli...

Canım korkma, hepimiz aldık netten. Sende al

Ayy çok sevindim arkadaşımın hamile olmasına. Yarın kan testine gidicez...

hadi ya ayy çok sevindim canım onun adına inşallah bende olurum bu ay hamiş...

Kızlar ben kaçtım, çıkış saati. Öptüm hepiniziiiii, mucksssss

ya hazır hissediyorum sen beni geçen sene görseydin kesinlikle istemiyordum ve dediğin gibi hazır değildim şimdi yazdan beri artık istemeye başladım şuan olsun istiyorum ama arada bu korku geliyor :26::26:

hoşgeldin özlem ya eğer regl olduysan kesin al ben olmazsam alacam ya hiç değilse parası uygun ve ne zaman yumurtladığını bilir ona göre yaparsuın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…