2 yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
2 kabartma tozu
2 dilim rendelenmiş beyaz peynir
bir tutam maydonoz
bir tutam tuz
ve göz kararı un
yapılışı: bütün malzemeleri karıştır ununu katarken dikkat et ne eline alacak kadar katı nede kek kadar cıvık olmayacak tepsiye kaşıkla ceviz büyüklüğünde koyacaksın üstüne yumurta sarısı sür aralıklı koyki kabarcak 180 derecede 30 dk pişir çok lezzetli ve kolay
aa buda kolaymış bunuda deniyeyim bi ara sağol tatlım...
Kızlarr siz bayağı kaynatmışsınız,
kek-börek tarifleri filan...
Berrecim bak sana güzel bişey dicem. Yakın bir arkadaşım 3 aydır bebiş çalışmaları yapıyordu tutturamıyordu. Bu ay ona ovulasyon testi aldırdım. Yarın regl günü, az önce gebelik testi yaptık çift çizgi çıktı
Darısı başına canımcım
tüh yaaa keşke bendemi alsaydım:44: neyse bu ay çalışmalara baladım artık olmazsa öbür aya kesin alcan bende:97:
Canım inşallah hamilesindir ama olmazsa sana da alırız
Selam kızlar ..Ohhhh tarifler havada uçuşmuşayy ya bişey dicem acaba bende mi alsam ovulasyon testi.eczanedekiler nasıl acaba.ben netten alışveriş yapmaya korkuyorum.
eşim kızdı niye almadın diye hatta:84:neyse olmazsam banada alalım senin nasıl gidiyo hamilelik ya hamile kalmaktan korkuyorum sanki kendimi daha yaşlı hissitcekmişim gibi geliyooo ve doğum acısını düşünmek bile istemiyorum allahım sen yardım et ama bi yandanda istiyorum
canım yaa.bende ilk defa yaptım korkulacak bişe yok 2 günde elime geldi...
eczanede pahalıymış sanırım...
ama yinede sen bilirsin...regl oldunmu sen canım...?
Selam kızlar ..Ohhhh tarifler havada uçuşmuşayy ya bişey dicem acaba bende mi alsam ovulasyon testi.eczanedekiler nasıl acaba.ben netten alışveriş yapmaya korkuyorum.
Kızlarr siz bayağı kaynatmışsınız,
kek-börek tarifleri filan...
Berrecim bak sana güzel bişey dicem. Yakın bir arkadaşım 3 aydır bebiş çalışmaları yapıyordu tutturamıyordu. Bu ay ona ovulasyon testi aldırdım. Yarın regl günü, az önce gebelik testi yaptık çift çizgi çıktı
Darısı başına canımcım
hadi ya ayy çok sevindim canım onun adına inşallah bende olurum bu ay hamiş...
Canım iyi gidiyor hamilelik. Bulantı ve kusmaya da çözüm buldum.Şimdi tek sorunum uyku..Sürekli uyumak istiyorum
Korkma canım ama kendini hazır hissetmiyorsan bekle derim. Acele etme.Kendini hazır hissetmek çok önemli...
Kızlar ben kaçtım, çıkış saati. Öptüm hepiniziiiii, mucksssss