Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

yok canım olmadım daha.hala kahverengi.

benimde 2 gün kahverengi geldi sonra kırmızılar geldi...
sanada alalım bak gerçekten eczanede daha pahalıymış canım burda çok uyguna aldık...

Yalnız şaka maka bugün kahve akıntının 4.günü:26::26:

doktora gitcekmisin canım...:26:
çekirge hastanesinde çok iyi bi doktor duydum tavsiye etmişdim bi arkadaşıma çok memnun kalmış devamlı ona gidicem dedi...sende bi git istersen...:26:
yanlız erkek doktor ben çekiniyorum ama bakalım...
neden böyle geliyo kontrole git bence...

Bugün yarın Jale Hnm arar zaten regl oldun mu diye.1-2 gün bekleyim hala olmazsa önce yine bir test yapar sonra ararım..

Aslında işleri bu onların ve genelde en iyileri erkek oluyor.ama karşık bir durum

Aslında işleri bu onların ve genelde en iyileri erkek oluyor.ama karşık bir durum

evet aslında gidenler o kadar memnunlar ki çok iyi anlatıyolar ama....uffff
zaten benim kıskanç koçis hiç izin vermez...

evet aslında gidenler o kadar memnunlar ki çok iyi anlatıyolar ama....uffff
zaten benim kıskanç koçis hiç izin vermez...

Aynen benim ki de kıskanç..Ekek olan kuaföre bile gitmemi istemiyor Aslında normalde o kadar kıskanç değildir ama önümde iki seçenek olunca içinin daha rahat edeceğini seçiyor.

Aynen benim ki de kıskanç..Ekek olan kuaföre bile gitmemi istemiyor Aslında normalde o kadar kıskanç değildir ama önümde iki seçenek olunca içinin daha rahat edeceğini seçiyor.

seninki ne kadar olsa benim kocam kadar olamaz...
dar giydirmez gideceğim yere bile evdeyse eğer tek göndermez kendi götürür eğer evde değilse bıraktırır...o evde yoksa gidiyorum tek başıma oda nadir yani...
ama nedense sıkılmıyorum bu şeylerinden...

Sevdiğinden yaptığını biliyorsun ya ondan aksine hoşuna bile gider.

Kızlar ben geldim tekrar, evden...
Ya bende erkek doktora gidemem. Ama giden arkadaşlarım çok memnun olduklarını söylüyorlar. Bayanlara göre daha kibar,daha hassas davranıyorlarmış. Birde kist filan gördüklerinde daha fazla inceliyorlarmış. Ben söyleyenlerin yalancısıyım, ama yine de erkek doktora gitmem

Aynı şeyleri hep ben de duyuyorum..Ama ben de çok mecbur kalmadıkça gidemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…