Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Günaydın fıstıklar..Bir bakayım dedim.Arkadaşım gelicek giremem bugün.Çok öpüyorum hepinizi..

Günaydın fıstıklar..Bir bakayım dedim.Arkadaşım gelicek giremem bugün.Çok öpüyorum hepinizi..

hoşgeldin canım nasılsın...?
hemen geldin kaçıyosun yaa...olmaz ki
regl oldunmu...

smile canım benim testler geldi...
reglim yarın bitiyo tam zamanında...:87:

smile canım benim testler geldi...
reglim yarın bitiyo tam zamanında...:87:

Canım süper o zaman. İlk olarak 17 Ocakta yap.Sonrada 19 unda başlarsın her akşam yaparsın testi. Hadi hayırlısı canm. Plastik bardak al bol bol, lazım olacak

Canım süper o zaman. İlk olarak 17 Ocakta yap.Sonrada 19 unda başlarsın her akşam yaparsın testi. Hadi hayırlısı canm. Plastik bardak al bol bol, lazım olacak

evet canım çok ii oldu...dün aldırdım plastik bardak lazım olur die...
bakalım inşallah bu ay gelir bebiş...
kız ben çift çizgiyi görünce acaba ben gebelik testimi yaptım acaba hamilemiyim die panik yaparım...

selammmmm kızlar ben geldim keyifleriniz hoş gördüğüm kadarıyla allahım artırsın

kusura bakma tatlım eşimi gidiyodu onu geçirdim cevap veremedim iyiyim bende canım neolsun ev işleri ve ben işte:)

tahmin ettim canım...
ah ah sorma canım ya ben ne yapıcam bilmiyorum sen ne güzel evdesin...
benim cumartesi pazar misafirim var cumartesi gündüzde ben davetliyim bi yere ne zaman temizlik ne zamn hazırlık yapıcağımı bilmiyorum...
ablam gelicek yardıma

Son düzenleme:

kıyamam yaaa olsun canım yaa yavaş yavaş yaparsın artık kendini yormadan benimki artık takıntı valla temizlik hastası oldum çıktım heran bişeler buluyorum kendime

kıyamam yaaa olsun canım yaa yavaş yavaş yaparsın artık kendini yormadan benimki artık takıntı valla temizlik hastası oldum çıktım heran bişeler buluyorum kendime

boşver ya güzel bi hastalık o valla...bende evde olsam kesin öyle olurum...
allah'dan eşim,ablam hepsi yardım ediyo...
bildiğin güzel pasta börek varmı canım çok çeşit olsun...

boşver ya güzel bi hastalık o valla...bende evde olsam kesin öyle olurum...
allah'dan eşim,ablam hepsi yardım ediyo...
bildiğin güzel pasta börek varmı canım çok çeşit olsun...

valla tatlım ben pasta olarak yaa pasta tabanı alıp meyveli ve çikolatalı pasta yapıorum yada tiramisu veprofiterol yapıorum.börek olarakda krepden yapıyorum bide en çok yaptığım çiğbörek

valla tatlım ben pasta olarak yaa pasta tabanı alıp meyveli ve çikolatalı pasta yapıorum yada tiramisu veprofiterol yapıorum.börek olarakda krepden yapıyorum bide en çok yaptığım çiğbörek

tiremisu ve profiterol hiç yapmadım ben nasıl yapılıyo güzel oluyomu...hazırlar gibi..

bana tarifini verirmisin canım...
lütfen....:78:

Küçük bir tencereye suyu koy ve kaynat canımSu kaynayınca margarini ekle ve erit.
Margarin eriyince un, tuz ve şekeri ekle ve çırpma teli hızlıca karıştır. Sulu bir hamur kıvamında olan karışım kaynayınca (göz göz olunca) altını kapat ve tezgahın üstünde 5-10 dk. ılınması için bekle.
Karışım ılınınca yumurtaları TEKER TEKER ekle. Her bir yumurtayı ekledikten sonra el mikseri ile iyice çırpıYumurta karışıma iyice karıştığında diğer yumurtayı ekleyerek işlemi tekrarla
Karışımı buzdolabına kaldırarak yaklaşık 1 saat iyice soğut.Tepsinihafifçe yağla.
Karışımdan bir çay kaşığı alarak kabarma payı olması gerektiği için, 2cm. aralıklarla dizÖnceden 200 derece ile ısıtılmış fırına koy
20 dk. 200 derecede pişiri daha sonra ısıyı 150 dereceye düşürerek 25 dk. daha pişir Fırını kapat Fırının kapağını açmadan içinde 10-15 dk. daha beklet
Soğuyunca hazırladığınkremayı sıkma tüpüne doldur ve orta kalınlıkta bir uc tak ve içinden sık
1 Paket hazır çikolata sosunu 2,5 su bardağı süt ile pişir
Sos ılınınca hamurların üzerine gezdir
İç Kremanın Yapılışı

Vanilya hariç tüm malzemeleri karıştır ve orta ateşte sürekli karıştırarak pişir. Kaynamaya başlayınca altını kapat ve vanilyayı ekle Sürekli karıştırarak yada mikser ile çırparak soğut

Malzemeler profiterol tarifi

Hamuru için;
1,5 Su Bardağı Su
100 Gr. Margarin
1 Su Bardağı Un
5 Adet (Orta Boy) Yumurta
1/2 Çay Kaşığı Tuz
1/2 Çay Kaşığı Şeker
İç Kreması için;
2,5 Su Bardağı (500 ml) Süt
2 Çay Bardağı Toz Şeker
1 Çay Bardağı Un
2 Tatlı Kaşığı Nişasta
1 Paket Vanilya
2 Yumurta Sarısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…