Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

berree

hayat eşimde değişti, oğlumla mükemmelleşti :)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
8.647
2.001
kızlar burasıda bizim olsun ...
hem bu konu başlığında herşeyimizi konuşabilirizde...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende geldim kızlar adetim 26 sında olcam acaba test yapsam çıkarmı?

hoşgeldin tatlım bence bekle varsa bile belki çıkmaya bilir sabırlı ol ama düşünme çabuk geçer ...anlaştıkmı...:78:

ya düşünmemek elde değil hele buraya girince :) 1 hafta önce öğrenenleri görünce hevesleniyorum :) ya hep olmuyacak diye korkuyorum ya daha çok yeniyim ilk aydan kim hamile kalmışki ben kalayım çok düşük eee işte umut dünyası

öyle deme canım ilk günden hamile kalan arkadaşlar çok yani çok yakınımdan tanıyorum evlendiği gün regli bitmişti ve bi daha olmadı regl hamile kaldı ilk aydan daha...

1,5 yıldır evliyim bu ilk çalışmamızdı ya nasip tabiki ama olmazsa çok üzülcek gibiyim ya kendimi teselli etmeye çalışsamda el veriyorum tutarsız konuşuyorum ya nasip

1,5 yıldır evliyim bu ilk çalışmamızdı ya nasip tabiki ama olmazsa çok üzülcek gibiyim ya kendimi teselli etmeye çalışsamda el veriyorum tutarsız konuşuyorum ya nasip

daha çok yenisin canım sende dur bakalım kendini bu kadar kaptırma sonunda üzülürsün sonra ben öyle olmuştum o yüzden bu ay aklıma bile getirmiyorum...

bende geldim hayırlı olsun yeni topik
ben bugün de adet olmadım kızlar ama bütün adet belirtileri var yarın test yapsammı acaba adet olmazsam tabii :26::26:

bende geldim hayırlı olsun yeni topik
ben bugün de adet olmadım kızlar ama bütün adet belirtileri var yarın test yapsammı acaba adet olmazsam tabii :26::26:

sağol tatlım hepimize hayırlı olsun...hoşgeldin...
:26:hadi hayırlısı bakalım inşallah olmazsın canım...haber ver bize ama tamammı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…