Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

bende gidemem ama mecbur kalırsam ve öneren olursa giderim benimde arkadaşlarım beğeniyolar erkeği

Arkadaşlar ben çıkıyorummmmm..Yarın görüşürüz..Öptüüüüüüüüüüüüüüm.

Canım günaydın...

Bu sabah yine bulantıyla uyandım ve az önce kustum. Bileklik fayda etmedi. Yada bulantım çok şiddetlendi artık... Off offff, ne zaman geçicek bilmiyorum...

canım yaa kıyamam...
inşallah geçiçek az kaldı...
bant hani iyi gelmişdi kaç günden beri bulanmıyodu sanki...:26:

canım yaa kıyamam...
inşallah geçiçek az kaldı...
bant hani iyi gelmişdi kaç günden beri bulanmıyodu sanki...:26:

Valla Berrecim iyiydi ama bugün kustum işte. Hatta az önce bişeyler yedim onuda çıkardım... Artık midem bulanmıyor ama direk kusuyorum...
Alt üst oldum yaaa...Sabahtan beri lavabodan çıkamıyorum... :26:

Valla Berrecim iyiydi ama bugün kustum işte. Hatta az önce bişeyler yedim onuda çıkardım... Artık midem bulanmıyor ama direk kusuyorum...
Alt üst oldum yaaa...Sabahtan beri lavabodan çıkamıyorum... :26:

bende anladım bişeyler olduğunu çünkü normalde hep erken gelirdin...
sağlık olsun canım bugünler geçer...
arkadaşına yaptırdınızmı kan testi canım...?

bende anladım bişeyler olduğunu çünkü normalde hep erken gelirdin...
sağlık olsun canım bugünler geçer...
arkadaşına yaptırdınızmı kan testi canım...?

Öğle tatilinde gidicez canım... O da beni gördükçe korkuyor

Bu arada bir arkadaşıma da aldık ov. testi. Onunda tam 22'sine geliyor yumurtlama günü. Seninle aynı yani Senin bittimi regl canım? Hangi hastaneye gidiyorsun?

aslında bende korkuyorum...:83:
ama geçiçi biliyorum...
bugün bitti canım önümüzdeki hafta içi doktora randevu alıcam...
ama doktor için karar veremedim erkek doktor var çok iyi ama çekiniyorum gitmeye...

Herkese günaydın..Nasılsınız kızlar ??
Erkek doktora gitmeye çekinmeyin ya sonuçta bu onların işi..Benim doktorum erkek ve memnunum ..Ayrıca bi yerde izlemiştim bu araştırmalarla kanıtlanmış.. Kadın doğum uzmanlarında ve kuaförlerde erkekler çok daha başarılıymış bayanlara göre..Tabii ki yinede herkesin tercihi..
Benim de 2 gündür bulantım yok.. ama karnımda çok gaz ve şişkinlik var ..

slm cumleten herkeze hayirli cumalar bu arada bende ovulasyon testi aldim bu ayin 11 yumurtlama gunum ins 27 ocakta hastalanmam allah istiyen herkeze nasip etsin kadir kiymet bilenlere bu arda kizlar bilginiz var mi bi sorum olcak bu ayin 11 de idi yumurlama gunum ama ben 10 da basladim iliskiye sizce her gun dvm etsemmi yok sa bir gun aralikla mi yapsam ner dersiniz lutfen cvp tskler

Merhaba sanada hayirli cumalar canim bildigim kadariyla spermlerin kendisini toplamasi icin gun asiri iliski oneriyor doktorlar benimde 23 unde adet gunum insallah hastalanmayiz her ay beklemekten yoruldum

konyadada kucuk bir ilcesinde oruryom burdada 2 taneside erkek aslinda hic gitmedim ama memnun olanlarda var ins onumuzdeki ay hamile olursam aklimda biri var ona gitmeyi dusunuyom allah nasip ederse

gun asiri derken yani gunde birden fazlami olmasi gerek yoksa iki gun arayla aybasi olana kadarmi bu arada ovulasyon testim sonucu 11 ocak kac gun dvm eder sence yumurtlamam bilginiz varmi. bu arada sen ne zamandir deniyosun bebek olmasi icin arti ne zaman ay gunun ins olmazsin hastalanmazsin guzel allah herkezin gonlune gore versin bu arada benim adim aysegul memnun oldum

hoşgeldin denizcim nasılsın...?
ben iyiyim çok şükür...
erkek doktordan çekiniyorummecbur kalırsam artık giderim herhalde...
aa ne güzel inşallah bulanmaz canım ...

Gun asiri bir kere iliski oneriyor benim doktorum ovulasyon tarihinden sonra yaklasik 4 gun kadar dogurganlik yani vajinadaki islaklik devam eder bu arada benim ismim elif 2 yillil evliyim 6 aydir korunmuyorum ama daha oncesinde dogum kontrol hapiyla korundugum icin doktor vucudun kendini toplamasi zaman alir demisti her ay kirmizi karti gormekten cok sikildim rabbim herkese evlat nasip etsin kimsenin kucagini bos yuvasini nesesiz birakmasin, hepimizede sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…