Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

canımcım ölçüleri ne kadar...?
bide bu hangisinin tarifi...?:26:

pardon canım görmemişim...
sanki biraz zora benziyo...

ama istersen tiramisu tarifini veriyim odaha kolay enazından fazla zamanını almaz belki
Yumurtalarla şekeri yoğur kıvama getirene kadar mikser ile çırp. Kahveyi 1 su bardağı sıcak suda erit Yoğun kıvama getirdiğin yumurtalı şekere labne peyniri ekleyerek karıştırmaya devam et. Krem şantiyi de ekleyerek 10-15 dakika daha karıştır. Ardından karışımı buzdolabına koy ve 1 saat beklet Kedi dili bisküvilerin yarısını kahveye tek tek bandırıp kabına tek sıra halinde yerleştir Krema karışımının yarısını kahveye bandırılmış ve kaba dizilmiş bisküvilerin üzerine yay. Kalan bisküvileri de kahveye tek tek batırıp ıslatarak kremanın üzerine diz. Kalan kremayı da en üste dök En üstteki krem şanti karışımını düzleştir. Yaklaşık 2 saat buzdolabında beklet Dolaptan çıkardıktan sonra üzerine kakao serp ve servis yap
1.5 paket kedi dili bisküvi
1 fincan toz şeker
2 çay bardağı neskafe ya da türk kahvesi
2 adet yumurta
200 gr labne peyniri
300 gram krem şanti
Süslemek için kakao

bu daha kolay bunu yapayım ben yarın akşam...
çok sağol tatlım...ellerine sağlık....
bende çok beceriksizim canım...

bu daha kolay bunu yapayım ben yarın akşam...
çok sağol tatlım...ellerine sağlık....
bende çok beceriksizim canım...

aaaa onasıl sözz bence çok beceriklisin ama evde fazla vaktin geçmediği için bunlara vakit ayıramıyosundur şimdiden ellerine sağlık tatlımmm

ee bebiş çalışmaları nezaman başlıyo canımm

sağol canım yaa becerikliyim demi...
bu ayın 22 sinde canım
ovulosyon testi aldım...

ayyyyy aynı ben gibisin benimde yarın ve cumartesi günleri ayrı ayrı misafirlerim geliyo yalnız yarınki beni korkutuyo çünkü 20 kişi gelcek hemen hemen şimdiden başladım valla sırtım ağrıdı cumartesi günüde kahvaltıya 2 aile misafirim varr yaaa temizliği hiççççççççç sormaaa onu desen yazık eşim yardım edşiyo

yaaa k bakma arasıra bakabiliyorum misafirlerim gelcek yarına öyle paasta börek hazırlarım sen nasılsın?:44:

senindemi misafirin geliyo canım ya...
sen öğleden sonra evdesin demi...:26:

ohhh negüzell inş öbür ay bebiş haberlerin gelir tatlım

inşallah tatlım bakalım bu ay içimde güzel hisler var...
sanada alalım canım test çok uyguna geldi smile sağ olsun...

Son düzenleme:

nee 20 kişimi...
Allah yardımcın olsun...:83:

sağol canım yaa becerikliyim demi...
bu ayın 22 sinde canım
ovulosyon testi aldım...

sen benim verdiğim tatlıyıda yap kolay olan bak şimdi ben yarına ne yapacam
1.pisküvili pasta
2.sigara böreği
3.kipri
4.kandil simidi
5.kuskus salatası
yeter değilmi yaaaaaaaaa ufff sırtım ağrıdı:44::26:

yeter tabi canım daha ne olsun...
ama kipri ne merak ettim...:26:

2 yumurta
1 su bardağı sıvıyağ
1 su bardağı yoğurt
2 kabartma tozu
2 dilim rendelenmiş beyaz peynir
bir tutam maydonoz
bir tutam tuz
ve göz kararı un

yapılışı: bütün malzemeleri karıştır ununu katarken dikkat et ne eline alacak kadar katı nede kek kadar cıvık olmayacak tepsiye kaşıkla ceviz büyüklüğünde koyacaksın üstüne yumurta sarısı sür aralıklı koyki kabarcak 180 derecede 30 dk pişir çok lezzetli ve kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…