- 4 Eylül 2012
- 1
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce bindiysen uçağa korkun olmaz o yüzden tehlikelide olmaz..
8. aya kadar binebiliyorsun sanırım oda doktorun izini varsa...
bişey olmaz sanırım ben çok gördüm uçakta hamile kadın..
bindim korkum yok yükseklik korkumda yok hatta bayılıyorum uçakla seyahate keşke uzun sürse özellikle havalanmadan önce turbo motor acmasına hızada bayılıyorum ama tehlikenin olabilecek durumunu değişen kabin içi basınçlar oldugunu söylüyorlar bide benim rahim içinde kanamam var ondan korktum ama benimde iş arkadasım gebelik ve bebek alışverişi için sürekli şehirdışı seyahat etti ve uçakla
Kızlar Merhabalar Nasılsınız Bayadır Uğrayamadım Ama Sizleri Çok Çok Özledimmmmmmm Umarım Hepiniz İyisinizdir Bebişlerimizde İyidit Büyümüşlerdir hepsi eminim ben, sorucak olursanız bende iyiyim hayatımda bi fark yok yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyorum iş hayatında hala bebişim malesef olmadı beklemedeyim aslında fazlada üstüne düşmüyorum nezaman kısmetse ozaman olsun diyorum elde olan birşey yok çünkü yani böle devam ediyorum ev taşınma sorunlarım oldu uzun ve sıkıcı bi süreç geçirdimm malesef amaşuan şükür düzeldi.. yani bölye işte sizleri çok seviyorum artık hergün uğramaya çalışıcam çok koptuk birbirmizden artık eski günlere dönelimm berre sen hele bigel bizi toplarsın eminim hepinizi çok çok öpüyorummmm ve sizi çok özlediğimi sölüyorrr saygılarrr ediyorummm
Kızlarrr selam,
çok uzun bir aradan sonra burdayım. Herkes iyidir umarım. Seastre canım tebrik ederim, bebeğini kucağına almışsın. Ne zaman doğum yaptın? Adı ne kuzunun?
Berreciğimle whats up dan yazıştık biraz, çok mutlu oldum onu görünce..
Benim hayatım çok yoğun kızlar, Duru sürekli peşimde. İşlerim çok yoğun... Hayat çok çok zorlaştı. Hiçbirşeye vaktim kalmıyor. Size son halini gönderiyorum. Tam olarak babasının kızı
Artık daha sık bakarım buraya. Öpüyorum hepinizi...
Eki Görüntüle 658234
Kızlarrr selam,
çok uzun bir aradan sonra burdayım. Herkes iyidir umarım. Seastre canım tebrik ederim, bebeğini kucağına almışsın. Ne zaman doğum yaptın? Adı ne kuzunun?
Berreciğimle whats up dan yazıştık biraz, çok mutlu oldum onu görünce..
Benim hayatım çok yoğun kızlar, Duru sürekli peşimde. İşlerim çok yoğun... Hayat çok çok zorlaştı. Hiçbirşeye vaktim kalmıyor. Size son halini gönderiyorum. Tam olarak babasının kızı
Artık daha sık bakarım buraya. Öpüyorum hepinizi...
Eki Görüntüle 658234
Slm kızlar nasılsınız
ben iyiyim allaha şükür oğlumu büyütmeye çalışıyorum 9.5 aylık oldu mert
Eki Görüntüle 673425 Eki Görüntüle 673424 Eki Görüntüle 673425 Eki Görüntüle 673424