Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

daha önce bindiysen uçağa korkun olmaz o yüzden tehlikelide olmaz..
8. aya kadar binebiliyorsun sanırım oda doktorun izini varsa...
bişey olmaz sanırım ben çok gördüm uçakta hamile kadın..:KK31:

bindim korkum yok yükseklik korkumda yok hatta bayılıyorum uçakla seyahate keşke uzun sürse özellikle havalanmadan önce turbo motor acmasına hızada bayılıyorum ama tehlikenin olabilecek durumunu değişen kabin içi basınçlar oldugunu söylüyorlar bide benim rahim içinde kanamam var ondan korktum ama benimde iş arkadasım gebelik ve bebek alışverişi için sürekli şehirdışı seyahat etti ve uçakla

bindim korkum yok yükseklik korkumda yok hatta bayılıyorum uçakla seyahate keşke uzun sürse özellikle havalanmadan önce turbo motor acmasına hızada bayılıyorum ama tehlikenin olabilecek durumunu değişen kabin içi basınçlar oldugunu söylüyorlar bide benim rahim içinde kanamam var ondan korktum ama benimde iş arkadasım gebelik ve bebek alışverişi için sürekli şehirdışı seyahat etti ve uçakla

adranalin seviyoruz herhalde..:KK1:
bende korkuyorum kalkış anından kulaklarım çok kötü oluyor...:KK36:sakın çiğneyince iyi geliyo ama:KK37:
eğer sorunlu bi hamileliğin varsa doktoruna sor eğer git diyorsa git canım ...
nereye gideceksin?

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese hayırlı bayramlar. benim salı günü kanamam oldu bebeğimin erken gelme olasılığı var dua edin zamanında gelsin kızlar doktor önlem amaçlı ciğer geliştirici iğne verdi

Kızlar selam ..:KK3:

Nasıl gidiyo hayatınız...

Yazmıyoruz hiç valla oysa bu topiklte ne sohbetlerimiz geçmişti...

Di'li geçmiş zamanlarda..:KK19:

Ben aynen devam ediyorum hayatıma...

İşe gidip geliyorum çok şükür severek koşa koşa gittiğim bi işim var..:KK55: Mutluyum, huzurluyum işimde..:KK16:

Sağlığım, sıhhatim yerinde evimde huzurluyum ailem sevdiklerim yanımda çok şükür...:KK16::KK16:

Eee tek eksik Aşk..:KK17:

Ayrılığın ardından 1 yıl geçti.. Çok şükür toparladım.. Artık geçmişi düşünüp üzmüyorum kendimi..:KK51:

Karşıma beni tanımak isteyen insanlar çıkıyo ama birazcık güven sorunum var tamam diyemiyorum şimdilik kimseye..:KK31:

Yada tamam işte bu diyeceğim insan çıkmadı henüz karşıma diyeyim..

Hayırlısı bakalım... Vardır herşeyin bi zamanı...:nazar:

Sizdeki gelişmeleri alalım... Yazın artık kızlar yazın yaaaa
:KK52::KK52:

Kızlar Merhabalar Nasılsınız Bayadır Uğrayamadım Ama Sizleri Çok Çok Özledimmmmmmm Umarım Hepiniz İyisinizdir Bebişlerimizde İyidit Büyümüşlerdir hepsi eminim :KK16::KK16: ben, sorucak olursanız bende iyiyim hayatımda bi fark yok yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyorum iş hayatında hala bebişim malesef olmadı beklemedeyim aslında fazlada üstüne düşmüyorum nezaman kısmetse ozaman olsun diyorum elde olan birşey yok çünkü yani böle devam ediyorum ev taşınma sorunlarım oldu uzun ve sıkıcı bi süreç geçirdimm malesef amaşuan şükür düzeldi.. yani bölye işte:KK76::KK76: sizleri çok seviyorum artık hergün uğramaya çalışıcam çok koptuk birbirmizden artık eski günlere dönelimm berre sen hele bigel bizi toplarsın eminim:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: hepinizi çok çok öpüyorummmm ve sizi çok özlediğimi sölüyorrr saygılarrr ediyorummm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar Merhabalar Nasılsınız Bayadır Uğrayamadım Ama Sizleri Çok Çok Özledimmmmmmm Umarım Hepiniz İyisinizdir Bebişlerimizde İyidit Büyümüşlerdir hepsi eminim :KK16::KK16: ben, sorucak olursanız bende iyiyim hayatımda bi fark yok yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyorum iş hayatında hala bebişim malesef olmadı beklemedeyim aslında fazlada üstüne düşmüyorum nezaman kısmetse ozaman olsun diyorum elde olan birşey yok çünkü yani böle devam ediyorum ev taşınma sorunlarım oldu uzun ve sıkıcı bi süreç geçirdimm malesef amaşuan şükür düzeldi.. yani bölye işte:KK76::KK76: sizleri çok seviyorum artık hergün uğramaya çalışıcam çok koptuk birbirmizden artık eski günlere dönelimm berre sen hele bigel bizi toplarsın eminim:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: hepinizi çok çok öpüyorummmm ve sizi çok özlediğimi sölüyorrr saygılarrr ediyorummm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

selinimmm:KK52:
napıyosun kuzummmm
bende özledim hepinizi valla..
bende aynı bıraktığın gibiyim değişen bişey yok..
iş ev arasında gidip geliyorum yoğunum bebiş yok hala...
görüşelim canım ben akşmalrı gelmeye çalışıyorum.
,

Kızlarrr selam,
çok uzun bir aradan sonra burdayım. Herkes iyidir umarım. Seastre canım tebrik ederim, bebeğini kucağına almışsın. Ne zaman doğum yaptın? Adı ne kuzunun?

Berreciğimle whats up dan yazıştık biraz, çok mutlu oldum onu görünce..

Benim hayatım çok yoğun kızlar, Duru sürekli peşimde. İşlerim çok yoğun... Hayat çok çok zorlaştı. Hiçbirşeye vaktim kalmıyor. Size son halini gönderiyorum. Tam olarak babasının kızı :KK1:

Artık daha sık bakarım buraya. Öpüyorum hepinizi...

$2.JPG

Kızlarrr selam,
çok uzun bir aradan sonra burdayım. Herkes iyidir umarım. Seastre canım tebrik ederim, bebeğini kucağına almışsın. Ne zaman doğum yaptın? Adı ne kuzunun?

Benim hayatım çok yoğun kızlar, Duru sürekli peşimde. İşlerim çok yoğun... Hayat çok çok zorlaştı. Hiçbirşeye vaktim kalmıyor. Size son halini gönderiyorum. Tam olarak babasının kızı :KK1:

Eki Görüntüle 658234

Yaaa inanmıyorum :bi avatardaki resmine baktım bide şimdi ki resmine.. Zaman su gibi geçmiş valla hemde bugün doğum günü öyle mi.. Çizelgede öyle görünüyo ama ağustos doğumlu diye hatırlıyodum ben Duru'yu.. Çok sevimli, çok güzel bi kız olmuş maşaAllah.. :nazar: Allah acısını göstermesin.. Öp benim yerime onu.. :::

Değil mi hayatcım. Zaman ne kadar çabuk geçiyor valla. Büyüdü kocaman kız oldu :)
Canım 17 ağustos doğumlu, avatarı kaldırcam yanlış yazıyor.

Sen nasılsın? Ayrılık yaşamışsın sanırım. Ben evlendin diye düşünüyordum?

Kızlarrr selam,

Eki Görüntüle 658234

hoşgeldin tatlım .oyy maşallah kocaman olmuş Duru hanım . ben 12,12,12 de doğum yaptım oğlum zamanını beklemedi teyzesi adını UMUT koyduk

Eklentiler

• $Fotoğraf0861.jpg
    $Fotoğraf0861.jpg
    25,2 KB · Görüntüleme: 80
Slm kızlar nasılsınız

ben iyiyim allaha şükür oğlumu büyütmeye çalışıyorum 9.5 aylık oldu mert

$6604_10200337942144101_342637079_n.jpg $601264_4954038201690_1154505427_n.jpg $6604_10200337942144101_342637079_n.jpg $601264_4954038201690_1154505427_n.jpg

X