Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın fıstıklar..Bir bakayım dedim.Arkadaşım gelicek giremem bugün.Çok öpüyorum hepinizi..
smile canım benim testler geldi...
reglim yarın bitiyo tam zamanında...:87:
Canım süper o zaman. İlk olarak 17 Ocakta yap.Sonrada 19 unda başlarsın her akşam yaparsın testi. Hadi hayırlısı canm. Plastik bardak al bol bol, lazım olacak
selammmmm kızlar ben geldim keyifleriniz hoş gördüğüm kadarıyla allahım artırsın
kızlarrrr ben geldimmmmm nasılsınızzz
hoşgeldin canımmmm
iyi çok şükür sen napıyon...?
kusura bakma tatlım eşimi gidiyodu onu geçirdim cevap veremedim iyiyim bende canım neolsun ev işleri ve ben işte:)
tahmin ettim canım...
ah ah sorma canım ya ben ne yapıcam bilmiyorum sen ne güzel evdesin...
benim cumartesi pazar misafirim var cumartesi gündüzde ben davetliyim bi yere ne zaman temizlik ne zamn hazırlık yapıcağımı bilmiyorum...
ablam gelicek yardıma
kıyamam yaaa olsun canım yaa yavaş yavaş yaparsın artık kendini yormadan benimki artık takıntı valla temizlik hastası oldum çıktım heran bişeler buluyorum kendime
boşver ya güzel bi hastalık o valla...bende evde olsam kesin öyle olurum...
allah'dan eşim,ablam hepsi yardım ediyo...
bildiğin güzel pasta börek varmı canım çok çeşit olsun...
valla tatlım ben pasta olarak yaa pasta tabanı alıp meyveli ve çikolatalı pasta yapıorum yada tiramisu veprofiterol yapıorum.börek olarakda krepden yapıyorum bide en çok yaptığım çiğbörek
tiremisu ve profiterol hiç yapmadım ben nasıl yapılıyo güzel oluyomu...hazırlar gibi..
hemde çok güzel oluyo valla ben senelerdir yaparım beğenmeyen olmadı hiç pasta ve kurabiyeden daha güzel bi seçim bence tatlım
bana tarifini verirmisin canım...
lütfen....:78: