Canım valla hiç zorlamıyorum kendimi. Doktor zaten ilk 3 ay bebiş beslenir, 3 aydan sonrayı düşün dedi. Kalsiyum ileriki dönemlerde çok gerekli dedi. Zaten multivitamin kullanıyorum :26:
Miden çok kötü ise seaband diye bir bileklik var onu al derim. Ben rahatladım valla. Yine süt içemiyorum ama yemek yiyebiliyorum artık
Canım adet döngüne göre değişir. Senin kaç gündü regl döngün?
Benim 31 gün ve ben 14. gün başlamıştım... 17. gün yumurtladım
evt 3 aydan sonrası daha önemli dediğin gibi..Bende kullanıyorum vitamin..Midem çok kötü değil şimdilik..Özellikle sabahları bulantı oluyor ama hiç çıkarmadım daha bi de grip oldum ya ağzımın tadı ozyünden de hiç yok sanırım Biraz daha geçsin bakalım çok olursa bulantım bakıcaz tabiiki bi çaresine..
canım bende tam 30 günde bir oluyorum...
ama bazen gecikebiliyoda...
O zaman sende 16. gün filan yumurtluyorsun... 14. gün başlarsın canım sende. Akşamları aynı saatte idrarırını 4 saat tutarak yaparsın. Çift çizgiyi görünce bikaç saat sonra tekrarlarsın... Ama bu arada düzenli ilişki öneriyor doktorlar. 3 günde bir..Çift çizgiyi görünce günde 2 kez olabilir
yani çift çizgiyi görünce hergün yapsam olrmu...
Canım çift çizgiden sonra 24 saat süren var. 2 kere yapsan yeter...
ben geldim berreee gözüm iyi oldu çok şükür acaba hamilelik belirtisimi diye düşünüyodum he he heşaka he he ya misafirliğe gittim yedim içtim depo yaptım yeni girdim özlemcim ohayırlısı olsun önümüzdeki aya inşallah olur ben çıkıyorum tekrar çalışma varr dua edin lütfen ihtiyacım var
hadi iyi bari canım gözün geçmiş...
Allah yardımcın olsun görüşürüz...
canım 24 saatde 2 keremi...çok değilmi...
hafta sonuna gelse bari...
Canımcım günaydın.
Ben her gün saat 7 de yapmıştım testi. Cuma gecesi çift çizgiyi gördüm ve saat 10:30 gibi 1 kere oldu, birde sabah 09:00 gibi.
İnşallah seninde hafta sonuna gelir. Sat hangi gündü senin? Hesaplayalım
kahverengi lekelenmem 5'inde başladı kırmızılarda 7'sinde geldi canımcım....
Canım Sat 7 Ocak o zaman. 22 Ocak'a denk geliyor ve cumartesi
Hadi gözün aydın... Sen 19 Ocakta başlarsın, her akşam yaparsın aynı saatte... İdrarı 4 saat tutucan unutma, birde çok sıvı alma...
aa iyi hadi hafta sonuna gelmesi iyi oldu...çok sağol canım...
inşallah bu ay bebeş gelir...
İnşallah canım, hayırlısı olsun. Ama sen doktora gitmeyi ihmal etme. Kistden sonra rahim temizlenmiş mi önemli olan o...
gidicem canım gitmezmiyim hiç....
ama daha da temizlenmediysen ben başka bişey bilmiyom...
içim sanki bom boş...
bu arada bi arkadaşında öyle pıhtı pıhtı gelmeye başlamış...
doktor demiş ki rahmin temizleniyo bi dahaki ayada hamiş kaldı kız...:26:
Canım o pıhtılar rahmin kendi oluşturduğu bir tür zar. Rahim her ay kendini gebeliğe hazırlamak için bir zar oluşturuyor. Gebelik oluşursa kalınlaşıp bebeğin sağlıklı tutunma ortamını hazırlıyor. Gebelik olmazsa pıhtı şeklinde adet kanamasıyla birlikte düşüyor. Aslında bi taraftan iyi bişey, rahim sağlıklı işlev görüyor
Sende bu ay hamile kalıcaksın bak gör...