hoşbulduk tatlımm yaaa lovabanın altı patladı ama fena pis kokular ve pisliklerlee beraber mutfak biraz mahvoldu ama eşim sağolsun yardım ettide kurtuldum amaa bi felaketti valla ağladım saatlerce
bu arada smile tavsiyesiyle ovulosyon testi siparişi verdim canım sende al istersen...çok uygun
bende buay alıcaktımm amaa malesef yoğunlıuktan alamadımmmama buay ymurtlamamda geçti çalışmalar hergün oldu bu ay nerdeyse artık reglime 9gün kaldı bakalım neolcak buay çok merak edioomm:18::18::18:
Hadi bakalım canım inşallah hamilesindir. Belirtiler henüz başlamamıştır, en fazla akıntın artmıştır
canım yaaa buay hiçbi belirti yok bende nedensee sanırım heray çok kafama takmamdan yaşıyodum çok belirtileri bu ay hiç aklıma gelmiyo yoğunluktan akıntımda yok ağrımda hiçbişeyim yokk hayırlısı olsun artıkk
Zaten daha erken canım. Kişiden kişiye göre de değişiyor belirtiler. Az kalmış zaten.. 21 Ocak sanırım regl tarihin. Hadi hayırlısı canım..
geldim...
günler ne çabuk geçiyo ya sanki selin dün regl olmuşdu...:26:
valla tatlımm aynen öleee 15 gün olduu regli olalı
geldim...
günler ne çabuk geçiyo ya sanki selin dün regl olmuşdu...:26:
valla tatlımm aynen öleee 15 gün olduu regli olalı
Canım senin regl döngün kaç gün?
Canım sana da öyle gelecek, daha dün gibiydi ovulasyon testi almıştım diyeceksin
25,26 gün arası değişiyo tatlım benim
kızlar ben kaçtımmm çok öpüyorum siziiiii
smile canım o testleri reglim bittikden kaç gün sonra kullanmaya başlıcam...?:26: