Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

hoşbulduk tatlımm yaaa lovabanın altı patladı ama fena pis kokular ve pisliklerlee beraber mutfak biraz mahvoldu ama eşim sağolsun yardım ettide kurtuldum amaa bi felaketti valla ağladım saatlerce

Neyse eşin yardım etmiş en azından canım.

Nasıl gidiyor bebiş çalışmaları? Regl tarihin ne zamandı?

bende buay alıcaktımm amaa malesef yoğunlıuktan alamadımmm ama buay ymurtlamamda geçti çalışmalar hergün oldu bu ay nerdeyse artık reglime 9gün kaldı bakalım neolcak buay çok merak edioomm:18::18::18:

bende buay alıcaktımm amaa malesef yoğunlıuktan alamadımmm ama buay ymurtlamamda geçti çalışmalar hergün oldu bu ay nerdeyse artık reglime 9gün kaldı bakalım neolcak buay çok merak edioomm:18::18::18:

Hadi bakalım canım inşallah hamilesindir. Belirtiler henüz başlamamıştır, en fazla akıntın artmıştır

Hadi bakalım canım inşallah hamilesindir. Belirtiler henüz başlamamıştır, en fazla akıntın artmıştır

canım yaaa buay hiçbi belirti yok bende nedensee sanırım heray çok kafama takmamdan yaşıyodum çok belirtileri bu ay hiç aklıma gelmiyo yoğunluktan akıntımda yok ağrımda hiçbişeyim yokk hayırlısı olsun artıkk

Zaten daha erken canım. Kişiden kişiye göre de değişiyor belirtiler. Az kalmış zaten.. 21 Ocak sanırım regl tarihin. Hadi hayırlısı canım..

geldim...
günler ne çabuk geçiyo ya sanki selin dün regl olmuşdu...:26:

smile canım o testleri reglim bittikden kaç gün sonra kullanmaya başlıcam...?:26:

smile canım o testleri reglim bittikden kaç gün sonra kullanmaya başlıcam...?:26:

Canım adet döngüne göre değişir. Senin kaç gündü regl döngün?

Benim 31 gün ve ben 14. gün başlamıştım... 17. gün yumurtladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…