Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yokSanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir
olsun canım hayırlısı olsun inşallah ...
en azından için rahatladı....çnümüzdeki aylara bakıcaz artık....
ben yemeğe çıkıyorum canlarım öptüm sizi görüşürüz...
bende seni öptüm canım...nerdesin görüşemedik bugün...
Selam kızlaarr..Herkes iyidir umarım..Dün hiç açamadım bilgisayarı..doktora gittik duyduk kalp atışlarınımüthiş bi duygu ... Çok şükür bi sorun yok dedi doktor..
Only-smile sende mi süt içemiyosun bende içemiyorum yaayoğurt yemeye çalışıyorum onun yerine..Doktor çok zorlama kendini yoğurt ve peynirden de alabilrisn kalsiyum dedi.. idare ediyorum işte canım hiçbişey yemek istemiyoo zaten hiçbişeyin tadı da ekisi gibi gelmiyo bi de grip te oldum ya zaten tat almıyorum ..
Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yokSanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir
:84:selin....:84:[/
berremmmm canımm geldimmmm
:84:selin....:84:[/
berremmmm canımm geldimmmm
NERDESİN CANIM SEN MERAK ETTİM...:26:
NERDESİN CANIM SEN MERAK ETTİM...:26:
bende sizi çok özledimmmmmyaa tatlımm eşim işten ayrılmak zorunda kaldı doğal olarak evdee heppp bende giremiorumm fazla nete oyüzden dünde mutfak su borusu patladı bisürüü işler çıktı banaaaa şimdi eşim onu tamir ederken bende bi giriyim dedim nabıon iyimisinnn canım benimm
bende sizi çok özledimmmmmyaa tatlımm eşim işten ayrılmak zorunda kaldı doğal olarak evdee heppp bende giremiorumm fazla nete oyüzden dünde mutfak su borusu patladı bisürüü işler çıktı banaaaa şimdi eşim onu tamir ederken bende bi giriyim dedim nabıon iyimisinnn canım benimm
İyiyim çok şükür canım kaç günden beri göremeyince acaba hastamı dedim...
ayy desene herşey üst üste geldi...
olsun sağlık olsun canım bulur iş yine sıkma canını....
koçişin hep yanında ohh ne güzel...
İyiyim çok şükür canım kaç günden beri göremeyince acaba hastamı dedim...
ayy desene herşey üst üste geldi...
olsun sağlık olsun canım bulur iş yine sıkma canını....
koçişin hep yanında ohh ne güzel...
aynen tatlımm yaa herşey üst üste geldii napalımm sağlık olsun kocişimin canı sağolsunbende ölee ev işleri falan derken valla iki dk oturamıyorum evde ama iim çok şükür tatlımm
aynen tatlımm yaa herşey üst üste geldii napalımm sağlık olsun kocişimin canı sağolsunbende ölee ev işleri falan derken valla iki dk oturamıyorum evde ama iim çok şükür tatlımm
Selin hoşgeldin canım,
geçmiş olsun. Evi su basmamıştır umarım, çok zordur temizlemek...
maleseff berrem bitmiyo koca evin işi allahtan yardımcı geliyo artık rahatladım birazzcık.. berrem nasıl gidiyo buay bebiş çalışmaları :78::78:aynen canım canınınz sağ olsun...
valla haklısın evde oluncada ev işi bitmiyo bide sizin gibi ev büyük olunca hiç bitmez...
maleseff berrem bitmiyo koca evin işi allahtan yardımcı geliyo artık rahatladım birazzcık.. berrem nasıl gidiyo buay bebiş çalışmaları :78::78: