Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yok Sanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir

olsun canım hayırlısı olsun inşallah ...
en azından için rahatladı....çnümüzdeki aylara bakıcaz artık....

ben yemeğe çıkıyorum canlarım öptüm sizi görüşürüz...

olsun canım hayırlısı olsun inşallah ...
en azından için rahatladı....çnümüzdeki aylara bakıcaz artık....

Öyle canım.Her şeyin hayırlısı.Bir kaç ay ara vermeyi düşünüyoruz aslında.yani ben düşünüyorum.bakalım kısmet.

Canım valla hiç zorlamıyorum kendimi. Doktor zaten ilk 3 ay bebiş beslenir, 3 aydan sonrayı düşün dedi. Kalsiyum ileriki dönemlerde çok gerekli dedi. Zaten multivitamin kullanıyorum :26:

Miden çok kötü ise seaband diye bir bileklik var onu al derim. Ben rahatladım valla. Yine süt içemiyorum ama yemek yiyebiliyorum artık

Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yok Sanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir

Canım hayırlısı olsun. Bu ay olur inşallah. Ovulasyon testi al bence, herkese tavsiye ediyorum

Selin hoşgeldin canım,
geçmiş olsun. Evi su basmamıştır umarım, çok zordur temizlemek...

aynen tatlımm yaa herşey üst üste geldii napalımm sağlık olsun kocişimin canı sağolsun bende ölee ev işleri falan derken valla iki dk oturamıyorum evde ama iim çok şükür tatlımm

aynen canım canınınz sağ olsun...
valla haklısın evde oluncada ev işi bitmiyo bide sizin gibi ev büyük olunca hiç bitmez...

Selin hoşgeldin canım,
geçmiş olsun. Evi su basmamıştır umarım, çok zordur temizlemek...

hoşbulduk tatlımm yaaa lovabanın altı patladı ama fena pis kokular ve pisliklerlee beraber mutfak biraz mahvoldu ama eşim sağolsun yardım ettide kurtuldum amaa bi felaketti valla ağladım saatlerce

aynen canım canınınz sağ olsun...
valla haklısın evde oluncada ev işi bitmiyo bide sizin gibi ev büyük olunca hiç bitmez...
maleseff berrem bitmiyo koca evin işi allahtan yardımcı geliyo artık rahatladım birazzcık.. berrem nasıl gidiyo buay bebiş çalışmaları :78::78:

kızlar ben bi yere kadar gidiyorum işim çıktı gelicem...

maleseff berrem bitmiyo koca evin işi allahtan yardımcı geliyo artık rahatladım birazzcık.. berrem nasıl gidiyo buay bebiş çalışmaları :78::78:

daha başlamadık canım yarın akşam başlıcaz...

bu arada smile tavsiyesiyle ovulosyon testi siparişi verdim canım sende al istersen...çok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…