Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Of ya bir test alamamak için kendimi çok zor tutuyorum.Sonucun kesin var ya da yok doğru çıkacağını bilsem hemen alıcam.

Canım biliyorum ama kahvaltı yapmam imkansız.
Simit ya da poğaça da olmasa hiçbir şey yiyemeyeceğim sabah

olsun imkansız diye bişey yok canım miden bulansa hatta çıkarsan bile yemelisin bence...

Of ya bir test alamamak için kendimi çok zor tutuyorum.Sonucun kesin var ya da yok doğru çıkacağını bilsem hemen alıcam.

istersen al canım yap için rahatlar olmazsada ne yapalım hayırlısı artık önümüzdeki aya bakarız...
varsada halay çekip oynarız seviniriz...

Acaba varsa çıkar mı ki? daha regl günüm yarın.

2 gün önce geldi kahverengi canım varsa silik bile olsa çıkar herhalde...
için rahatlar düşünmezsin en azından daha fazla ümitlenmezsin...:26:

Son düzenleme:
Bugün alayım test.sabaha kadar dayanabilirsem yarın sabah yaparım dayanamazsam da yaparım beee canım sağolsun

kızlar emrhabalar.ben ağustos annesiyim.inşallah hayırlısyla hepimiz bebilerimi kucağımıza alırız.aranızda antalyada olup andeva yıldız da ayhan beye giden varmı acaba?

Selam kızlar,

yazamadım bir türlü.
Özlemcim test yapsana kahverengiye bakma sen, bende de olmuştu. İnşallah hamilesindir canım..

tlyonl tebrikler canım. Kaç haftalık hamilesin?

Esracım ne güzel süt içebiliyorsun, ben süt içmeyeli 10 gün oldu. Adını bile duymak istemiyorum

Berrecim öptüm seni

Acaba varsa çıkar mı ki? daha regl günüm yarın.

canımya istersen test al bende 1 gün önce yaptım 2.çizgi silik çıktı.ama çıkmassada kafana takma bazen adaetin erteside çıkabiliyor.bende dayanamamıl yapmıştım.

bende seni öptüm canım...nerdesin görüşemedik bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…