kızlar emrhabalar.ben ağustos annesiyim.inşallah hayırlısyla hepimiz bebilerimi kucağımıza alırız.aranızda antalyada olup andeva yıldız da ayhan beye giden varmı acaba?
Selam kızlar,
yazamadım bir türlü.
Özlemcim test yapsana kahverengiye bakma sen, bende de olmuştu. İnşallah hamilesindir canım..
tlyonl tebrikler canım. Kaç haftalık hamilesin?
Esracım ne güzel süt içebiliyorsun, ben süt içmeyeli 10 gün oldu. Adını bile duymak istemiyorum
Berrecim öptüm seni
merhaba canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
esrant arkadaşımız antalyalı ama doktoru kim bilmiyorum...:26:
saol canım.arada buraya gdip arkadaşı takip edeyim:)
Kızlaaarr ben test almaya gidiyorum...öptümmm
gggünayydın bayanlarrr
Günaydın günaydın günaydıııınnnnn
Çok rahat uyandım bugün nedense
Bi poğaçağımı yedim.
Şimdi de kocaman bir bardak sütümü aldım geldim
Nasılsınız kızlar
emelmurat hoşgeldin aramıza
günaydınmı şaka yapıyosun demi...
yenimi kalktın yoksammm:26:
hoşgeldin canım nasılsın...?
Selam kızlaarr..Herkes iyidir umarım..Dün hiç açamadım bilgisayarı..doktora gittik duyduk kalp atışlarınımüthiş bi duygu ... Çok şükür bi sorun yok dedi doktor..
Only-smile sende mi süt içemiyosun bende içemiyorum yaayoğurt yemeye çalışıyorum onun yerine..Doktor çok zorlama kendini yoğurt ve peynirden de alabilrisn kalsiyum dedi.. idare ediyorum işte canım hiçbişey yemek istemiyoo zaten hiçbişeyin tadı da ekisi gibi gelmiyo bi de grip te oldum ya zaten tat almıyorum ..
Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yokSanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir
kısmet bi dahakı aya desene belirsizlik kötü bişey
reglin parasız gelmiyo demekkıı
yok cnm çoktan kalktm ama anca girdim iiiym sen nslsıınn
Selam kızlaarr..Herkes iyidir umarım..Dün hiç açamadım bilgisayarı..doktora gittik duyduk kalp atışlarınımüthiş bi duygu ... Çok şükür bi sorun yok dedi doktor..
Only-smile sende mi süt içemiyosun bende içemiyorum yaayoğurt yemeye çalışıyorum onun yerine..Doktor çok zorlama kendini yoğurt ve peynirden de alabilrisn kalsiyum dedi.. idare ediyorum işte canım hiçbişey yemek istemiyoo zaten hiçbişeyin tadı da ekisi gibi gelmiyo bi de grip te oldum ya zaten tat almıyorum ..