Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kızlar emrhabalar.ben ağustos annesiyim.inşallah hayırlısyla hepimiz bebilerimi kucağımıza alırız.aranızda antalyada olup andeva yıldız da ayhan beye giden varmı acaba?

merhaba canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah...
esrant arkadaşımız antalyalı ama doktoru kim bilmiyorum...:26:

Selam kızlar,

yazamadım bir türlü.
Özlemcim test yapsana kahverengiye bakma sen, bende de olmuştu. İnşallah hamilesindir canım..

tlyonl tebrikler canım. Kaç haftalık hamilesin?

Esracım ne güzel süt içebiliyorsun, ben süt içmeyeli 10 gün oldu. Adını bile duymak istemiyorum :KK37:

Berrecim öptüm seni:KK16:

saol canım şu an 8+3

Günaydın günaydın günaydıııınnnnn:KK16:
Çok rahat uyandım bugün nedense:KK61:
Bi poğaçağımı yedim.
Şimdi de kocaman bir bardak sütümü aldım geldim:KK66:
Nasılsınız kızlar:KK64:

emelmurat hoşgeldin aramıza:KK71:

teşekkürler hoşbuldum esracm:KK54:
bebişin hayırlı uğurlu bereketli gelsin sağlıklı gelsin
yuvanızaa:nazar::nazar:
ama artık içimde bir melekmivar yazısını değişsen
meleğin var zatennn:KK66:

Selam kızlaarr..Herkes iyidir umarım..Dün hiç açamadım bilgisayarı..doktora gittik duyduk kalp atışlarını :nazar: müthiş bi duygu ...:KK66: Çok şükür bi sorun yok dedi doktor..
Only-smile sende mi süt içemiyosun bende içemiyorum yaa :KK50: yoğurt yemeye çalışıyorum onun yerine..Doktor çok zorlama kendini yoğurt ve peynirden de alabilrisn kalsiyum dedi.. idare ediyorum işte canım hiçbişey yemek istemiyoo zaten hiçbişeyin tadı da ekisi gibi gelmiyo bi de grip te oldum ya zaten tat almıyorum ..:KK37:

Selam kızlaarr..Herkes iyidir umarım..Dün hiç açamadım bilgisayarı..doktora gittik duyduk kalp atışlarını :nazar: müthiş bi duygu ...:KK66: Çok şükür bi sorun yok dedi doktor..
Only-smile sende mi süt içemiyosun bende içemiyorum yaa :KK50: yoğurt yemeye çalışıyorum onun yerine..Doktor çok zorlama kendini yoğurt ve peynirden de alabilrisn kalsiyum dedi.. idare ediyorum işte canım hiçbişey yemek istemiyoo zaten hiçbişeyin tadı da ekisi gibi gelmiyo bi de grip te oldum ya zaten tat almıyorum ..:KK37:

ALLAHIM bizlerede yaşatsın inşşş bu duyguyu:KK49:
sağlıklı bereketlı bi bebiş olsunn inşşşşş

Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yok:KK1::KK1: Sanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir:KK1::KK1::KK1::KK66::KK66:

QUOTE=rozlem;17096209]Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yok:KK1::KK1: Sanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir:KK1::KK1::KK1::KK66::KK66:[/QUOTE]

kısmet bi dahakı aya desene belirsizlik kötü bişey :26:
reglin parasız gelmiyo demekkıı

Hu hu ben geldim..Testi aldım ve yaptım bariz bir şekilde ikinci çizgi yok:KK1::KK1: Sanırım regl de oluyorum yavaş yavaş..Benim ki böyledir illa testlere para vericem ondan sonra gelir:KK1::KK1::KK1::KK66::KK66:

kısmet bi dahakı aya desene belirsizlik kötü bişey
reglin parasız gelmiyo demekkıı

deniz'cim valla bugünde girmesen meraktan çatlardım herhalde...
çok sevindim canım benim...:KK16:

X