Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

saol tatlım daha yeniyiz yarın kesemizi görmeye gidicem inş görürüz tatlım . maaşallah duruya kocaman olmuş Allahım inş banada bi kız nasip eder tatlım. . çok özlettin kendini

oyyy maaşallah tatlım yerim ben onu. ben hamileyim tatlım . nasılsın nasıl geçiyo günler bu yakışıklı delikanlıyla bakim

kaç aylık hamilesin canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın işten geldiğimde önce bir ısırma faslı başlıyor :)

ne kadarlık oldu tatlım oğluşun

7. ayın içindeyiz canım

ayy yerim ben onu yaa ne kadar tatlı Allah bağışlasın maşallah maşllah...
napıyosun canım nasıl gidiyor..?

sagol berrecim nasıl olsun işte iş ev bebiş geçiyor günler sen napıyorsun ?

bu arada 41 kere maaşallah tatlım oğluşuna Allahım nazarlardan korusun

teşekkür ederiz ya çok nazar değiyor benim oğluşumu hep kız sanıyorlar :) gözleri mavi olunca

büyüyüp gidiyoruz canım :) yok daha diş çıkmadı çıkaracağada benzemyor

MAŞALLAH COK TATLI BEBEK ÖRTÜSÜ BENİM OĞLUŞUMUN ÖRTÜSÜNDEN RABBİM SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN MAAŞŞAALLAAHH

ben bu bebek örtüsünü küçüklüğümden beri görürdüm ve imrenirdim gittim husisi aldım amin iyi dileklerin için

saol tatlım daha yeniyiz yarın kesemizi görmeye gidicem inş görürüz tatlım . maaşallah duruya kocaman olmuş Allahım inş banada bi kız nasip eder tatlım. . çok özlettin kendini

Canım gördünüz mü keseciği? Umarım cinsiyet konusunda istediğin olur.. Tatlı bir kızın olur:))

5 haftalığız daha tatlım .amin inş. yerim onu ben maşallah valla çok tatlı

Canım gördünüz mü keseciği? Umarım cinsiyet konusunda istediğin olur.. Tatlı bir kızın olur:))

merhaba tatlım evet hem keseyi hemde bebişi gördük tatlım. haftayada pıt pıt larını duymaya gidicem inş onuda duyarım. iğne verdi doktor 3 günde 1 iğne vurdurcam . inş tatlım tatlı bi kızım olur .yakınız birbirimize ama hiç görüşemedik. güzel duruyla arkadaş olurlardı

Canım görüşürüz, diğer topikteki arkadaşlarla geçen hafta sonu buluştuk. Seninle de buluşuruz... Allah gönlüne göre versin canım, sağlıklı bir bebek olsunda ilk çocuk cinsiyet önemli değil. Pıt pıtlar çok heyecanlı oluyor, hamileliği özledim yaa:)

amin cnm . çok heyecan yapıyorum bende zamanda sanki geçmek bilmiyo tatlım . zaten en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması cnm

günaydın...

ben iyiyim çok şükür beni merak edenler henüz bir gelişme yok bekliyorum zaten bu aralar mümkünde değil kulağım için ilaç kullanıyorum..
çok özledim ama artık özlediğimi söylemicem çünkü buluşmalar oluyo ama artık buraya ayırılacak vakit bulunamıyo...
demekki özlememişler bizi ..

Son düzenleme:

Kuzum yaa, küsmüyüz? Ortaya konuşmuşsun. Bu aralar vakit buluyorum ve buraya da yazdım hemen. Noldu senin kulağına bakim?

Kuzum yaa, küsmüyüz? Ortaya konuşmuşsun. Bu aralar vakit buluyorum ve buraya da yazdım hemen. Noldu senin kulağına bakim?

evet seninle gerçekten küsüm...
çabuk unuttun beni böyle olacağını tahmin etmemiştim..
bir tek özlem unutmadı beni bebeği olduktan sonra burda karşılaşamasak bile bir şekilde halimizi hatrımızı soruyoruz...
seninle iyi arkadaştık belki bu yüzden bu tepkim....
vakit bulamamanı anlarımda artık duru bebek değil ki neyse boşver...
orta kulağımda sıvı dengesizliği var baş dönmelerim buna bağlıymış ilaç kullanıyorum şuan iyyiim çok şükür sağolasın..

Duru'da kocaman olmuş maşallah çok tatlı bir kız öpüyorum onu çok..

Canımmmm özür dilerim, ne desen haklısın. Ben seni seviyorum ama:))

Duru artık bebek değil ama inanki daha zor. Ek gıdaya geçtik, sürekli çorba, yoğurt,kefir filan yapıyorum. Akşamlarım hep böyle geçiyor, mazeret değil tabi bunlar ama gerçekten çokk yoğun geçiyor günlerim. Önceden daha uzun uyuyordu ve yanlızca emziriyordum. Şimdi türlü türlü dertleri çıkıyor. Hele diş çıkarma olayı, gece uykularımızı da yedi bitirdi. Bir türlü de çıkmadı... Diğer topikten kızlarla da zarzor buluştum, yazdan beri sürekli buluşmalar oluyor ama bir türlü vakit bulamadım.En son denk geldi tanıştık...

Canım ilaç kullan kullan bitmedi yani, ne zaman bitecek bu tedavin?

bilmiyorum ki artık sevdiğinden emin değilim...
öncedendi o sevmeler unutulduk burada..
ben sana hak veriyorum canım belki senin yaşadığın şeyleri yaşamadığım için tam anlayamam ama yinede hak veriyorum...
tedavi bilmiyorum ki herşeyde bir hayır vardır hep bişeyler çıkıyor..:26:
2 ay sonra erzuruma gidicem döndüğümdede rahim filmi çekilicem doktor istedi başkada doktorun yapacağı birşey kalmadı zaten...

Bak yaaa emin değilmiş...

Canım ne diye Erzuruma gidiyorsun? Benim memleketim :)

Gerçekten her işte bir hayır vardır, Allah sana vakti gelince tatlı mı tatlı bir evlat verecek. Duru ablası da onu görmeye gelecek. Özlem e de gitmeyi çok istedim ama olmadı. Hediyesini bile almıştım.. Ama yazın geldiğimde inş bizde bir buluşma yapıcaz. Bayramdan sonra buluşabiliriz.Çünkü bursada uzun kalıcaz....

eşimin ailesi erzurumlu 1 hafta tatilimiz var oraya gitmeyi düşünüyoruz bakalım..gerçi artık kesin hastalık felan olmadığı sürece gidicez aldık uçak biletlerimizi

amin canım inşallah..
bizde özlemle buluşucaz ama benim bu aralar hiç vaktim olmuyo o kadar doluyum ki cumartesi günleri çalışıyorum öğlene kadar..
inşallah hele sen bir gel o zaman yine buluşuruz..
ama sen gelmeden ben özlemime gidicem.. bayrama çok var çünkü..:26:

ayy smilecım ne güzel olur gelsen.Kısmetse görüşürüz bu sefer.

Berree kız mesaj kutun dolmuş mail attım görmedin herhalde.Bak da buluşma ayarlayalım :)

Tamam canım git sen, ben gelince üçümüz buluşuruz. Ya bu arada Selin den haber varmı? Face de de yok hiç.

Tamam canım git sen, ben gelince üçümüz buluşuruz. Ya bu arada Selin den haber varmı? Face de de yok hiç.

geçenlerde geldi burada iyiymiş henüz bebişi yokmuş...
çalışmaya başlamış o yüzden giremiyor sanırım ..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…