Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

benim için farketmez tatlım....
ama mayıs ayı boyunca cumartesileri doluyum günlerim felan var ama arada boşluk olursa haberleşiriz çok ii olur...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim siziiiiiiiiiiiii çokkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen nerelerdesin bebeğim yaaaa
Anlat bakalım kaçak seni niye gelmiyodun...

ayyy tatlımm yaaaaaaaaaa valla sorma hiççç netlee uzak kaldım bayaaaaaaa ama çok özledimmmmmmmmm sizi duramadım vallaaa hemde çokkkkkkk özledimmmmmmmm hadi güzel haberini ver hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm deeee

ayyy tatlımm yaaaaaaaaaa valla sorma hiççç netlee uzak kaldım bayaaaaaaa ama çok özledimmmmmmmmm sizi duramadım vallaaa hemde çokkkkkkk özledimmmmmmmm hadi güzel haberini ver hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm deeee

valla çok isterdim ama malesef bebişim veremiyorum değilim hala beklemedeyim ....
uzun zaman oldu görüşmeyeli senin bissürü şeyler atlattık kist felan derken şuan iyiyim çok şükür..
sende durumlar nasıl.?

bendede öle canım kist falan filan atlattım buay işte bugun olmam gerekirken reglimi 2gün önce oldum ama birgün sürdü beni yine pimpiriklendirdi:):)

aynen tatlım yaaaaa üstünemi gördüm diom şimdideeee hahaha allammmm çok komiğimmm :)

valla biraz bekle bakalım anlaşılır selinim...
zaten biz bu teste verdiğimiz paralarla neler almıştık hee...

ne var ne yok başka hayatında selinim anlat hele...

valla biraz bekle bakalım anlaşılır selinim...
zaten biz bu teste verdiğimiz paralarla neler almıştık hee...

ne var ne yok başka hayatında selinim anlat hele...
canım neolsun başka çalışıyorum işe başladım yoğun bi tempoyla koşturuyorum başkada hayatımızda herşey bildiğin gibi canım inişler çıkışlarla devam:)

canım neolsun başka çalışıyorum işe başladım yoğun bi tempoyla koşturuyorum başkada hayatımızda herşey bildiğin gibi canım inişler çıkışlarla devam:)

aaa işemi başladın çok sevindim canımm...
nerde başladın...:26:
aman aman yolunda gitsinde inişler çıkışlar hepimizde var...

kızlar ne var ne yok hiç kimse girmiyo artık ben unutmadım kimseyi ama artık kimse girmediği için bende gelmemişsinizdir diye takılmıyorum benim oğluşum koca adam oldu buda fotosu ama maşallah deyin yoksa uyumuyor :)

Kızlarrrrr selaaaaammm,
özledim sizleri valla. Topiğin yerini arıyorum 2 gündür. Herkesler iyimi?
Berrecim naptın canım kistleri, görüşemedik hiç???
Elatuğba canım kocaman olmuş paşam. Maşallah... Sen nasılsın? Dişler çıktımı?
Özlemcim seninle görüşüyoruz face de, öpüyorum boncuğumu...
Hayat sen nasılsın şekercim?
Gülcancım hamilelik nasıl gidiyor? Artık son dönemlerindesindir herhalde...
Seastre canım çok sevindim, hamileymişsin. Tebrik ederim canım, kaç haftalık.
Seliinnnnnnn sen nerelerdesin ya, face de kayboldun. Baktım başka isim yazıyor senin profilde. Sen napıyosun. Bebek çalışmaları nasıl gidiyor?

Bizde iyiyiz işte, Duru hanımla uğraşıyoruz. Dişler sıkıntı yapıyor, geceleri çok huzursuz. Ahh şu dişler bi çıksa... Topiği buldum, arada uğrarım kızlar. Çoook öptüm sizi. Durunun son halini gönderiyorum...mucksssss....

Evin dağınıklığını görmeyin kızlar, bebek olunca böyle oluyor :)))

DAĞINIKLIK OLUR RABBİM KZININ HAYATINI DÜZENLİ KILSIN İNŞALLAH CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…