Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

kIZLAAAR nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Gülcanı merak ettim haberi olan var mı? Bebeği doğdu mu acaba?

slm kızlar günüm doldu ama bizde tık yok
dr cumartesi nstye çağırdı eğer pazatesiye kadar olmazsa
pazartesi yatış verdi suni sancı verilecek bekliyoruz artık

slm kızlar günüm doldu ama bizde tık yok
dr cumartesi nstye çağırdı eğer pazatesiye kadar olmazsa
pazartesi yatış verdi suni sancı verilecek bekliyoruz artık

inş sancın kendiliğinden gelirde öyle doğum yaparsın tatlım. senin paşan nazlanıyo sanırım. hayırlı doğumlar bi avazda doğurursun inş

Berre sen nerlerdesin yaaa bazen görüyorum açıksın ama yazmıyosun hiç.. Ne var ne yok canım iyimisin ?:KK19:

Son düzenleme:
mrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi

suni sancı verildi bana gece yarısı 1:30 tan sonra ağrılarım başladı 04:50 oğlumu doğurdum çok güzel bir duygu

zor ama onu görünce hersey unutuluyor

mrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi

suni sancı verildi bana gece yarısı 1:30 tan sonra ağrılarım başladı 04:50 oğlumu doğurdum çok güzel bir duygu

canım çok sevindim oğlunun resimlerinide koy merak ederiz adını ne koydunuz. darısı benim başıma inş. Allahım oğluna uzun sağlıklı huzurlu ömür versin inş

Allahım hayırlı uzun ömür versin çok güzel bir duygu değilmi

canım çok sevindim oğlunun resimlerinide koy merak ederiz adını ne koydunuz. darısı benim başıma inş. Allahım oğluna uzun sağlıklı huzurlu ömür versin inş

Hayırlısıyla sizde kurtulursunuz inşallah

biz geldik kızlar dün ikili testim vardı dr ultrasonda bakarken aaa bu erkek dedim dr güldü nerden anladın dedi bende orda bi çıkıntı var dedim yok o göbek kordonu dedi söylemedi cinsiyetini 1 ay sonra söylicem dedi. bende bugün ameliyat olduğum doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim teyzoşları. babası gibi inatçı bi OĞLUM OLUCAKMIŞ. inatçı ege geliyo yani:))

Arkadaşlar nasılsınız?Biz iyiyiz çok şükür.Cadım kocaman oldu. Face varsa özelden atın ekleyim sizi.Buraya pek giremiyorum.HEpinizi çok özledim.

Canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.

biz geldik kızlar dün ikili testim vardı dr ultrasonda bakarken aaa bu erkek dedim dr güldü nerden anladın dedi bende orda bi çıkıntı var dedim yok o göbek kordonu dedi söylemedi cinsiyetini 1 ay sonra söylicem dedi. bende bugün ameliyat olduğum doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim teyzoşları. babası gibi inatçı bi OĞLUM OLUCAKMIŞ. inatçı ege geliyo yani:))

HAdi hayırlı olsun.Erkeklerimiz çoğalıyor desene.Nasıl geçiyor senin hamilelik.Bulantın falan var mı?

Arkadaşlar nasılsınız?Biz iyiyiz çok şükür.Cadım kocaman oldu. Face varsa özelden atın ekleyim sizi.Buraya pek giremiyorum.HEpinizi çok özledim.

Canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.

HAdi hayırlı olsun.Erkeklerimiz çoğalıyor desene.Nasıl geçiyor senin hamilelik.Bulantın falan var mı?

çok saol canım bu sene çok erkek var yaa bebeklerin çoğu erkek erkek senesi bu yıl. bulantım çok oluyodu bi kaç gündür azaldı iyi sayılırım artık tatlım. minik cadını öp yerime tatlım kendine ve cadına iyi bak

Kızlar sizi çok özledim :2::2::2: Buraya pek giremiyorum face e telden falan giriyorum ekleyim sizi olan varsa.

X