Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Olsun canım en azından sebebi bulunmuş.hayırlısıyla tedavini olursun sonra sağlıkla bebiş gelir.

Güzel gelir inşallah.Sahi ablan nasıl?var mı enişte olayları :)

inş çok bekletmez bu bebiş cnm hayırlısıyla gelsın en kısa zamanda inş

Seastre canım...
çok sevindim hadi gözün aydın olsun inşallah sonuna kadar sağlıkla devam etmeyi nasip etsin rabbim.
günlerinmi geçiyor..?

Seastre canım...
çok sevindim hadi gözün aydın olsun inşallah sonuna kadar sağlıkla devam etmeyi nasip etsin rabbim.
günlerinmi geçiyor..?

saol cnm benim darısı senin başına inş 12 gün geçti günüm dün test yaptım silik çıktı bugün tekrarladım testi daha belirgin sabahta kan verdim cnm doktora bugün mü yoksa yarınmı gitsem karar veremedim hala şaskınım süpriz oldu bana

12 gün az bi zaman değil bence hiç vakit kaybetmeden sonucu aldığın gibi git doktora ve gör bebişini..
amin canım inşallah...

yarın gidicem cnm bugünden geçti artık sonucu alıp doktora giderim.

tamam canım sonucu mutlaka yaz bize..
Allah gönlüne göre versin inşallah...
bu arad çok şeker birisin fotoğrafını gördüm geçen gün eğer o sensen tabi...

tamam canım sonucu mutlaka yaz bize..
Allah gönlüne göre versin inşallah...
bu arad çok şeker birisin fotoğrafını gördüm geçen gün eğer o sensen tabi...

saol cnm eğer gelinlikli olanı diyosan evet o benim. o senin gönlünün güzelliği cnm benim

Talip var ama ablam istemiyo hem daha erken boşver bende istemiyorum artık Allah'tan tek dileğim hayırlısı neyse o olsun...

Amin canım.

kızlarrrrr:)))) sanırım bende hamileyim elim ayağım titriyo sevinçten

Canım o kadar sevindim ki anlatamam.İnşallah hamilesindir.kesin sonucu bildir mutlaka.

Seastre canım...
günlerinmi geçiyor..?

evet gelinlikli olan...maşallah...
unuttular bizi anne olunca kıslar....
ne gelen var ne giden...

Leeeyyyyynn biri kafama taş attı.Canım çok özledim bende hepinizi ama kimse kızmasın en çok seni :) Ama sende hayırsızsın bir kere. hıhhh o kadar yakınız bir görüşemedik.Nasıl gidiyor?

Leeeyyyyynn biri kafama taş attı.Canım çok özledim bende hepinizi ama kimse kızmasın en çok seni :) Ama sende hayırsızsın bir kere. hıhhh o kadar yakınız bir görüşemedik.Nasıl gidiyor?

ayy kimler gelmiş....
tabi bu lodosta taş erken geldi demi kapına....
çok özledim valla seni özlemim dertleşmeyi...
kimse kızmaz merak etme tatlım..
ben iyiyim canım yok bi yaramazlık şimdilik ..
sen nasılsın nil kızımız ne yapıyor büyüdümü...

inş cnm benim nasılsın bakalım nerelerdesin unuttunuz bizleri

canııım ben de seni çok özledim.Nil büyüdü.tam cadı oldu şu an bile gözümü üstünden alamıyorum tepinmekle meşgul. Elini öpmeye getiricem :) ya hakikatten havalar ısındı.ya birimizin evinde ya da dışarda buluşalım. Eve ilk başka kocişler sıcak bakmayabilir ne yalan söyleyim :) Sonuçta biz birbirimizi tanıyoruz ama dünyanın binbir türlü hali var diye önyargılı olabilirler.en azından benim ki öyle yaklaşabilir. Ama lütfen ayarlayalım bir şeyler.

inş cnm benim nasılsın bakalım nerelerdesin unuttunuz bizleri

Hiç unutur muyuz ama gerçekten insanın vakti olmuyor.diceksiniz ki 10 dakika bile mi olmuyor.Aslında haklısınız ihmal ettim sizi

nasıl istersen güzelim tamam dışarda buluşalım ...
ben cumartesi günleri yarım gün çalışıyorum bi gün konuşalım buluşalım kentmeydanında kahve dünyasında olarmı..?
mayıs ayında doluyum ama haziranın başı gibi olursa daha ii olur...

canımcım bak evlerde de görüşebiliriz.Ben senin kocacığının açısından da dedim. Dışarda da olur.bu cumartesi doluyum önümüzdeki cumartesi kısmetse ayarlayalım.konuşalım yine.özelden telefon numaranı yolla ben de yollayım.öpüyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…