kIZLAAAR nasılsınız? Biz iyiyiz çok şükür. Gülcanı merak ettim haberi olan var mı? Bebeği doğdu mu acaba?
iyiyim kızlar oğlumu bekliyoruz artık 5 haziranda dolacak günüm
iyiyim kızlar oğlumu bekliyoruz artık 5 haziranda dolacak günüm
slm kızlar günüm doldu ama bizde tık yok
dr cumartesi nstye çağırdı eğer pazatesiye kadar olmazsa
pazartesi yatış verdi suni sancı verilecek bekliyoruz artık
mrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi
suni sancı verildi bana gece yarısı 1:30 tan sonra ağrılarım başladı 04:50 oğlumu doğurdum çok güzel bir duygu
zor ama onu görünce hersey unutuluyor
mrb kızlar uzun bir zamandan sonra günümden 6 gün geçti ve 11.06.2012 tarihinde dr hastaneye yatış verdi
suni sancı verildi bana gece yarısı 1:30 tan sonra ağrılarım başladı 04:50 oğlumu doğurdum çok güzel bir duygu
canım çok sevindim oğlunun resimlerinide koy merak ederiz adını ne koydunuz. darısı benim başıma inş. Allahım oğluna uzun sağlıklı huzurlu ömür versin inş
biz geldik kızlar dün ikili testim vardı dr ultrasonda bakarken aaa bu erkek dedim dr güldü nerden anladın dedi bende orda bi çıkıntı var dedim yok o göbek kordonu dedi söylemedi cinsiyetini 1 ay sonra söylicem dedi. bende bugün ameliyat olduğum doktora gittim ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim teyzoşları. babası gibi inatçı bi OĞLUM OLUCAKMIŞ. inatçı ege geliyo yani:))
Arkadaşlar nasılsınız?Biz iyiyiz çok şükür.Cadım kocaman oldu. Face varsa özelden atın ekleyim sizi.Buraya pek giremiyorum.HEpinizi çok özledim.
Canım hayırlı olsun.Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin.
HAdi hayırlı olsun.Erkeklerimiz çoğalıyor desene.Nasıl geçiyor senin hamilelik.Bulantın falan var mı?
Kızlar sizi çok özledim :2::2::2: Buraya pek giremiyorum face e telden falan giriyorum ekleyim sizi olan varsa.