benide özledinmi kuzum...:26:
Özel mesajlarına bak bakalım özlemiş miyim
Az kalmış ablanın doğumuna da hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah. Smile face de ekli ama oraya da pek girmiyor,işleri yogun sanırım.Senin işler nasıl?
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim kimse gelmiyo artık bebeği olan unuttu bizleri.
o kadar yoruma bu kadarmı yazdın özlemim..
küsmüsün bana..
amin inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
yoğun işler hep aynı..:26:
kızlar nasılsınız sizleri çok özledim kimse gelmiyo artık bebeği olan unuttu bizleri.
Bende buralardayım... Benim hayatım aynı devam edip gitmekte.. Şükür..
ben iyiyim canım sen nasılsın..?
benim bebepim olmadı buralardayım hala..
oluncada gitmem sanırım...:26:
gözün aydın erkek bebişin geliyormuş ...
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
bende iyiyim şükürler olsun tatlım .inş sende tez zamanda hamiş kalır bebişini kucağına alırsın. saol berre teyzesi . bende hep buralardayım oğlum olduktan sonrada gelirim bırakmam
Yok be canm benim cadı rahat bırakmadı ki. iki dakika durmuyor yerinde :) gel de gör artık teyzesi çok güzel bir kızım var. esmer renkli gözlü bir cadı :)
unutmadık tatlım ama işler hiç bitmiyor. bilgisayarı zor açıyorum benimki saldırıyor hemen.anca cepten girmeye çalışıyorum. Diyorum ya face hesabınız varsa ekleyelim birbirimizi. telde hep açık o.
Hayat sana güzel hayatım :) Ablan ne yapıyor peki evlendi mi?
Bende buralardayım... Benim hayatım aynı devam edip gitmekte.. Şükür..
Yok be canm benim cadı rahat bırakmadı ki. iki dakika durmuyor yerinde :) gel de gör artık teyzesi çok güzel bir kızım var. esmer renkli gözlü bir cadı :)
unutmadık tatlım ama işler hiç bitmiyor. bilgisayarı zor açıyorum benimki saldırıyor hemen.anca cepten girmeye çalışıyorum. Diyorum ya face hesabınız varsa ekleyelim birbirimizi. telde hep açık o.
Hayat sana güzel hayatım :) Ablan ne yapıyor peki evlendi mi?
kız sen neden değiştirdin adını...:26:
maşallah özlemim..desene annesine benzedi güzelliği...
Öyle valla hayat bana güzel.... Durdurun Dünyayı Binecek varrr....
Ablamda iyi çok şükür evlilik yolunda ama benim pek onay vermediğim birisine tutuldu gitti.. Allah sonunu hayr etsin artık...
Berrecim daha yeni mi fark ettin nicki yaa.. Ben artık iş yerinde pek giremiyorum foruma.. İş yerindekiler nickimi falan biliyodu o derece... O yüzden değiştirdim... Casusla olabiliiii
Öyle valla hayat bana güzel.... Durdurun Dünyayı Binecek varrr....
Ablamda iyi çok şükür evlilik yolunda ama benim pek onay vermediğim birisine tutuldu gitti.. Allah sonunu hayr etsin artık...
Berrecim daha yeni mi fark ettin nicki yaa.. Ben artık iş yerinde pek giremiyorum foruma.. İş yerindekiler nickimi falan biliyodu o derece... O yüzden değiştirdim... Casusla olabiliiii
kızlar gebelikte uçak tehlikelimi mecburum binmeye ama iptal edemem bazı sitelerde tehlikeli yazıyor bazı sitelered x-rey e bile sakıncası yok diyor.doktora sordum birşey olmaz dedi ama kimle konussam öyle büyük tepkiler veriyorlar ki korktum açıkcası.7sinde doktor randevum var ama sızlerede deneyimlerinizede bir danışmalıyım dedim.sonuçta bu sitede toplanmamızın amacı bir birimize destek olmak her konuda uzakta da olsak hiç birbirimizi görmesekde yıllardır dostmus gibi birbirimize destek olmak
kızlar gebelikte uçak tehlikelimi mecburum binmeye ama iptal edemem bazı sitelerde tehlikeli yazıyor bazı sitelered x-rey e bile sakıncası yok diyor.doktora sordum birşey olmaz dedi ama kimle konussam öyle büyük tepkiler veriyorlar ki korktum açıkcası.7sinde doktor randevum var ama sızlerede deneyimlerinizede bir danışmalıyım dedim.sonuçta bu sitede toplanmamızın amacı bir birimize destek olmak her konuda uzakta da olsak hiç birbirimizi görmesekde yıllardır dostmus gibi birbirimize destek olmak