Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Özel mesajlarına bak bakalım özlemiş miyim

valla bende çook özledim ama içimizde yine en vefalı sen çıktın...
only smileye tamamen küstüm gelse konuşmam o derece..
hep koşturmaca özlemim bi görsen iş yeri ayrı,ev ayrı,bide ablamın doğumu var şu 20 gün içerisinde onun telaşı var koşturup duruyoruz anlıyacağın..
nili çok merak ediyorum..
sende bana küssen haklısın gelemedim bi türlü..

Az kalmış ablanın doğumuna da hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah. Smile face de ekli ama oraya da pek girmiyor,işleri yogun sanırım.Senin işler nasıl?

Az kalmış ablanın doğumuna da hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah. Smile face de ekli ama oraya da pek girmiyor,işleri yogun sanırım.Senin işler nasıl?

o kadar yoruma bu kadarmı yazdın özlemim..
küsmüsün bana..

amin inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
yoğun işler hep aynı..:26:

kızlar nasılsınız sizleri çok özledim kimse gelmiyo artık bebeği olan unuttu bizleri.

kızlar nasılsınız sizleri çok özledim kimse gelmiyo artık bebeği olan unuttu bizleri.

ben iyiyim canım sen nasılsın..?
benim bebepim olmadı buralardayım hala..
oluncada gitmem sanırım...:26:
gözün aydın erkek bebişin geliyormuş ...
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...

o kadar yoruma bu kadarmı yazdın özlemim..
küsmüsün bana..

amin inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun...
yoğun işler hep aynı..:26:

Yok be canm benim cadı rahat bırakmadı ki. iki dakika durmuyor yerinde :) gel de gör artık teyzesi çok güzel bir kızım var. esmer renkli gözlü bir cadı :)

unutmadık tatlım ama işler hiç bitmiyor. bilgisayarı zor açıyorum benimki saldırıyor hemen.anca cepten girmeye çalışıyorum. Diyorum ya face hesabınız varsa ekleyelim birbirimizi. telde hep açık o.

Bende buralardayım... Benim hayatım aynı devam edip gitmekte.. Şükür..

Hayat sana güzel hayatım :) Ablan ne yapıyor peki evlendi mi?

bende iyiyim şükürler olsun tatlım .inş sende tez zamanda hamiş kalır bebişini kucağına alırsın. saol berre teyzesi . bende hep buralardayım oğlum olduktan sonrada gelirim bırakmam

bende iyiyim şükürler olsun tatlım .inş sende tez zamanda hamiş kalır bebişini kucağına alırsın. saol berre teyzesi . bende hep buralardayım oğlum olduktan sonrada gelirim bırakmam

amin canım benim inşallah...

maşallah güzeller güzeli cimcimene annesi öp yerime . benim face hesabım yok

Bende buralardayım... Benim hayatım aynı devam edip gitmekte.. Şükür..

kız sen neden değiştirdin adını...:26:

Yok be canm benim cadı rahat bırakmadı ki. iki dakika durmuyor yerinde :) gel de gör artık teyzesi çok güzel bir kızım var. esmer renkli gözlü bir cadı :)

maşallah özlemim..desene annesine benzedi güzelliği...

Öyle valla hayat bana güzel.... Durdurun Dünyayı Binecek varrr....

Ablamda iyi çok şükür evlilik yolunda ama benim pek onay vermediğim birisine tutuldu gitti.. Allah sonunu hayr etsin artık...

kız sen neden değiştirdin adını...:26:

maşallah özlemim..desene annesine benzedi güzelliği...

Berrecim daha yeni mi fark ettin nicki yaa.. Ben artık iş yerinde pek giremiyorum foruma.. İş yerindekiler nickimi falan biliyodu o derece... O yüzden değiştirdim... Casusla olabiliiii

yok tatlım daha önceden farkettim ama sormadım ..
bişi diyeyim öncekini unuttum..
evet evet iyi yapmışsın tatlım..

yok tatlım daha önceden farkettim ama sormadım ..
bişi diyeyim öncekini unuttum..
evet evet iyi yapmışsın tatlım..

kızlar gebelikte uçak tehlikelimi mecburum binmeye ama iptal edemem bazı sitelerde tehlikeli yazıyor bazı sitelered x-rey e bile sakıncası yok diyor.doktora sordum birşey olmaz dedi ama kimle konussam öyle büyük tepkiler veriyorlar ki korktum açıkcası.7sinde doktor randevum var ama sızlerede deneyimlerinizede bir danışmalıyım dedim.sonuçta bu sitede toplanmamızın amacı bir birimize destek olmak her konuda uzakta da olsak hiç birbirimizi görmesekde yıllardır dostmus gibi birbirimize destek olmak

daha önce bindiysen uçağa korkun olmaz o yüzden tehlikelide olmaz..
8. aya kadar binebiliyorsun sanırım oda doktorun izini varsa...
bişey olmaz sanırım ben çok gördüm uçakta hamile kadın..

canım eğer doktorun bişey olmaz binebilirsin dediyse sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…