- 19 Mayıs 2010
- 1.913
- 0
- 39
maşallahcnm Allahım benim gibi isteynlerede nasip etsin inş gerçi bu gidişle zor ama bakalım Allah büyüktür belki olurum.
karamsar olma cnm allah her isteyene versin cnm
slm kızlar dün araştırma hastanesine gittim doktor prolaktin testi felan istedi çünkü göğsümden süt geliyo smear testi yaptı cuma alcam sonuçları alttan ultrason çekti ve yine kist varmış bu sefer sağ tarafimda. cnm sıkıldı buna daha 3 ay önce oldum ameliyat ve yine çıktı
ve hamile kalırsan normal doğum yapman zor görünüyo dedi bence sezeryan ol dedi doktor kızlar sonuçları alınca yazarım. kendinize bebişlerinize çok iyi bakın
Kızlar nasılsınız? gelemdim bayadır geçmişi okuyamadım ama heiniz iyisinizdir umarım.Zekiyecim senin mesajını gördüm nasılsın? test sonuçları belli oldu mu?
Kızlar nasılsınız? gelemdim bayadır geçmişi okuyamadım ama heiniz iyisinizdir umarım.Zekiyecim senin mesajını gördüm nasılsın? test sonuçları belli oldu mu?
selamm...
kızlar napıyosunuz ne var ne yok ben buralardayım ama kimsecikler gelmiyor..
bende değişen bir durum yok hep aynı...
kendinizi özletmeyin...
Canım niye gelmiyosun ya ne var ne yok bi anlatsaydın bizde seni merak ediyoruz bebiş nasıl...
özlettin kendini cnm . iyiyim cnm 2 tanesi normal çıktı patoloji rapaorunu daha almadım cnm hasta olmayı bekliyorum hormon testleri istedi doktor adetimin 3. günü gitcem eğer olursam olmazsamda inş hamileyimdir cnm . hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş kendine çok ii bak özletme kendini çok
selamm...
kızlar napıyosunuz ne var ne yok ben buralardayım ama kimsecikler gelmiyor..
bende değişen bir durum yok hep aynı...
kendinizi özletmeyin...
Gelmiş yaa naber Hayat?
valla iş güç uğraşıyorum canım hafta sonu kursa gidiyorum günlerim hep dolu... bu haftada aöf sınavlarım vardı bitti kurtuldum... Nili benim yerime en kocamanından öpppp
Canım günler o kadar çabuk geçiyor ki anlamıyorum bil.Nil'in emme saati uyku saati derken birden akşam oluveriyor.Çok şükür iyiyiz.Sen nasılsın nasıl gidiyor?
İnşallah her şey yolunda gider.Allah gönlüne göre versin inşallah.
Kızzz hayırsız hemşeri naber? Özledim seni :)
mesleki eğitim kursu canım... sınavlarda eh işte durumunda geçti bakalım ne gelcek sonuçları...Allah kolaylık versin.Ne kursuna gidiyorsun.Sen hafta sonları pek burda olmazdın.bu arada sınavın nasıl geçti?
kendi doktoruma gittim bugün cnm rahimdeki damarlar çok inceymiş hamile kalman geç olur hemen kalamayabilirsin dedi kalırsanda hamileliğin süresince tedavi olman gerekiyo yoksa damarlar ince olduğu için ya bebek beslenemez yada kalp atışları başlamaz ölür dedi cnm sıkıldı ona demekki diğer bebeğimin kalp atışları ondan başlamadı cnm. adetimin üçüncü günüde gidip hormon testlerimi yaptırıp tedaviye başlıcam cnm
mesleki eğitim kursu canım... sınavlarda eh işte durumunda geçti bakalım ne gelcek sonuçları...
Olsun canım en azından sebebi bulunmuş.hayırlısıyla tedavini olursun sonra sağlıkla bebiş gelir.
Güzel gelir inşallah.Sahi ablan nasıl?var mı enişte olayları :)