Duru Merhaba çok uzun zaman olmuştu görüşmeyeli..
Ben 28 yaşındayım ve hayatımın en büyük hatasını 22 yaşında üniversiteyi bitirir bitirmez kpss ye odaklanmayarak yaptım.
Aylaklık boş gereksiz işler zaman kaybı tembellik hepsi sebep oldu.
Ne zaman ki evlendim çalışmak için delirmeye başladım adeta
Fakat ne var ki yine keyfime düşkünüm şans mıdır şanssızlık mıdır maddi olarak beni karşılayan,ihtiyaçlarımı sorun yapmayan beni rahat ettiren bir eşe sahibim.
Bu durumda beni özel sektörün çarkından korudu,evlendiğimden beri kpss'ye hazırlanıyorum diyebilirim.
Açıktan merkezden hiçbir atamayı kaçırmıyorum. Bir kadın kendisine en uygun şartlarda mutlaka çalışmalı.
Belki bir ara verilebilir o da çocuk arasıdır ki çocuk için sana bu hakkı devletten başka kimse vermez yine kapıya koyar.
Evleneceğim evimin kadını olacağım hadiseleri 80lerde kaldı canım 2012 yılındayız erkekler ve kadınlar parayı artık daha çok seviyor.
Çocuklar marka ayakkabılar giymek gitar kursuna gitmek istiyor.
Kadınlar yılda birden fazla tatile gitmek istiyor.
Evde kendini yetersiz eksik pasif hissediyorsun işe yarar faydalı bir karakter olmana rağmen yetersiz hissediyorsun.
Parayı da geçtim erkek dediğimiz tür insan güçlü kadına sahip olmak istiyor ,kadın ne zaman ki zayıfladı en vicdanlısı bile az biraz ezici tavrını gösteriyor.
Kadın çalışmak zorunda bu devirde karakterini,çocuğunu evliliğini korumak için çalışmak durumunda.
İsterse aylık 10000 lira harçlık alsın yine de o evden çıkmak,sosyalleşmek kendini iyi hissetmek birşeyler öğrenmek zorunda.
Aslında kadın erkek hepimiz için geçerli bu..
Çalışan kadın çöker kocam beni ezdirmek istemiyor yok incinmemi istemiyor yok ben ayda 1000 lira kazanıcam ona ihtiyacımız yok vs gibi laflara asla inanma.
Kocan ölebilir,sana ihanet edebilir,felç geçirebilir vs vs.. Ne olacak o zaman ?
Başka bir ülkede başka şartlarda bana bu soruyu sorsaydın belki %5 oranında sana istemiyorsan paranızda varsa çalışma derdim belki ama bu ülkede evlilik yapan sürdürmek isteyen bir kadın muhakkak çalışmalı.
Kpss'De aile hayatına uygun işi sağlayan en önemli kapı,kolay gelsin canım..