laylaycım hiç 75 e flan bakmıyorum ben
75 alan doğunun en köşesine ilçeye köye gidiyor
oh 75miş rahatım diyemem canım seneye ne olacak belli değil
tebrikler patiii hayırlı olsun bebiş
üzülme canım mantar hemencik geçer , Allah beterinden korusun
hayırlısı
oyy ne güzel paticık anne oluyoriyi düşündün mü dermişim
tebrik ederim canım. sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
hımm ilk aklıma oğlun olacağı düşüncesi geldi ama bakalım tutacak mı?
tebrik ederim hayırlı olsun burçtaşım senden bu haberi yakında alacağımı biliyordum,sıra pici de inş...
güzel haberlerinizi bekliyorum ,
kendine dikkat et canım
anammmmmm hayırlı olsun canım benım içime dogmus topiğe bi bakım dedimdi
benim biraz rahatsızlıgım var sanırım o yuzden olmuyor nasip allahtan gelen hersey hayırlıdır
amınnnn canım benım aminnn
bende mantar var yuksek ıhtımal o yuzden olmuyor zaten bı sure olmamasıda hayırlı ınsaallah allah yoklugunu gostermesın yınede ama olursada cok sevınırım
tebrikler patiii hayırlı olsun bebiş
cok tesekkur ederım canımmm
üzülme canım mantar hemencik geçer , Allah beterinden korusun
hayırlısı
amin canım amin evet haklısın ne oınsanlar var sıfa bekleyen
haklısın canım artık her şeyi o kadar zorlaştırdılar ki
hakkımızda hayırlısı olsun,
saol pamukum sımdı test yaptım olması gereken gunden 3 gun once hafif bı akıntı oldu ıkıncı cızgı cok cok sılık yarın adet gunum olmazsam bıda deneerım testı
reyyan ablacım bende senı cok operım
leylak yok(kafasına canta vuran smıle leyleğe) siteye gırıyo ama slm bıle vermıyo
kazene solıp rıca etsek ulasmaya calıssak dıyorum bısımı oldu noldu
en sonunda yapıcam ama dur rrrr
laylaycım,pijemam(hem de çizgili),derinim,sarissam,jeanım,dimim,leylakım.... hepinizi seviyorum
bu arada leylakımdan haberi olan var mııı?????????
selam yine boş kalmış buralar. okuyunca bize bir bebek daha geliyor dedim ama değilmiş.
pijim acele etme kuzum yaşın küçük daha.
evliliğin tadını çıkarız azıcık. bak bebek olunca sevişgenlik filan kalmıyor söyliim:))
daha yeni kavuştunuz siz
öptüm herkesi...
selam...kimseler olmasada
pici üzülme sarişin dediği gibi tadını çıkartın evliliğin bu günler bir daha gelmez aktifliğe devam
öpüyorum herkesi...
Merhabalar
Sizlere bişi danışmak için atladım topiğe çok içten geldi burası ve derinss i görünce onun da bana fikir vereceğini umarak sormak istedim
Fikirlerinize çok ihtiyacım var
Ben son günlerde kpss ye odaklandım
Önlisans mezunuyum şuan özelde önmuhasebecilik yapıyorum
Evli değilim ama Allah izin verirde bi gün sevdiğimle evlenirsem eğer ev hanımı olmak istiyorum
Bu da memurluk isteğimle ters düşüyo ve bununla ilgili napmam gerektiğini bilmiyorum
Ben düşüncem şöyle evimin hanımı oliyim çalışmiyim evlenince
Ama kpss çalışmaya da adım atmış bulunuyorum
Okadar kararsız kaldım ki napıcağımı bilmiyorum
Mesela bazı evli bayanlara bakıyorum
Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kpssye girmeye hazırlananlar var
Diyorum ki içimden demekki cicim ayları evin hanımı olma isteği durumları geçtikten sonra kadın artık bi şekilde sağlam bi yerde çalışmak istiyo
Bu tezim doğru mu eğer doğruysa memurluğa çalışmaya Allahın izniyle devam edicem
Nolur fikirlerinizi esirgemeyin buna çok ihtiyacım var :26:
Duru'cum kadın olarak zaten çalışmalısın
böyle bi dünyada çalışmadan yapamazsın,eşine hiç güvenme
her türlü olasılığı düşün hastalık olur,ayrılık olur vs
sen kendi hayatını yaşa,başkasının hayatını değil
kesinlikle çalışmalısın,lütfen hiç öyle şeyler düşünme
erkeğin eline bakma,parasına sığınma
miras vs yoksa ancak iki kişi çalışıp bişeyler elde edebilirsiniz
belki çalışmak zor,yorucu fakat ömür boyu evde tıkılıp çocuk bakmak daha da yıpratıcı emin ol
evde oturup mutlu olayım olmuyor hep Allah korusun kötü yanlarını da düşünmen gerekir
tabii ki iyi bi eş olabilirsin,çocuklarını iyi yetiştirebilirsin üstüne çalışınca daha sosyal olursun
hayatta aktif olursun,para kazanarak daha iyi bi hayat yaşarsınız
şimdi evle değilken sorumlulukların daha azken kpss işini halletmeni tavsiye ederim
aksi halde daha da yorulup bırakırsın ya da burdaki arkadaşımızın başına geldi hamile kalıp,çocuk doğurup bırakma ihtimalin var
böyle bi şansın varken başta kendin sonra sevdiğin için bu sınava çalışmalısın,çalışmalısın
eklemek isterim ki tezinde çok çok haklısın zaten bu forumda bununla ilgili milyon tane hikaye,yaşanmışlıklar vardır
sonuçta memur olduktan sonra da huzurlu bi yuva kurabilirsin,ev işlerinle uğraşabilirsin,o yuva sıcaklığını,ev ortamını tabii ki yaşarsın özel sektör düşünsen bu sürenin daha azını yaşarsın ama yine yaşarsın
kendini ya o ya bu diye sınırlama,ikisini de aynı anda çokta güzel yaşarsın
zaten günümüzde çoğu kadın böyle yaşıyor evde oturup çocuk bakanlar-istisnalar dışında-çoğu sinir hastası
hayatım monoton deyip keşke çalışsam diyen insanlar
lütfen bir daha böyle düşünme,hayatta birey olarak varolmaya çalış kendini geliştir,ayaklarının üstünde dur
ekonomik özgürlüğün hep elinde olsun
kolaylıklar diliyorum
Merhabalar
Sizlere bişi danışmak için atladım topiğe çok içten geldi burası ve derinss i görünce onun da bana fikir vereceğini umarak sormak istedim
Fikirlerinize çok ihtiyacım var
Ben son günlerde kpss ye odaklandım
Önlisans mezunuyum şuan özelde önmuhasebecilik yapıyorum
Evli değilim ama Allah izin verirde bi gün sevdiğimle evlenirsem eğer ev hanımı olmak istiyorum
Bu da memurluk isteğimle ters düşüyo ve bununla ilgili napmam gerektiğini bilmiyorum
Ben düşüncem şöyle evimin hanımı oliyim çalışmiyim evlenince
Ama kpss çalışmaya da adım atmış bulunuyorum
Okadar kararsız kaldım ki napıcağımı bilmiyorum
Mesela bazı evli bayanlara bakıyorum
Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kpssye girmeye hazırlananlar var
Diyorum ki içimden demekki cicim ayları evin hanımı olma isteği durumları geçtikten sonra kadın artık bi şekilde sağlam bi yerde çalışmak istiyo
Bu tezim doğru mu eğer doğruysa memurluğa çalışmaya Allahın izniyle devam edicem
Nolur fikirlerinizi esirgemeyin buna çok ihtiyacım var :26: