Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

amin canım amin evet haklısın ne oınsanlar var sıfa bekleyen

saol sarısım ıns
ay dusununce uykusuz gunleeeı
ipeğimiz napıoooo,abla oluyo abla
gorumcem ve asker kardesım erkek dıo sende erkek dedın bakalım haberdar ederım hayrlısı olsun

tebrik ederim hayırlı olsun burçtaşım senden bu haberi yakında alacağımı biliyordum,sıra pici de inş...
güzel haberlerinizi bekliyorum ,
kendine dikkat et canım

tesekkur ederım burctasım,ıns sen ıstedıgınde sendende alırız guzel haberı sende kendıne ıyı bak canım

saol canım Allah senınde gonlune gore versın,ıyı bı doktora gıt sıfanı bul,Allah aratmasın kımseye gegıcı rahatsızlıklar olsun,herseyın hayrlısı

amin canım amin evet haklısın ne oınsanlar var sıfa bekleyen

aynen olepıjı

pamukummmmm çoook sevindim bacımmmm,hayırlı olsun,inşallah sağlıkla kucağına al sev sev sev doyama emi,doyulmuyor zaten sıpalara,rabbim olmayanlara da hayırlı evlatlar versinn

laylaycım,pijemam(hem de çizgili),derinim,sarissam,jeanım,dimim,leylakım.... hepinizi seviyorum

bu arada leylakımdan haberi olan var mııı?????????

saol pamukum sımdı test yaptım olması gereken gunden 3 gun once hafif bı akıntı oldu ıkıncı cızgı cok cok sılık yarın adet gunum olmazsam bıda deneerım testı

reyyan ablacım bende senı cok operım
leylak yok (kafasına canta vuran smıle leyleğe) siteye gırıyo ama slm bıle vermıyo
kazene solıp rıca etsek ulasmaya calıssak dıyorum bısımı oldu noldu
en sonunda yapıcam ama dur rrrr

kuzummm hadi hayırlısı ,ama olmazsa üzülme gene önce bi doktora git mantar için fitil veriyorlar hemen kesiyor ya da krem aman ihmal etme

kızlar bu basbaya bebek heralde he yasadıgım yerleşme akıntısı olabılırmıs kı rengı ve 3 gun onceden olması suphelendırmıstı dunku test sılık cıktı bugun yıne alcam normalde dun hasta olmam gerekıyormus benım ya

reyyanımmmm cok saol cok tesekkur ederım,amın ıns
pıjı hayırlısı olsun ılk okudugumda hamıle kesın dedım ama adet olmussun,uzulme vaktı zamanı gelınce oluyo ama bır an once doktora gt

evet canım hastalığın bitsin doğru doktora git

derinss kuşu sen nerdesin?

sevgililer gününüz kutlu olsun aşk kuşları

selam yine boş kalmış buralar. okuyunca bize bir bebek daha geliyor dedim ama değilmiş.
pijim acele etme kuzum yaşın küçük daha.
evliliğin tadını çıkarız azıcık. bak bebek olunca sevişgenlik filan kalmıyor söyliim:))
daha yeni kavuştunuz siz
öptüm herkesi...

selam...kimseler olmasada
pici üzülme sarişin dediği gibi tadını çıkartın evliliğin bu günler bir daha gelmez aktifliğe devam
öpüyorum herkesi...

selam...kimseler olmasada
pici üzülme sarişin dediği gibi tadını çıkartın evliliğin bu günler bir daha gelmez aktifliğe devam
öpüyorum herkesi...

ahahha haklısınız bacılar o an uzuldum de hayırlısı boleymıs sımdı cok takmıyorum
hem calısıyorum ya bole ıyımıs dıyorum
cevredekılerın baskısı olmasa bıde daha ıyı olcam yoksa bırılerını fena kırıcam

Paticik,ayy maşallah sana ya tebrik ederim..
Bu sene de bebeksiz kalmadık
Sağlıkla gelsin inşallah ,niyeyse bende de erkek hissi uyandırdı.

Piji,Laylay,Reyyan Abla, Jean öpüyorum hepinizi

Ben iyiyim
Daha iyi olmak istiyorum

Merhabalar
Sizlere bişi danışmak için atladım topiğe çok içten geldi burası ve derinss i görünce onun da bana fikir vereceğini umarak sormak istedim
Fikirlerinize çok ihtiyacım var
Ben son günlerde kpss ye odaklandım
Önlisans mezunuyum şuan özelde önmuhasebecilik yapıyorum
Evli değilim ama Allah izin verirde bi gün sevdiğimle evlenirsem eğer ev hanımı olmak istiyorum
Bu da memurluk isteğimle ters düşüyo ve bununla ilgili napmam gerektiğini bilmiyorum
Ben düşüncem şöyle evimin hanımı oliyim çalışmiyim evlenince
Ama kpss çalışmaya da adım atmış bulunuyorum
Okadar kararsız kaldım ki napıcağımı bilmiyorum
Mesela bazı evli bayanlara bakıyorum
Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kpssye girmeye hazırlananlar var
Diyorum ki içimden demekki cicim ayları evin hanımı olma isteği durumları geçtikten sonra kadın artık bi şekilde sağlam bi yerde çalışmak istiyo
Bu tezim doğru mu eğer doğruysa memurluğa çalışmaya Allahın izniyle devam edicem
Nolur fikirlerinizi esirgemeyin buna çok ihtiyacım var :26:

Son düzenleme:

Duru'cum kadın olarak zaten çalışmalısın
böyle bi dünyada çalışmadan yapamazsın,eşine hiç güvenme
her türlü olasılığı düşün hastalık olur,ayrılık olur vs
sen kendi hayatını yaşa,başkasının hayatını değil
kesinlikle çalışmalısın,lütfen hiç öyle şeyler düşünme
erkeğin eline bakma,parasına sığınma
miras vs yoksa ancak iki kişi çalışıp bişeyler elde edebilirsiniz
belki çalışmak zor,yorucu fakat ömür boyu evde tıkılıp çocuk bakmak daha da yıpratıcı emin ol
evde oturup mutlu olayım olmuyor hep Allah korusun kötü yanlarını da düşünmen gerekir
tabii ki iyi bi eş olabilirsin,çocuklarını iyi yetiştirebilirsin üstüne çalışınca daha sosyal olursun
hayatta aktif olursun,para kazanarak daha iyi bi hayat yaşarsınız
şimdi evle değilken sorumlulukların daha azken kpss işini halletmeni tavsiye ederim
aksi halde daha da yorulup bırakırsın ya da burdaki arkadaşımızın başına geldi hamile kalıp,çocuk doğurup bırakma ihtimalin var
böyle bi şansın varken başta kendin sonra sevdiğin için bu sınava çalışmalısın,çalışmalısın
eklemek isterim ki tezinde çok çok haklısın zaten bu forumda bununla ilgili milyon tane hikaye,yaşanmışlıklar vardır
sonuçta memur olduktan sonra da huzurlu bi yuva kurabilirsin,ev işlerinle uğraşabilirsin,o yuva sıcaklığını,ev ortamını tabii ki yaşarsın özel sektör düşünsen bu sürenin daha azını yaşarsın ama yine yaşarsın
kendini ya o ya bu diye sınırlama,ikisini de aynı anda çokta güzel yaşarsın
zaten günümüzde çoğu kadın böyle yaşıyor evde oturup çocuk bakanlar-istisnalar dışında-çoğu sinir hastası
hayatım monoton deyip keşke çalışsam diyen insanlar
lütfen bir daha böyle düşünme,hayatta birey olarak varolmaya çalış kendini geliştir,ayaklarının üstünde dur
ekonomik özgürlüğün hep elinde olsun
kolaylıklar diliyorum

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim özelden de yazdığım gibi bana çok katkısı oldu bu yazının

Duru Merhaba çok uzun zaman olmuştu görüşmeyeli..
Ben 28 yaşındayım ve hayatımın en büyük hatasını 22 yaşında üniversiteyi bitirir bitirmez kpss ye odaklanmayarak yaptım.
Aylaklık boş gereksiz işler zaman kaybı tembellik hepsi sebep oldu.
Ne zaman ki evlendim çalışmak için delirmeye başladım adeta
Fakat ne var ki yine keyfime düşkünüm şans mıdır şanssızlık mıdır maddi olarak beni karşılayan,ihtiyaçlarımı sorun yapmayan beni rahat ettiren bir eşe sahibim.
Bu durumda beni özel sektörün çarkından korudu,evlendiğimden beri kpss'ye hazırlanıyorum diyebilirim.
Açıktan merkezden hiçbir atamayı kaçırmıyorum. Bir kadın kendisine en uygun şartlarda mutlaka çalışmalı.
Belki bir ara verilebilir o da çocuk arasıdır ki çocuk için sana bu hakkı devletten başka kimse vermez yine kapıya koyar.
Evleneceğim evimin kadını olacağım hadiseleri 80lerde kaldı canım 2012 yılındayız erkekler ve kadınlar parayı artık daha çok seviyor.
Çocuklar marka ayakkabılar giymek gitar kursuna gitmek istiyor.
Kadınlar yılda birden fazla tatile gitmek istiyor.
Evde kendini yetersiz eksik pasif hissediyorsun işe yarar faydalı bir karakter olmana rağmen yetersiz hissediyorsun.
Parayı da geçtim erkek dediğimiz tür insan güçlü kadına sahip olmak istiyor ,kadın ne zaman ki zayıfladı en vicdanlısı bile az biraz ezici tavrını gösteriyor.
Kadın çalışmak zorunda bu devirde karakterini,çocuğunu evliliğini korumak için çalışmak durumunda.
İsterse aylık 10000 lira harçlık alsın yine de o evden çıkmak,sosyalleşmek kendini iyi hissetmek birşeyler öğrenmek zorunda.
Aslında kadın erkek hepimiz için geçerli bu..
Çalışan kadın çöker kocam beni ezdirmek istemiyor yok incinmemi istemiyor yok ben ayda 1000 lira kazanıcam ona ihtiyacımız yok vs gibi laflara asla inanma.
Kocan ölebilir,sana ihanet edebilir,felç geçirebilir vs vs.. Ne olacak o zaman ?
Başka bir ülkede başka şartlarda bana bu soruyu sorsaydın belki %5 oranında sana istemiyorsan paranızda varsa çalışma derdim belki ama bu ülkede evlilik yapan sürdürmek isteyen bir kadın muhakkak çalışmalı.
Kpss'De aile hayatına uygun işi sağlayan en önemli kapı,kolay gelsin canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…