Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

hacı slm

ben işe başladım bebege ara verdık yanı aktıfızde olma ıhtımalıne karsı bıraz da tedbırlıyız daha doğgrusu ben
ay ne cok celıskılı bı cumle oldu ya anlayın ıste

yahu hıc olmazsa bı cumle yazıp sıkın cok tenhalastı buralar

aktiflik her daim diyorsun

aynen sumagım aynen derınsın dedıgı gıbı yıyısme zamanı suan :):):)

ıyı degerlendırın ..bızde hamılelıkte olmadı sayılır hamılelık bıttı hala tık yok ..sırf hamılelık sonrasını saysan 70 gun oldu..öncesı de nereden baksan 2,5 ay fılandır .

yakında kocayı duvarlardan toplayacagım

picii kuzusu hayırlı olsun işin...aktif olup tedbirli olmak iyidir hacı :) anladık anladık :)

sen o kadar sıkıntı çektin,zor doğum sonrası...birazcık sabretsin yahu ,gelecek güzel günleri beklesin

sohbetinize denk gelemedim ama bu saatte ve buradan katılıyorum(okuldayım:),sariş,derins,laylay,sumak,jean...
kalbim sizinle...:82:

sağol canım iyi ve yoğun gidiyor
şu sıralar eğitimde konularla uğraşıyorum
soru bankası test vs hangi yayın alsam diye araştırıyorum
senden naber?

selam kızlar ,

ben cıkıyorum bugun evımden ,aılemın yanına gıdıyorum tatıle kızmla ..

ınsallah ıyı olucak stres atıp gelecegım..hamıle oldugumu ogrendıgım sehre once karnımda gıttım sımdı kucagımda bebegımle gıdecegım

ama babası masalı severken ıcım acıyor bı haftalıgına da olsa ayrı bırakacagım boyle bı garıp haldeyım aglayasım gleıyor :)

annelıgın yarısı aglamakmış ya gercekten dogruymus ben boyle degıldım yahu ..

iyi yolculuklar sumakcım biraz dinlen orada nasıl olsa masal kucaktan kucağa gezecek,annen de ilgilenir ,stres atmaya bak ,

bu arada herkese selam kimse uğramasada (sigara kullanmasamda buu ifadeye bayılıyorm bi ara yoktu yeniden gelmiş )

kımseler ugramıyomu a
ban hamıle hamıle sıgara ıcırıyosunuz

sıze guzel haer vemee geldım bır aylık hamıleyımm
salı gunu ogrendık,bugun doktora gttık sımdılk ıyız dıkkatlı olucam fazla ayakta durmıcam

ıns sızlerde ıyısınzdr,cok ozluyorum burayı sızlerı,sızlerde toplasamıyosunuz galıba

pıjı ne haldesınız aktıfgmısın,hadı sıra sende ,belkı benım haberım yoktr
Allah ısteyen herkese nasıp etrsın

oyy ne güzel paticık anne oluyor iyi düşündün mü dermişim
tebrik ederim canım. sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
hımm ilk aklıma oğlun olacağı düşüncesi geldi ama bakalım tutacak mı?

tebrik ederim hayırlı olsun burçtaşım senden bu haberi yakında alacağımı biliyordum,sıra pici de inş...
güzel haberlerinizi bekliyorum ,
kendine dikkat et canım

amin laylayım bugün atamalar belli oldu
bizim 75 e düşmüş ama hep doğu,g.doğu
inş hayırlısı olur atananlar için

iyi kandiller kızlar

evet atamalar olldu asıl öğretmen alımı ağustostaymış hadi hayırlısıyla
ne güzel ya 75 ,darısı başımıza...

anammmmmm hayırlı olsun canım benım içime dogmus topiğe bi bakım dedimdi
benim biraz rahatsızlıgım var sanırım o yuzden olmuyor nasip allahtan gelen hersey hayırlıdır

tebrik ederim hayırlı olsun burçtaşım senden bu haberi yakında alacağımı biliyordum,sıra pici de inş...
güzel haberlerinizi bekliyorum ,
kendine dikkat et canım
amınnnn canım benım aminnn

bende mantar var yuksek ıhtımal o yuzden olmuyor zaten bı sure olmamasıda hayırlı ınsaallah allah yoklugunu gostermesın yınede ama olursada cok sevınırım

evet atamalar olldu asıl öğretmen alımı ağustostaymış hadi hayırlısıyla
ne güzel ya 75 ,darısı başımıza...

laylaycım hiç 75 e flan bakmıyorum ben
75 alan doğunun en köşesine ilçeye köye gidiyor
oh 75miş rahatım diyemem canım seneye ne olacak belli değil

tebrikler patiii hayırlı olsun bebiş

üzülme canım mantar hemencik geçer , Allah beterinden korusun
hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…