Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Besle büyüt geceni gündüzüne kat
Babaya delirsin peşinden koşsun ,adalet mi bu
Kız çocuklar böyle oluyor işte belki kendine bir oğlan doğurursun :)
Artık herkes tek çocuk istiyor,kadınlar çalışıyor,hayat zor,kolaya alıştık ..
Bir çocuğu yapanı büyüteni tebrik ediyorum gerçekten
Zor cidden büyük emek,
Valla eskiden nasıl 3-4 tane doğurup büyütüyorlarmış inanamıyorum

ben de sırf inat olsun diye çok sıkıldığım halde öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum:))
benim de kafa dağıtmaya gerçekten ihtiyacım var ama sağ osun aylin ikide bir uayndığı için babası izletse kızı izletmiyor:))

burdaki 2011 nisan anneleriyle facede gizli bir grup kurmuştuk, onlarla sürekli görüşüyorum.
çok ilginç yaa ordaki annelerden biriyle hem aynı gün doğmuşuz hem de aynı gün doğurduk.

Cidden ilginç ya bu kadar tesadüf olmaz vardır bir sebebi
Bu anneler grubuna saran bırakamıyor :)

zaten kız babaları öyle oluyor sariş tabbi babalar havalarda o kadar sıkıntıyı anne çeksin
sen ilkini gene yaptın bak büyübüyüyor bile daha ben ilkini yapmaya korkuyorum :)
haklısın zaman geçsin ilerde olur.

Cidden ilginç ya bu kadar tesadüf olmaz vardır bir sebebi
Bu anneler grubuna saran bırakamıyor :)

aynı şeyleri yaşayınca ister istemez bağlar kuvvetleniyor.
bir de aklına gelen her şeyi sorup paylaşabiliyorsun.
size her gün aylin bugün emekledi, şunu yaptı, bunu yaptı desem bir süre sonra sıkılırsınız.
orda bunun rahatlığı var, herkes er ya da geç aynı şeyleri yaşayıp paylaşıyor.

hadi szi de şu sınavı atlatın da asıl çalışmalara başlayın artık.
çok zor olsa da bir defa gülmesi her şeyi unutturuyor.

Laylayımm saat 11:30 olmuş :/
Benim de çıkmam gerek yarın sabah dersane var
İkinizi de öpüyorum çok sevindim görüştüğümüze

iyi geceler laylay, ben de çıkıcam birazdan.
derinsim senin işin ne oldu devam ediyor musun, dersane için ayrıldın mı?

selam kızlar azıcıkta olsa toplaşmışız sevindim
dün ben burdayken leyloş geldi aşağıda gördüm sonra yazdım işte
bişey demeden çıktı
görünürde olan biten yok ama bi bildiği olsa gerek kaç yaşında insan niye böyle yapsın
fakat konuşmadan da bin yıl geçse sorun çözülmezz

Ne güzel toplaşmışsınız yine, ben de olsaydım keşke :) Ama ben o sıralarda umutsuz ev kadınları filan izliyodum sanırım. Gülsenin dizisini ben de pek beğenmedim sanırım ya, şu türk malı , yahşi cazibeden hallice ama umduğum gibi değil sanki. Bilmiyorum, belki oyuncular rolüne alıştıkça güzelleşir.Oradaki gülsenin kardeşi rolündeki çocuğu çok seviyorum ben, komedi dizisi olmasa da her diziye bi komedi unsuru katıyor çocuk, iki ailede de vardı

Ben de ders çalışmaya çalışıyorum da nasıl yapıyosunuz ya, çok sıkıcı, çok bunaltıcı, çok ego zorlayıcı Halkbankın uzman yardımcılığı sınavına gircem, sadece 1,5 ay kaldı ama bi taraftan vaktimi iyi değerlendirip adam gibi çalışmadığım için stres oluyorum, bi taraftan da o kadar iş tecrübesiyle 5 sene öncesine dönüp sıfırdan başladığım için

Hepimize kolay gelsin, bebeklere öpücükler, analarına kucaklamalar

anlayamaz valla ıcı gıdıyor ınsanın ,bır sey yapamama duygusu ınsanı kahredıyor ..annelık ıste :)

duygusal bı yapım vardı zaten bı de kızım olunca fena oldum :)
esımın duygusal bı yapısı var gızlı saklı, duygularını gosterıyor üzülüyor gülüyor ıste o da uzüluyor ama bendne cok daha güçlü
iyi ki kızım olmus lafı hep agzında :)

yaz gelsın hemen bıkınılerı gıydıreegız bakalım..büyüyoruz artık Aglaya güle..
o zamana senınde göbüşünde bebegın olur ha nedersın :)

oyy yerım onu ,,demek basladı hecelemeye..

ben anne desın ölürüm herhalde ya..hele babası baba dese biter..

kızım sımdıden babacı ..bu kadar erken bellı olur mu bılmıyorum..karnımdayken de o tekmelerde nefesımı keserdı konusurdum tınlamazdı babası konusunca ,bı dakıka olmadan keserdı tekmeyı..

sımdıde aglıyor aglıyor susmuyor mesela babası alsın kucagına,ıkı konussun susuyor hatta guluyor hatta saskınla asık arası bı bakıs atıyor :)

neyse kı meme hala bende

marjı ,basarılar dılerım sınavında sımdıden ..bende nıyetlendım ama kaldı :)

bu arada yalan dünya'yı bende cok begenmedım he cuma günü ıcın ıyı oldu ama beklentımın cok asagısında..nerede o Avrupa yakası yahu..

evet kızlar toplandık az kişi de olsak bir dahaki sefere daha kalabalık oluruz umarım ilk addımı attık tesadüfen :)

marjii sana da kolay gelsin ,evet zor oluyor çalışmak ama el mecbur kalınca sıkıcaz dişimizi :18: gerçi bende hala bir düzene oturtamadım,
bugün bi dersaneye abone oldum deneme felan takip edicem öyle...
halk bankası alan ağırlık olur sanırım genel kültür felan var mı bilmem ama çalış bencede az kalmış kolay gelsin ,

sumak senin kız da babacı şimdiden belirtiler onu gösteriyor bak sarişin aylin emeklemeye ,konuşmaya başlamış bile
seninkinden de böyle haberler alıcaz inş..daha dün doğdular bize göre zaman nasıl geçiyor ama gel bide bize sor der gibi olduğunuzu
biliyorum sağlıklı olsunlar da

Marjinal... Seni de çok özledim ya,hem çok yakınız hme çok uzağız ne burada ne orada karşılaşamıyoruz.
Halk Bankası bence doğru seçim,inşallah olur ben çok isterim senin adına.
Sen deneyimli olduğun sıfırdan başlamak zoruna gidiyor ama olsun
Laylayın dediği gibi alan galiba sorumlu olduğun kısım kabus gibi valla :)
Alanla gy-gk çalıştığımı hayal bile edemiyorum.
Ders çalışmaya alışmak onu hmm nasıl diyeyim kendine yedirmek cidden çok zor.
Ama sonra rutin bağlıyorsun ben sigara bağımlısı gibiyim mesela test çözmeyince huzursuz oluyorum.
Gergin oluyorum benim psikolojim de bozulmuş olabilir ek olarak

Sumak..
Minikkuşun büyümedi mi birazcık daha ? Fotoğraf görsek yeni olmaz mı

Laylayım hayırlı olsun deneme mevzusunu iyi yapmışsın..

Jean nasıl gidiyor çalışmalar ,kolay gelsin sana da kuşum

sohbetinize denk gelemedim ama bu saatte ve buradan katılıyorum(okuldayım:),sariş,derins,laylay,sumak,jean...
kalbim sizinle...:82:

saglıklı olsunda gerısı hıc onemlı degıl valla yorulsam d auykusuz kalsamda degıyor bı sekılde..

sızden de haber alacagız beklıyorum :)

Sumak..
[/B]Minikkuşun büyümedi mi birazcık daha ? Fotoğraf görsek yeni olmaz mı

:

koymaya calıstım ama olmadı sabah tekrar deneyecegım artık .

sohbetinize denk gelemedim ama bu saatte ve buradan katılıyorum(okuldayım:),sariş,derins,laylay,sumak,jean...
kalbim sizinle...:82:

bızımde senınle ..neyse kı 15 tatıle az kaldı :)

Son düzenleme:

sağol bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…