- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.422
TESEKKUR ederım laylayım..dıger kısımlar da durmuyor aslında ama gobek kapatıyor :)
amın canım sag salım alalyım da kucagıma tek dılegım o.
sızınde evlılık yıldonumunuz sımdıden kutlu olsun ..
sağol sumakcım ,diğer kısımlar da mutlaka almıştır ama orantısız durmuyor ,
inş.alırsın kucağına az kaldı
tesekkur ederım ,az kaldı :))
neden kımse gelmıyor buralara artık ya..neredesınız ..:26:
Ben varım :) 2 günlüğüne izmire gittim, çok güzeldi. bir de gece yolculuğunda ilk kez uyuyabilince cesarete geldim, daha sık gitmek istiyorum. Keşke izmirli olsaydım, ya da izmirliyle evlenseydim dedim geldim.Herkesler iyi mi?
Çok geçmiş olsun, dünyada sağlıktan başkası yalan di mi, insan yaşayınca anlıyor. bİz nasılsız? Son şans olduğunu bildiğimizden ikimiz de biraz daha dikkatliyiz ama değişen birşey tabii ki yok bu kadar kısa sürede. Sanırım biz mezun olup ayrı ayrı dünyalarda yaşarken farklılaşmış iki insan olmuşuz. Artık anlamıyoruz birbirimizin dilinden. O varlığından çok mutlu olduğum aramızdaki iletişim ve herşeyi konuşabilme yeteneğimizi göremiyorum çoğu zaman kendimizde.. Bakalım, ben iş görüşmelerine gidiyorum. Bir de işe girip deneyip görcem, ne değişecek ne değişmeyecek diye.
Ben varım :) 2 günlüğüne izmire gittim, çok güzeldi. bir de gece yolculuğunda ilk kez uyuyabilince cesarete geldim, daha sık gitmek istiyorum. Keşke izmirli olsaydım, ya da izmirliyle evlenseydim dedim geldim.Herkesler iyi mi?
hepıcığınızı ozledımmmmm
kızım kucagımda ,11.11.2011 de normal dogum ıle sabah 07.30 da kucagıma aldım ..zor bır dogum oldu dıkıslerım cok fazla ..daha yenı toparlanıp kendıme gelıyorum
ama yıne de herseye deger..yüzüne bakıp bakıp bu benım mı dıye aglamak bambaska :)
kızım kucagımda ,11.11.2011 de normal dogum ıle sabah 07.30 da kucagıma aldım ..zor bır dogum oldu dıkıslerım cok fazla ..daha yenı toparlanıp kendıme gelıyorum
ama yıne de herseye deger..yüzüne bakıp bakıp bu benım mı dıye aglamak bambaska :)