Bu da Bizim Geyik Topiğimiz Olsun.. Haydi Muhabbete..

Ben varım :) 2 günlüğüne izmire gittim, çok güzeldi. bir de gece yolculuğunda ilk kez uyuyabilince cesarete geldim, daha sık gitmek istiyorum. Keşke izmirli olsaydım, ya da izmirliyle evlenseydim dedim geldim. Herkesler iyi mi?

oy oyy kimler gelmiş hoş geldin marji ,iyi olmuş değişiklik izmir iyi geliyor insana ,
idare ediyorum bende annemin yanındayım hala rahatsızlığı tam geçmedi ,
sende durumlar nasıl?

Çok geçmiş olsun, dünyada sağlıktan başkası yalan di mi, insan yaşayınca anlıyor. bİz nasılsız? Son şans olduğunu bildiğimizden ikimiz de biraz daha dikkatliyiz ama değişen birşey tabii ki yok bu kadar kısa sürede. Sanırım biz mezun olup ayrı ayrı dünyalarda yaşarken farklılaşmış iki insan olmuşuz. Artık anlamıyoruz birbirimizin dilinden. O varlığından çok mutlu olduğum aramızdaki iletişim ve herşeyi konuşabilme yeteneğimizi göremiyorum çoğu zaman kendimizde.. Bakalım, ben iş görüşmelerine gidiyorum. Bir de işe girip deneyip görcem, ne değişecek ne değişmeyecek diye.

sağolasın aynen yaşayınca anlıyor insan sağlık gidince her şey boş ve önemsiz geliyor daha iyi anladım,15 gün hastanede kaldık
orada neler var ne hastalıklar var anlatamam hep "şükür" bu kelime önem kazanıyor gördükçe,yaşadıkça...
anladım durumunuzu demiştim ya önceden de her şey unutulmuyor bir anda hadi şans verdik sihirli değnek değdi bize her şey iyi
olacak öyle bir durum olmuyor ,
ama zamana bırakılıyor her şey ,zaman en iyi ilaç mı o bekleniyor ,hayırlısı olsun,
inanıyorum ki iş sana iyi gelecek sen iyi olunca bu her şeye yansır merak etme.

atan gel buraya :))

ben ıyıyım, kızım yaramaz bıraz, dun doktora gıttım yarın bır daha gel dedı bugun gıttım tekrar ..

dun hep kızımla konustum anlattım uslu dur dedım ..dınlemıs annesını bugun uslu uslu durmaya calıstı

sız bulusamadınız ama ben forumda sık sık konusup gorustugum bır arkadasımla hatta eslerle bırlıkte bu aksam gorusecegız..

o ıstanbuldan geldı ben de buradan ckıp ortada bulusacagız ınsallah..

dag daga kavusmaz ınsan ınsana kavusurmus ya öyle olucak :)

kızım kucagımda ,11.11.2011 de normal dogum ıle sabah 07.30 da kucagıma aldım ..zor bır dogum oldu dıkıslerım cok fazla ..daha yenı toparlanıp kendıme gelıyorum
ama yıne de herseye deger..yüzüne bakıp bakıp bu benım mı dıye aglamak bambaska :)

Ayyyyyy çok sevindim sumakkkkk O tarihte normal doğumla oldu hee? Maaşallah, şansı hep devam etsin. Mutlu mutlu büyüsün, adı gibi bi ömrü olsun

sumakcımmm gözün aydın ,Allah sağlıklı ömürler nasip etsin size bağışlasın

ne güzel tarihe bak herkes bu gün için uğraştı sanırım sizin tesadüfen şansıyla geldi
umarış şimdi daha iyisindir kendinize dikkat edin ,

Sumakcım çok sevindim kızz,bebişin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün bacım inşallah

bu arada herkese merhaba,nasılsınız arkadaşlar,umarım herkes iyi ve sıhhattedir:13:

vayyy be neydik ne olduk...bir zamanlar on küsür üyenin sohbet ettiği bir bu kadar da ziyaretçiyle dolup taşan topiğimiz vardı
pehhh

kızlarrrrrr ben geldımmmm hepinizi nasıl özledım anlatamam
burnumda tutuyosunuz yemın ederım yazarken bıle heyecanlanıyorum
ınternetım yok ısın kotu tarafı kullanıcı şıfremı unuttum hem bu stenın hem hotmaılın
sumagım masal gelmıs hosgelmıs
dıgerlerını de cok cok cok opüyorum
dugun superdı cok mutluyum
derıns yıyısme zamanına 3 ay dedı ama ben sımdıden ozledm sızı bugun tam 1 ay 2 gun oldu
resım derınsde ay ya cok ozledım sızı yaaa
net buldum gırım dedım
pazartesıde gelıcem nasıpse
benı unutmayın olurmu :2:
pijemadan sevgılerle :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…