Bu da benim hikyem...

ooo ben ne laflar duydum canım ne sözler ne yeminler ama hepsi yalanmış ne hayaller kuruyosun sana die eşyalar alınıyo ama vardır bundada bi hikmet yani bugün aldatan yarın neler yapar... özlem elbetteki oluyo iyi günlerin etksi midir bilmem ama inanamıyosun da kabullenmekten başkada bi çare de yok.böle karışık işte allah kimseye yaşatmasın...kafamçokkarıştı yaz canım bende burda rahatlıyorum herkesin fikri deerli benim için çok iii geliyo

bende burd konuştukca kafam dagılıo rahatlıorum bazen sıkıyomuyum diorum iinsanları.
Artık kimseye guvenim kalmadı kime neyimi anlattıysam arkmdan işler döndü buraya anlatıorum artık ...en azından tanımadıgın bi insanlar muhabbet etmek daha ii..
Canım sadece özlem oonu istemiorum bidaha hayatımdan bunu biliorum.
Evet şimdi aldatn ilerde neler yapar hele ben nasıl bi insanlar beraber olmuşum hala inanmıorum.
Ama ona ne öfkem var nede kızgınlıgım.
Hiçbişey yok hissetmiorum.
Kızlar geçen cafeye gitik arkdaşlarına parmagındaki yuzugu gösterio yada benim görmem için öyle yaptı bilmiorum....
Kızlarda dedi ikide bir elini gösterio...sözlenmişmi nolmussa bilmiorum 1 ayda hemde yuhhh diorum.....
Ya canım bukadar basitmiş herşey işte..
Dunde kurşun döktürdüm o çıktı kurşunda...
Kadın seni beklio falan dedi kafasında sen varsın pişman olmuş dio....hep dio seni gözetlio bu döncek gibi ama dio düşünnüo dedim ama gelmesin...
Işimiz fallara kaldıysa...
Sende son durumlar nedir neler yapıosun durumun iyimi.
Ama ne kadar degrsz oldugunu görmek zoruna gidio insanın....
Ama geçmişe dönüp aştan sona bakıorum ben çok hatalıyım hemde çok çenem işte.
Ama benim yatıklarım onun bilgisyrında görüdklerimi degiştirmez nolursa olsun onun yuzunden bitti herşeyy suçum yok belkide bu yuzden bukadar rahatım...
Sende bence rahat ol çünki suçun yok ama aldatılarak biten bi ilişkide onlar suçlu .......

ınsan zamanına emeklerıne ÜzÜlo vede deger gÖrmedıgıne....
Hepımız hatalar yapıoruz hatalarımızı dÜzeltmeye ÇalıŞıoruz....ama begendıremıoruz onlara...bız kız mılletı bı Çok Şeyı bazen abarttıgımızı dÜŞÜnÜorum bı Çok konuda bu yuzden ŞuÇluorum Çogu kez...
En ıyısı unutmak heralde olan oldu ıkısıde bulmuŞ zaten onlar nasıl bızzsız yapabılıosa bızde yaparız her halukadrda...
Allah herŞeyın hayırlısını versın bıze..
Dua edıorum hep ıÇımdekı sevgısını al dıe ınnaıorum bu gunlerdende kurtulcaz.
Ama ınŞ elıme dÜŞmez.
Ben ınanıorum dÜŞmez kalkmaz bı allah....
Zaten korkuodur benden yaklamŞaz bana alıcagı tepkılerı Çok ıııı bılıo.
Zaten onla olan ılıŞkıme kımse olumlu bakmıodu..ınsanlar haklı Çıktı ya ona Çok ÜzÜldÜm...

canım yaşadıklarına çok üzüldüm,Allah sabır versin.arama,sorma eskisinden daha neşeli ve umursamaz ol.ortak arkadaşlarınız falan varsa onlardan haberlerini alır ve bu sefer elindeki kız değerini yitirir,sana döner.ama sen döndüğünde ona güzel okkalı bir tekme geçir ki aklı başına gelsin bir daha hiçbir insan evladının içini eritmesin

[FONT="Comic Sans MS"]
onun aklı başına gelmez canım ya her gün yeni bi pisliğini duyuyorum..nası tanıyamamışım nası sevmişim ki bu denli kör olmuşum.. ama demek ki yaşanacakmış hakkımda buymuş hayırlı olan..etrafa dik duruyorum ama içimi bi ben biliyorum amin inş allahım sabır versin bana.
[/FONT]

aşşa yukarı aynı şeler canım ya bende aynı sen gibyim ne güvenim var kimseye ne başka bişi.rahatım çok şükür arada üzüntü oluyor ama alışcaz yerimseniben valla inan benim ona şu zamana kadar üzcek kırcak bişeyim olmadı o yansın inş ne diyim sende içini ferah tut dediğin gibi onlar suçlu bizim suçumuz inanmak...

Canım hayırlısı buymuş demekki rabbim yardımcın olsun kendini yıpratma demekki görücekmişsin bu günleri güçlü ol dik dur yapabilirsin sen kendini düşün hiçbirşey için üzülme allah yrdımcın olsun canım sewgilera.s.

gunaydın şeker..
Evet canım onlar şuçlu o yuzden takcakta bişey yok kendileri düşünsün onlar pişman olcak biz deil...zaten haala düşünüorum die kendime kızıorum salaksın diorum sen valla kendi kendime....

o kızlada ciddiymiş sırnaşık şey -tatlicadiarzu- ben kime inanmışım yaaaa hale bakın artık şaşamıyorum

hikayeni okuyunca çok üzüldüm cnm, benim de 1 ay oldu nerdeyse, boşver değmeyen biriymiş üzülme..

o kadar yılını vermişsin haklısın özlersin ama canım bunu siz evlenince de yapabilirdi,şükret cnm..
bi de kendine vakit ayır bu dönemde, kafanı dinle, ilişkini gözden geçir, kesin kararlar al ve arkasında dur cnm, sana geri dönmesine sakın izin verme yerimseniben

Son düzenleme:
yazından bile daha iyilerine layık olduğunu bir yabancı olarak ben bile anladım.Rabbim senin için en hayırlısını verir,yeterki bu kalp güzelliğini koru :teselli:

yazından bile daha iyilerine layık olduğunu bir yabancı olarak ben bile anladım.Rabbim senin için en hayırlısını verir,yeterki bu kalp güzelliğini koru :teselli:

çok tşk ederim :1rolleyes: çoooook tşkler morale o kadar ihtiyacım vardı ki ilaç gibi geldi.

yaptıklarını görünce ben kimi sevmişim kime inanmışım diye kendi kendimi yiyorum özlemek istemiyorum artık onu.. herşeyi yalanmış.. ama unutmak diye bişi olmadığını da biliyorum sadece zaman acıyı azaltıyor onu bekliyorum bende.. kararım kesin canım artık bitti bunu aklım mantığım çok iyi biliyor ama gönlümde elbet anlıcak.. bundan sonrası güzel olur inş.

bende ıyı olmaya ÇalıŞıorm Şeker naparsın ıŞ guc hayat devam edıo ıŞte ....

Hım napıosun tatıl flan yokmu ben ÇalıŞıorumda kafam dagılıo
valla ÇalıŞmasan napardım

stajım var 29 unda başlıcak işte 1,buçuk ay, ama 29 una kadar evdeyim hiç alışık dielim evde olmayasositososito bi de okul bitince boşluktayım onunda etksi var 29 una kadar dinlencem artık ah bi iş bulsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…