Bu da benim hikyem...

lawyer42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
85
1
86
Konya
''Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur,
insan bir akşam üstü ansızın yorulur..''

Şairin de dediği gibi sevmek rezil, sevmek korkulu..Bana acıyı yaşatan canım dediğimdi.Önce 6 sene mi verdim her anında yanında oldum,beraber güldük beraber ağladık,hayatımın en zor anında da en mutlu anında da yanımda oldu arkadaştık arkadaştan öteydik...Sonra en büyük hatamızdı belkide beni seviyordu kendinden çok bana sahip çıkıyordu bende seviyordum arkadaşlık değildi bu o varsa mutluydum.. Bi gün biri çıktı karşısına ciddiyetini sordum gözlerime baktı güldü ciddi deilim dedi her zaman ki gibi dostça uyardım dostumu artık çocuk deilsin ÖYLE BİRİ OLSUN Kİ ÖMÜRLÜK OLSUN...

VE açıldı bana daha doğrusu hep kaçak oynadık birbirimize imalı şarkılar,şiirler ama artık duramıyordu her anımda yanımda olmaya çalışıyordu bende şikayetçi deildim aksine çook memnundum tam işte geçen yıl bugün ' ben seni alıcam 2 sene sonra evlenceğim insan sensin dedi' buldum o cesareti kendimde ben de sordum :
-- Beni seviyormusun?' diye

Böyle başladı bizim hikayemiz ya da böyle bitti..2mizde günlerce uyuyamadık,günlerce ayaklarımız yere basmadı,çok mutluydum öyle ya artık benimdi! O da çok mutluydu benimsin artık bitanemsin daha ne isterim ki diyordu...

Bu dedim ya iştee bu yılllar sonra beklenen kendimi ona sakladığım.. ilk sayılırdı benim için son olsun istiyordum.. Aylarca havalarda gezdik mutluluktan o tel elimize yapışıyordu artık sevmiyor muyduk ?Deli gibiydi güya...

Evimin önünde, okul yolumda ürkütüyordu bu ilgi bu sevgi çok hızlıydı herşey ama hıza uymuştu ayaklarım,gönlüm durmuyordu artık..

derken benim beğendiğim! benim kullanacağım beyaz eşyalar alındı bi yerden başlamak lazım herşeyin en güzeline layıksın yavaş yavaş ödensin diyordu.. İş ciddiydi artık! öyle diyordu.. KarımsıN ..

Bi bayram günü yüzükler alındı 2 dk görmem gerek dedi çıktım,hayatımın en mutlu gününü yaşadım süpriz yapmıştı yüzük demek BeNiMsiN demekti ya da bence öyleydi...

Sen olmasan ben yapamam diyordu eski huyları alışkanlıklarından vazgeçmişti ya da ben öyle sanmıştım.. Sen olmasan eşyayı napıyım iYki varsıN hayatımın anlamı hayatım senle düzene girdi diyordu...

Seviyorduk güya hep evlilik hayalleri kocam diyordum artık canımdan çok seviyordum.Ailesiyle tanıştırdı herşey olumluydu beni herkes sevmişti haladan yiğene herkes.etrafta onaylamayan yoktu görüpte yakıştırmayan yaa Siz çok benziyorsunuz kesin evlenirsiniz diyip gıpta etmeyen... Eşim dostum okul bitsin düğün var diyordu..

Hep dua ediyordum her yağmurda: RABBİM !!! Bizim niyetimiz belli gezmek tozmak değil tez zaman da ikimizede hayırlı işler ver şartlarımızı düzelt sonumuzu hayret diyordum.. yazması öle güç ki deli divaneydim artık herşeye sahiptim çok şükürdü..

Ne olduysa oldu işte işler yoğunlaştı güya eski susmayan insan senle dinleniyorum diyen insan yoruluyordu artık,uyumak istiyordu hoş görüyordum kolay mıydı borcun altına girmişti benim için senin için çalışıyorum diyordu yük olunmazdı.. ya kalbi daralırsa ?!!(rahatsızdı)
ya bişi olursaydı ??? bunalmasındı kıyamazdım.. kılına zarar gelse ben kahrolurdum öyle ya seviyordum kimi neyi sevdiğimi bilmeden...

Ve bir gün olmadık bi sebebe yoruldum dedi o hayat dolu insan yorulmuştu kimden benden..karısı namusu canı dediği insanddan..SEbep yoktu hatalar suçlar bana yıkıldı.Dilimden çıkan kahrolası bi laftan sanmıştım,kendimi yedim sebepler aradım evet bi sebep vardı kendime bile itiraf edemediğim,o gitmiş bin kat elede canım demişti, o'na da dokunmuştu..

İşte 7 yıllık emek hiç oldu artık..Ne diyecek söz ne isyan ne sitem kalmadı bende,benim olmayan benim sandığım Söz de kolay ama bilene anlamı derin BitaneM yok artık ... elin bitanesi... senağlama

Belki aklının ucundan geçmiyorum belki gene ayakları basmıyor yere mutluluktan ama ben hergün onun için bi kez daha ölüyorum tamam diyorum adını almıyorum ağzıma yakışır mı hiç bana elin sevdiğini sevmek ?? ama benim sevdiğimi sevdiler !

Bana bunları yaşatan herşeyimdi,en güzel günlerimin sebebi,en mutsuz anlarımın destekçisi sarılıp ağladığım,göğsünde huzur bulduğum canımın diğer yarısı,herşeyin ilkiydi...
Neye yanacağımı bilmiyorum yılların emeğine mi,içimdeki bir türlü azalmayan sevgiye mi?
yoksa aldatılıp kandırılışıma mı ??? herşey yalanmış sahteymiş ben en gerçek halimle sadece sevmişim tek suçum kabahatim bu...Tesellim belli yaradana sığınmak kısmet deilse ne gelir ki elden ? ama aldatılmak çok acıı...

Hayatta herşeyin bi sebebi var elbet bunların olmasına bi müsade eden var... İçim rahat ben elimden gelenin fazlasını yaptım.. zaman ilaç olacaktır elbett.. kızamıyorum bile artık kırgınlıklarıma gülümseyebiliyorum artık en azından bunu alıştım...O ' na havale ettim herşeyi!

evet kızlar biraz uzun oldu sabrınızı zorlicaktır elbet ama paylaşmak istedim sizlerle desteğe ihtiyacım var..

canım duygularını okadar güzel paylaşmışsınki içim gitti.. allah sabır versin allah yar ve yardımcın olsun canım..

Yıllarca yüreğinde gururla taşıdığın Aşk' ı "İhanete" kurban etmek...

Çok acı çok.... Bu acıyı seven bir yüreğin kaldırabilmesi kolay değil, Rabbim yardım etsin :gitme:

Ama senin için güzel olan ; ben elimden gelen her şeyi yaptım diyebilmek... Sen aşkını yüreğine yakışır şekilde yaşamışsın... Dilerim hakkında hayırlısı olsun.

Dilerim yüreğinin güzelliğini bundan sonra kimse solduramasın.

CANIM BENIM EMINIM O DA BIR GUN BU YANGINLA YANACAK OYLE YADA BOYLE ALLAHIM ICINDEKI YANGINI EN KISA ZAMANDA SONDURUR INSALLAH SANA DA BIR DERMAN BULUR :teselli:

tşk ederim kızlar,kimseye anlatılmıyor aslında bu çevremdeki insanların bile çok güvendiği biri yaptı bunu bana.. inş dediğiniz gibi olur bana da bi derman bulunur.haketmemiş desem de bi yanım arıyor... Allah herkese gönlüne göre versin ne diyelim... MUCıZE ''Ama senin için güzel olan ; ben elimden gelen her şeyi yaptım diyebilmek... Sen aşkını yüreğine yakışır şekilde yaşamışsın... Dilerim hakkında hayırlısı olsun.'' bazen diyorum acaba ben de onun gibi elimden geleni yapmasam bu kadar üzülmez miydim die sonra da bırak diyorum kendi değeriyle kalsın.. hepinize tşkler....

Hiç öyle düşünme Canım,
Sen de onun gibi elinden geleni yapmasaydın ne farkınız olurdu ?
Ki onun ki elinden geleni yapmamakta değil; İhanet !
Çok ağır gerçekten, bu kelimeyi yazmak bile rahatsız ediyor beni. Rabbim yaşatmasın.

amin canım ya allah kimseye yaşatmasın.. bana ihanet ettiğini bilmedim sanıyor o zaten ayrılık sebebimizde o kadar saçma ki tek suçlu benim vicdanını rahatlatıyor heralde tabi varsa vicdanı... doğru o zaman benim de ondan bi farkım kalmazdı canım tşk eederim opuyorumnanaktan

canım ınan yazına nedıcgmı bılemedım.
Ayrılırken aÇıklama bıle yapmadımı nasıl Ögrendın baŞka bırı oldugnu yaranı deŞmessem tabı Şeker.
Aldatılmak Çok aÇı ama elımden gelenı yaptım dıyınce ınsan rahatlıo bıde onun yuzunden bıttıgı ıÇın bı pŞmanlık hıssetmıosun.
Kımse haketmez bence aldatılmayı.
Hakkımızda hepımızın hayırlısı olsun ÜzÜlme Şeker.
Umarım herŞey ıstedıgın gıbı olur 6 yıl evlılık hayallerı ınsan konduramaz tabıı ...zaman herŞeyın ılacıı

canim benim yaaa:teselli:
herseye ragmen o kadar anlayislisinki o kadar mantikli
yani okurken karsimda hala herseye ragmen dimdik durabilen birini
gormek cok guzel herseyin nasip oldugunu bilmen vs
dilerim senin icin en guzeli en hayirlisi olur :1hug:
hekediosun sen en guzelini hersey hayirliysa olsun:1rolleyes:
senin icn en guzeli olmasi duasiylaa.s.

Çok karışık oldu canım ya anlatıyım hemde fikirlerinizi öğrenmiş olurum yara deşmek deil insan paylaşınca rahatlıyor.
tartıştık bu inat etti normalde yapmazdı tamam derdi bana işte hep böle yapıyosun ufacık sebeplere dedi bende ben böyleyim dedim huyum bu manasında bi laftı sonuçta insan 7 yılda bilmez mi huyunu suyunu karşındakinin pekala biliyordu.. bu tekrar sordu ben tekrarladım böyleyim diye..her tartışma sonrası gibi teli kapadık sonra arada msjlaştık ama soğuk bi şekilde dışardaydı eve geldi bundan tık yok normalde eve geldini sölerdi bana sordum cvp yok napıyon dedim sonra oyun oynadımız bi site var girdim orda oyun oynuyor ama bana cvp vermiyor arıyorum açmıyor meşgule alıyor sonra çıktı gitti bişi demeden bu sefer cami duvarına işedin böyleyim dedi gitti... ertesi gün akşama kadar gene meşgule aldı msj attım cvp vermedi en sonunda bi arkadaşını devreye soktum ama o arada kardeşim netteydi abi insan bi cvp verir öldük merak ettik dedi harbi merak ettim çünkü kalp rahatsızlığı vardı.neyse kardeşime bitti dedi bana bile deil kardeşime...
o arkadaşı konuşmuş sonra derdin ne böle bi sebep olur mu ondan başka ciddi düşünceğin biri var mı fln fln yok demiş niyetin neyse kıza söyle sonuçta bitse bile bunu duymak hakkı demiş neyse konuştuk telde sen benim gurumu kırdın yersen dedin şimdi bunu dersen evlenince ne olur falan filan saydı da saydı..bu fln sebep deil dedim o zaman bilmiyorum tabi aldattını ben sana bunları haketcek bişi yapmadım bu sebebe bitmez fln dedim aradan bi gün geçti son şansın dedi bana kaydirigubbakcemile3 başladık işte tekrar soğukluk vardı tabi kırıldı die düşündüm ama baktım görüşmek için fln çabalamıyor bi gün emri vaki yaptım görüştük beklemediği bi andı görüştük normaldi herşey kırgınlığı vardı hissediyodum ama o kadar olur die düşündüm..
akşam eve geldim çok güzel msjlaştık görüşmemiz lazım birlikte vakit geçimemiz fln dedi.. ertesi gün oldu bu hala soğuk,ertesi gün hala soğuk artık bende de şartel attı sonuçta barışma niyeti olan adam uzatmaz bu kadar dedim telde konuştuk işte ben eskisi gibi deilim soğukluk var fln dedi ee dedim nolcak düşündün mü kararısızım aklımı karıştıran şeyler var dedi işte ben buna bak dedim bu işin dönüşü yok sabah kalktığımızda ben sana msj atmıcam bi daha ben olmıcam yanında dedim bu hala bi kararı yok ayrılığa da basmıyor. ertesi gün aramadım o da aramadı face te gitti nerde o... var ekledi aradan 5 gün geçti ben bi msj attım ve bitirdim o da beni msn inden face inden heryerinden sildi o gün cvp fln vermedi bölelikle bitti...
ama ben işte umut ya şeytan içimi kemirdi msn şifresi vardı girdim baktım beni sildikten sonra o kızı eklemiş o kızlada aynı dükkandalar aralarında benden bişi olcak gibiydi olmadı ama o kızdı bende düştüm peşine arkadaşını sıkıştırdım üstüne gidince söyledi beraberlermiş meğer 2 mizide idare etmiş :sinifsinif: o gün bugündür ne ben aradım ne o yani işte boynuzlamış delikafadulden

.................................................

Son düzenleme:

anladım canım erkekler böyle bi sıktınmı bunalttınmı kavga edip ikide bir ayrılalım dedinmi gidiolar cidden sanki onlara hiçbişey demiceksin bende yaşadım suan unutmaya çalışıorum cidden atlatcagma inanıorum sende inan başarıcaksın .
Insan karsındakinin hal ve hareketlerinden anlar tanoyuruz az çok dimi.
Bizimkinide ayrıldık 2 hafta sonra başka biriyle gördm cafede karşılaştık ogun tamamen bitti.yani uzak harekleri bu yuzdenmiş.
Umarım bize bu yaptıklarına karşı çok pişman olurlar.
Boynuzlanırlar valla yaa .....
Merak etme onlarıda bırakırlar....
Aramadı dimi bidaha ne kadar oldu ayrılalı peki..

canım sıkılıo valla bÖyle okuorum ıyıce dellenıorum erkeklere karŞı guven bırakmıolar

canım sıkılıo valla bÖyle okuorum İyİce dellenİorum erkeklere karŞı guven bırakmıolar

bende de güven kalmadı sayesinde.. ya hem öle bi halt yiyo hem benle beraber ve aramız süre içinde iyi ilginç yani...

tam 1 ay oldu işte aramadı zaten attığım msjdan sonra aramaz olanı yazdım gerçi ama:lepi:
eden bulurmuş ya buna inanıyorum sonuçta ben sadece sevdim güvendim o ise neler yaptı allah büyük!

burdayım canım ama çıkıcam şimdi sabah sınava gircem üni bitirdim bu yıl ama kendimi denemek için

benımde 1.5 aya grdı ama o ŞuÇluydu ınan ıstesede dÖnemez zaten ben ılk bılgısayrda Özel bı yazsını yakaldım Şok oldu zaten baya kızgın bıttı gıbı ms attım zaten dÜzgÜn bı aÇıklaama bıle yapamadı ....
Sonra o kızgılıkla bıde maıl attım tık yok aramadı arayamazda...
Allah buyuktur dıoru Çok canımı yaktı...
Ama ıyıyım genede valla yanı Öyle ÜzmÜorum kendımı sadece Özlem var okadar...
Aklına gelıo ıŞte gemıŞ gunler o ÜzÜo ınsanı ve ınanamııosun ve sarf ettıklerı sÖzler bı bakıosun herŞey yalanmıŞ ınsana koyuyo zaten kız mevzusu falan degıl.....
Zamana ıraktım herŞeyıı

Tamam Şeker ıyı geceler byy kendıne ııyı ba byy canım sıkılıo napım bende buraya gırıorum ınsanlarla konuŞaara rahalıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…