bu da benim günlüğüm olsun

Kizlaaarrrr ben geri geldim benim sipanin uyku duzenini ancak kendime gore ayarlayabildim:) yarin insallah basliyorum her konu icin 4 gun verdim cokmu sizce tarih icin
canımmm hoşgeldin bence dene derim bazı konuşar vakit alır bazısı almaz duruma göre hareket edersin ama başla bir yerden şart çünkü hepimiz için
bende ara verdim ama bende geri progrmıma döncem çünkü izmire taşınma durumumuz var bakalım bu aralr onlarla uğralıyorum malesef herşey belirsiz bi hallolsun programıma döncem ondan paylaşmıyorum bişi bu aralar :)
kolay gelsin çok çok

Canm cok tesekkur ederim malesef planladigimiz gibi olmuyo hic birsey bende bugun basladim iki saattir calisiyorum :)kisa zamanda bekliyoruz seni :)

evet çalışmama dönüyorum kızlar nasıl gidiyor neler yapıyosunuz ben ara vermiştim ama artık devammm

Hosgeldin canm ilk iki konuyu bitrdm ben biraz yavas ilerleyebiliyorum cumada ucuncu konuyu bitirip bir hafta ara vercem sonra yine beraberiz:)

Hosgeldin canm ilk iki konuyu bitrdm ben biraz yavas ilerleyebiliyorum cumada ucuncu konuyu bitirip bir hafta ara vercem sonra yine beraberiz:)
canım teşekkür ederim,nasılsın :) aralar olur ama önemli olan çok uzatmamak ,zamanımız var zaten bende bugün geri döndüm dersime , türkçe mat çözmekle başladım işe yine çünkü beni kpssde türkçe mat baya geriletmişti geçen yıl beni

Tesekkurler:)turkce matematik calismak daha kolay geldigi icin tarih cografya bitirmem lazm anayasayi seneye dusunuyorum hic calismadigim bir ders diyebilirm anayasa icin :KK43:

Tesekkurler:)turkce matematik calismak daha kolay geldigi icin tarih cografya bitirmem lazm anayasayi seneye dusunuyorum hic calismadigim bir ders diyebilirm anayasa icin :KK43:
bende öyle düşünüyodum geçen sene işte türkçe matı batırınca vazgeçtim böyle başliyim dedim bakalım cnm:)
kolayyy gelsinnn:)

bu arada artık daha düzenliyim yani daha erken kalkıyorum,sade ders değil kitap okumaya başladım ve pilatese daha çok ağırlık vermeye çalışıyorum inş böyle devam edebilirim bakalım

X