Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hoşgeldin cnm. ben biraz ara vermek zorunda kaldım ancak çalıştığım kadarıyla aralık sonuna kadr mat türkçe çözüyorum şimdilik biraz da yds bakıyorum :) iki gün çalışamamıştım ama yarın devam edeceğim. yeni adın hayırlı olsun:)Kolay gelsin nasıl gidiyor çalışmalar
Ben bu arada Happiness__ adımı değiştirdim şimdilik Phys yaptım ama buna da alışamadım.
Yahu tüm güzel kullanıcı adlarını almışlar. Neyi yazsam bu kullanıcı adı kullanılmakta başka seç diyor.
Neyi alacağımı şaşırdım. İsmime bir alışamadım. Yine değiştireceğim gibi 4 değiştirme hakkım kaldı :)
Bu arada matematik oran orantı, türkçede de cümlede anlamdayım
aynen aslında bitirme değil de bol soru çözüyorum ben. ama bu ara biraz ara vermek zorundayım misafirlerimiz gelecek . inşallah çok kopmam yine de .Teşekkür ederim :) mat ve türkçe bitince rahatlayacağız
aman ara verme geri dönmesi çok zor oluyoraynen aslında bitirme değil de bol soru çözüyorum ben. ama bu ara biraz ara vermek zorundayım misafirlerimiz gelecek . inşallah çok kopmam yine de .
aynen bakalım iki gün biraz uzak kalıp cumartesi normale dönmeyi planlıyorum. bu sürede de biraz olsun roman okurum diye düşündüm öyle avunuyorumaman ara verme geri dönmesi çok zor oluyor
ayy tamamdır cnm inşallah hallet herşeyi, müsait olunca bekliyoruzzz:)Kuzum malesef calisamiyorum su siralar bazi sebeplerden ama en kisa zamanda donecegim araniza:)
Tarihin pusulasını öneririm konu anlatımı olarak :)Bu arada tarih icin elinizde hangi kaynak var
Tarihi sona bırakın derim ezberiniz kuvvetli mi bilmiyorum ama matematik kalıcı tarih nankör ne yazık kiBen once tarihi bitirmeyu dusunuyorum sonra cografya . matematikle turkce beraber bitirecegm ama anayasa su an devre disi daha aklimda oturtamadm yerini:)
Tesekkur ederim canm bnm matematikte temelim var zevklide geliyo calismasi tarihtende az cok biseyler olunca bana tarih baslamak daha mantikli geliyo kendi adima birde bol bol soru cozersek unutmayizki benceTarihi sona bırakın derim ezberiniz kuvvetli mi bilmiyorum ama matematik kalıcı tarih nankör ne yazık ki
Bu yıl böyle bi hatam oldu benim sonuç hüsran tarihi sona bırakın,vatandaşlıkla birlikte.
selam bende malesef 83 te kaldım olmadı. e 2017 de memur alımı da yokmuş malesef büyük ihtimal 2018e kalcağım.Selam kizlar benim de hedef 2018 di,ama abimlerin yogun baskisiyla son anda girmeye karar verdim 2016 da ve girdim 70 puan aldim ama pek ümitli degilim gecen pazar dhbt'ye de girdim ikisinin ortalamasi aliniyor sonuc aciklansin eger düsük olursa bende araniza katilabilirim kizlar(insallah olurda tabi:)
Sözel çok nankör yine de sen bilirsin Allah kolaylıklar versin hepinize :)Tesekkur ederim canm bnm matematikte temelim var zevklide geliyo calismasi tarihtende az cok biseyler olunca bana tarih baslamak daha mantikli geliyo kendi adima birde bol bol soru cozersek unutmayizki bence
83 puan iyi almışsınselam bende malesef 83 te kaldım olmadı. e 2017 de memur alımı da yokmuş malesef büyük ihtimal 2018e kalcağım.
madem öyle az ama devamlı çalışmaya çalışıyorum bende . inşallah sende atanırsın sınavın stresi yetiyor malesef Allah yardımcımız olsun
evet ama malesef canım yetmedi83 puan iyi almışsın