• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim işteeee :)

Gelinlik güzel canım,güle güle kullan.Dediğin gibi şapka yerine duvak çok güzel olur.Evlilik resimlerinide koyarsın artık. opuyorumnanaktan

kız şapka takmıcam dedikçe herkez şapka demiş hay allah ya

bende değişik hoş bi model diğer aksesuarlar ve makyajla süper olursun takılma canım senin zevkin ve bi kere giyiceksin hevesin kırılmasın

parl35 saol cnm çok tşk ederim.. koyarım tabiki düğün fotolarımıda inşallah

fatolina saol cnm çok tşk ederim.. bi kere giycem evet tabiki başkalarının fikirlerinide almak için buraya koydum fotomu ama sonuçta giycek benim ve ben çok beğendim saol desteklediğin için

Valla yaa :1: Sen inatla şapka yok dedikçe şapka takma denmiş.. Canım içine sinmiş mi sinmiş ozaman hiç problem yok demektir.. Mutluluklarla giy inşaallah :nazar:

Valla yaa :1: Sen inatla şapka yok dedikçe şapka takma denmiş.. Canım içine sinmiş mi sinmiş ozaman hiç problem yok demektir.. Mutluluklarla giy inşaallah :nazar:

çok tşk ederim duqiii biraz ole oldu evet .. demekki çok okumamışlar şapka takmam dediğim yerleri.. sorun deil neyse .. içime çok sindi hatta bayıldım ben.. :utangac:

çok değişik bir gelinlik bana göre çok süslü ama ben değil sen giyiceksin senin zevkin önemli olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 saç makyaj duvaklı halinlede buraya bir foto koy bak ne kadar farklı duracak mutluluklar canımolumunekankayizsmile ha birde belin kalın durmuş modelden içine korse giyebilirsen süper durursositososito

çok değişik bir gelinlik bana göre çok süslü ama ben değil sen giyiceksin senin zevkin önemli olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3 saç makyaj duvaklı halinlede buraya bir foto koy bak ne kadar farklı duracak mutluluklar canımolumunekankayizsmile ha birde belin kalın durmuş modelden içine korse giyebilirsen süper durursositososito

saol cnm tşk ederim.. ole senin dediğin gibi yapıp bu halimidde koycam tşk ler

Back