Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim işteeee :)

cnm şapkayı takma bence yaa :))
ama onun haricinde sen beğendiysen içine sindiyse tamamdır :))))

cok karIsIk bir gelinlik göz yoruyor eger bu gelinliklte kalacaksaniz duvak tercih edin sapka yerine daha sade gösterir bence, ama önemli olan sizin icinize sinmis olmasi tabikide simdiden mutluluklar

arkadaşlar zaten şapka kullanmıcam orda olesine denerken şapkasınıda bi takıp foto çekileyim dedim.. duvağı gittiğimde seçcem.. yorumlarınız için teşekkür ederim ..

taşına ışıltısına bir şey diyemem ama beli kalın göstermiş içine korse giymelisin bence ama oda iz yaparmı acaba
inşallah güle güle giyersin bir ömür boyuda gülersin

şapka ve boyuntaki o şeyi çıkarınca daha hoş olur..daha sade bi saç ve makyaj seçersiniz dengelenir diye düşünüyorum..mutluluklar dilerim

bu yıl gelinlikler daha bir sade ya o yüzden bu gözümü çok yordu benim. tabiki içinize sindiyse mutlulukla giyin :)
ama bana da biraz rüküş gibi geldi?

mutluluklar dılerım canım emınım sacın makyajın yapıldıgı zaman duvagın takıldıgı zaman cok daha güzel görunecek sıkma sakın canını önemlı olan senın ıcıne sınmesı mutlulugunun keyfını cıkar....

Ne yalan söyleyeyim ben beğenmedim. Gelinlik, çok iddialı değil, zarif ve sade olmalı bana göre. Elbette zevkler ve renkler farklıdır ama hoşuma gitmedi bu gelinlik.

cnm aslında o şapkayı takmasaydın sadece foto için bile olsa daha gzl durablirdi.
o yüzden duvakla saçla makyajla belki böyle durmaz.daha hoş gözükebilir.
ama açıkcası çok hoş bir model değil tercih meselesi tabii
sen beğendinse problem yok ztn mutluluklarr

Soyle sapkasiz resmini koyiyim canimmm sadece gormeleri icin.. Zaten sen sapkayi kullanmicam demissin.. Bence herkezin dedigi gibi o kadar karisik bi model degil aslinda. Resim biraz bulanik cikmis isiklardan ondanda oyle duruyor.. Benim tarzim olmasada, ben begendim kuzum.. Duvagin takildiginda, sacin ve makyajin yapildiginda.. SUPER olucaksin eminimmm. Bir omur boyu mutluluklar diliyorummmm.

Uploaded with ImageShack.us

canım şapkayı bencede kullanmamalısın..
içine sindiyse gülerek giyinn
mutluluklar...

tşk ederim papatyam2011 bolesini düşünmemiştim yani resim olarak bole yapmayı çok tşk ederim.. yorumlarınız için tşk ederim ben çok beğendim..

valla arkadaşalrında dediği gibi herkesin zevkli farklı.benim tercihim sade olduğu için bu gelinlik bence çokda ii diyemem özellikle şapkası ama önemli olan mutlu olman ve senin beğenmen .Allah mesut etsin şimideden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…