• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim işteeee :)

gulbeyaz_31

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
817
40
123
37
Niğde
açıkcası ben beğenmedim çok karısık ışıl ışıl göz yoran bir model şapka daha küçük olabilir mesela gelinlik çok şatafatlı çünkü
ama siz beğenmişsiniz ben fikrimi söyledim mutluluklar şimdiden

gelinlik zevk isi herkesin zevkleri cok farklı oluyor sen begendiysen sorun yok ben agır modelleri cok begenirim ama bunun da tarzı farklı gule gule giy

bunu değiştirme olasılığın varmı. hiç beğenmedim...hele şapka . alakasız olmuş..

kesinlikle zevk meselesi ben daha sade zarif modelleri seviyorum banada biraz karışık geldi hayırlı olsun mutluluklar dilerim

dipnot : bence o şapkayı kullanma hoş bir görüntü olmamış yinede tabiki senin tercihin canım

nacizane fikrim benim tarzım değil fakat madem alındı nasıl daha iyi gözükebilir bunu düşündüm yerimseniben boynundaki ve başındaki akseuarı çıkarırsan çok daha iyi canım :3:

gelinlikk zevk meselesiiiiii ...süper bi gelinlik diyemem.idare eder daha güzellerini bulabilirsin cnmm..eylüle çok var nslsa..ama gelinligi deiştirmessennnnnnn özellikle o şapkayı kullanma derim:)

şapkayı zaten kullanmıcam ilk başta bende sade bimodel olsun die düşündüm ama bunu görünce bütün aklımdakiler uçtu nedense ben çok beğendim yinede yorumlarınız için teşekkür ederim..

şapka olmamış:bbo:

boynundaki şeyde bir şey gibi durmuş :bbo: ya da resim net olmadığı için öyle bir şeye benzettim:bbo:

çok göz yorucu :S
heryerde bir gül bir parıtı bir kat hele o şapka offffffffffff..
senin içine yattımı bu gelinlik?

değişik bi gelinlik şapka olmamış evet,ama ışıltılı ve işlemeli olması güzel çok sade olmasındansa göz yorucu ışıltıyı tercih ederim.boshayallersmileinsan bi kere evleniyo gelinlikte farklı olmalı abiye elbise gibi değil

Benim tarzım değil. Ben daha sade modelleri seviyorum ama önemli olan senin beğenmiş olman tabii.

Back