bu da benim evim, eksikleri çok ama şimdilik yeter:)

Güle güle eskitin eşyalarınızı.
Eksik olan fazla bir şey göremedim açıkçası,herşey uyum içinde.
oturma odası koltuklarınıza bayıldım rengine modeline.
markası nedir acaba öğrenebilirmiyim?

Merhaba, eviniz çok güzel geniş ferah eşya seçiminizde çok güzel Allah ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin:nazar: . Yaşadığımız sürece eksikler bitmez önemli olan sağlık huzur mutluluk :KK16: Allah'a emanet olun

Güle güle eskitin eşyalarınızı.
Eksik olan fazla bir şey göremedim açıkçası,herşey uyum içinde.
oturma odası koltuklarınıza bayıldım rengine modeline.
markası nedir acaba öğrenebilirmiyim?

çok teşekkürler, kayseri ladin mobilyadan aldık, modeli focus oturma grubu, normalde kırmızılı grili bi döşemesi vardı ama ben kafayı mora taktığım için bu kumaşı seçtim

evin çok güzel güle güle oturun yatak odanı beğenmediğini söylemişsin ama bence güzel sadece halısını başka renk düşünebilirsin.
bu arada misafir odandaki halıyı çok beğendim markası ve nereden aldığını öğrenebilir miyim?

evin çok güzel güle güle oturun yatak odanı beğenmediğini söylemişsin ama bence güzel sadece halısını başka renk düşünebilirsin.
bu arada misafir odandaki halıyı çok beğendim markası ve nereden aldığını öğrenebilir miyim?

sağol arkadaşım, daha iyileri sana olsun, halılarımın hepsini Kayseri'deki Sanat Halı'dan almıştım.

Herşey çok güzel canım Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güle güle ağız tadıyla oturun eşyalarınızı çok beğendim.bir önerim olacak salonun halılarından birini enine diğerini boyuna ve masanın altına koymuşsunuz ya ikiside aynı şekilde durursa daha güzel görünür.yani konsolun önündeki halıyı da masanın altına serdiğiniz gibi koyun yere.bir de yemek takımının tüm parçalarını almasaydınız keşke hem kiracıymışsınız hemde salonunuza fazla gelmiş.sadece konsolu alsaydınız tv ünitesini de o odaya koyardınız bütünlük bozulmazdı.ya da tv ünitesini oturma odasına uyumlu da alabilirdiniz.bunlar benim nacizane fikirlerim ama gerçekten eşyalarınız çok hoş.sadece biraz fazla geldi bana

güle güle ağız tadıyla oturun eşyalarınızı çok beğendim.bir önerim olacak salonun halılarından birini enine diğerini boyuna ve masanın altına koymuşsunuz ya ikiside aynı şekilde durursa daha güzel görünür.yani konsolun önündeki halıyı da masanın altına serdiğiniz gibi koyun yere.bir de yemek takımının tüm parçalarını almasaydınız keşke hem kiracıymışsınız hemde salonunuza fazla gelmiş.sadece konsolu alsaydınız tv ünitesini de o odaya koyardınız bütünlük bozulmazdı.ya da tv ünitesini oturma odasına uyumlu da alabilirdiniz.bunlar benim nacizane fikirlerim ama gerçekten eşyalarınız çok hoş.sadece biraz fazla geldi bana

anca böyle sıgdırdık cnm ama tv unıtesı uyumsuz durmadı cok sukur, yakından sankı o oda ıcın alınmıs gıbı zaten oyle dusunerek aldık halı konusunda hıc oyle dusunmemıstım bı denerız temızlık yaparken:)tesekkurler kızlar hepınıze

canım rabbim iyi günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah. herşeyi çok beğendim ama en çok sadeliği

teras kat döşeli değil, zaten kiracıyız, evimin epey eksiği var, orta sehpam ve yatak örtüm hala yok:) perdelerim eh işte, aksesuarlarım az ama sağlık olsun

canımm bayıldım evine bir ömür huzur içinde otur inşallah
yalnızca 2 şeyi değiştirirsen daha şık olur bence
tv ünitesindeki saati ordan kaldrmalısın
2. si ise yemek odasında konsolun üzerindeki resminizi aynı yerde duvara montelersen daha ferah şık bir görüntü olur
sakın yanlış alama nacizae fikrim onun dışında 10 numara 5 yıldız yuvan tatlım

eyvallah kızlar sağolun

açıkçası bugün canım çok sıkıldı:KK43:

nel1980 kullanıcı isimli bir arkadaşım "cinsellikten soğudum vb" isimli forumunda haksever isimli bir kullanıcı benim evimin resimlerinin olduğu linki vermiş, ben o konunun sahibi değilim ki anlamadım valla

insanların biraz daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum özellikle hakseverin !!!!!!!!!!!:KK47:

beni bu durumdan haberdar eden arkadaşa çok teşekkür ederim iyiki uyardı

yetkililer özel msj attım lütfen hakseverin verdiği linki ordan kaldırır mısınız?

canım eşyaların çok güzel ama birkaç tavsiyem olacak :KK34:
tegzhtaki çöpü yere indirsen yada alt dolap içine koy bence....
yatak odandaki şifoniyerin üzerindeki gelin ayakkabılarını da kaldır istersen pek hoş görünmüyor :KK34:
birde salondaki masanın altına serdiğin halıya yazık olmuş bence...orda zaten bi işlevi yok ki..kaldır bence başka yere ser...
hem yerler ne güzel parke, her yeri halı ile kaplama bence...

evin çok güzel bence evin eksiği yok gayet hoş bir.. ev hele mutfak çok hoş güzel döşenmiş gülegüle otur canım:KK1::KK16::KK16::KK16:

X