bu da benim evim, eksikleri çok ama şimdilik yeter:)

kız evinin neresi eksik hersey tam bende kiracıyım sen benimkini görsen 750 kira veryom ama ev cok kötü işe yakın diye mecbur tuttuk.gayette güzel güle güle otur canım

Oturma odası mobilyalarınıza bayıldım
renk ve desen çok hoş
güle güle oturun evinizde
mutluluklar​

Son düzenleme:
sağolun arkadaşlar, ne bileyim işte borçla harçla bugüne geldik çok şükür, 9 aylık evliyiz ve zamanla alıyoruz eksikleri, farkettiyseniz fırınım yok:) davul fırın duruyor orda ve yatak odamı çok beğenemiyorum :KK43: üzülüyorum tabi bunu bulamayan da var hamd olsun bu zamanda geçim çok zor:KK43: Allah hepimize yardım etsin

ayrıca kiracı olduğumuz için duvarlara çivi çakıp zarar vermek istemiyoruz ve tablo saat vb asamadık hatta yemek odamın aynasını da asmadık

sağolun arkadaşlar, ne bileyim işte borçla harçla bugüne geldik çok şükür, 9 aylık evliyiz ve zamanla alıyoruz eksikleri, farkettiyseniz fırınım yok:) davul fırın duruyor orda ve yatak odamı çok beğenemiyorum :KK43: üzülüyorum tabi bunu bulamayan da var hamd olsun bu zamanda geçim çok zor:KK43: Allah hepimize yardım etsin

ayrıca kiracı olduğumuz için duvarlara çivi çakıp zarar vermek istemiyoruz ve tablo saat vb asamadık hatta yemek odamın aynasını da asmadık

Eviniz çok güzel olmuş, Allah güle güle mutlulukla oturmayı nasip etsin... Benim de 3 ay sonra dugunum var. Gerçekten karar vermek çok zor. 1 ay önce çok begendigim ve neredeyse alacağımız chester koltuklar şimdi tüm vitriinlerde ve gözüme çok klasik ve kullanışsız geliyor. O yüzden içiniz rahat olsun siz evliliğin tadını çıkarın, eşya ömür boyu sizle kalmayacak inşallah Allah bunları eskitmeyi ve yenilerini almayı nasip etsin:)

canım duvara çivi çakmak istemiyoruz demişsin ya.. nette tablo ..vs asmak için bişey görmüştüm ben. çivi falan kullanmıyorsun.asacağım şeyin kenarlarına takıyorsun ve duvara yapışıyor,videosu da vardı hatta. çıkarkende hiç duvara zarar vermeden alttan çekme yeri var çekip çıkarıyorsun.çok hoşuma gitmişti benim.google dan bir arat istersen :44: öyle pahalı bişeyde değildi hatırladıgım kadarıyla.

şimdi baktımda çivisiz tablo asma aparatı yazınca çıkıyor :KK16: evin gayet güzel.. birkaç tabloyla daha da hoş olur. tekrar güle güle otur canım :KK16:

teras kat döşeli değil, zaten kiracıyız, evimin epey eksiği var, orta sehpam ve yatak örtüm hala yok:) perdelerim eh işte, aksesuarlarım az ama sağlık olsun

Çok cici bir ev.Herşey çok güzel güle güle oturun inşallah.Eh işte demeyin hiçbirşeyinize kötü dahi olsa. Bunların onda birine bile sahip olmak için dua eden güzlerce gelin adayı vardır eminim :)

Mutlulukla eskitin, eşya alıp da gözü mobilya vitrininde kalmayan var mıdır bilmiyorum.
Ben de bir kaç ayda yeni modeller görüp eridim.. :)

Mühim olan huzur, Allah daim huzur versin evinize.

X