- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evin çok güzel herşey dört dörtlük yanlız çöp kovasını tezgahtan indir bence
sağolun arkadaşlar, ne bileyim işte borçla harçla bugüne geldik çok şükür, 9 aylık evliyiz ve zamanla alıyoruz eksikleri, farkettiyseniz fırınım yok:) davul fırın duruyor orda ve yatak odamı çok beğenemiyorum üzülüyorum tabi bunu bulamayan da var hamd olsun bu zamanda geçim çok zor Allah hepimize yardım etsin
ayrıca kiracı olduğumuz için duvarlara çivi çakıp zarar vermek istemiyoruz ve tablo saat vb asamadık hatta yemek odamın aynasını da asmadık
canım duvara çivi çakmak istemiyoruz demişsin ya.. nette tablo ..vs asmak için bişey görmüştüm ben. çivi falan kullanmıyorsun.asacağım şeyin kenarlarına takıyorsun ve duvara yapışıyor,videosu da vardı hatta. çıkarkende hiç duvara zarar vermeden alttan çekme yeri var çekip çıkarıyorsun.çok hoşuma gitmişti benim.google dan bir arat istersen :44: öyle pahalı bişeyde değildi hatırladıgım kadarıyla.sağolun arkadaşlar, ne bileyim işte borçla harçla bugüne geldik çok şükür, 9 aylık evliyiz ve zamanla alıyoruz eksikleri, farkettiyseniz fırınım yok:) davul fırın duruyor orda ve yatak odamı çok beğenemiyorum üzülüyorum tabi bunu bulamayan da var hamd olsun bu zamanda geçim çok zor Allah hepimize yardım etsin
ayrıca kiracı olduğumuz için duvarlara çivi çakıp zarar vermek istemiyoruz ve tablo saat vb asamadık hatta yemek odamın aynasını da asmadık